sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 10, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Martie 10, 2014 Pardon! "Iesi acasa !"
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2014 Treci fa acasa ! Gabriellè,de ce instigi lumea la prostie incurabila?Ai cumva vreo satisfactie ascunsa...? 1
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 10, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2014 De ce,Incepe sa-mi placa de tine...
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 10, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 10, 2014 De ce,Incepe sa-mi placa de tine... Zici ca ai pojarel rosie asa erai mai shukara pe maron.
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2014 Pardon! "Iesi acasa !" Simt ura in postarile tale! ...ti-ai prins nevasta cu altu',ai fost inchis intr-o camera(de doi insi) si fortat sa intretii relatii de 'amicitie'cu ei? ,nu faci fata presiunii?lumea te considera un loser?Ce e?Ce se intampla cu tine?
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 10, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2014 Se considera cel mai destept din toti, le stie pe toate si nimeni nu-l intelege pentru ca vrea sa fie misterios....
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 10, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Martie 10, 2014 Sa-mi fie cu iertare, dar nu am nicio rautate in ceea ce te priveste ! Nu ma iau de oameni slabi si bolnaviori.In speranta ca ai fost la o scoala normala si nu la una speciala, te rog sa-ti aduci aminte ce inseamna semnele astea " ". Nu de alta, dar le-ai folosit in exces. Sau le ai folosit din greseala, fara sa stii ce sunt, ca un soricel care alearga pe tastele pianului? 2
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 10, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Martie 10, 2014 Amada, prost 'avatar ' ti-ai ales. Sau e catelusul tau? Nu am fost niciodata destept, nu am supt pula, nu am stat capra si nici nu am dat vreodata faliment in ceea ce am facut. Intelegi? 2
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 10, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2014 Uuuuuuuu!Asta a fost tot?! Continua, te rugam, arata-ne ce inseamna sa fii un om destept si puternic, fara ura...You are full of ...
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 10, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Martie 10, 2014 Amada, mai usor cu damigeana! Nu mai bea cu paiul! Nu vezi ca am spus ca nu am fost niciodata destept? Eu vorbeam la modul general, e treaba ta daca te ai simtit.Ai revenit, dar vad ca iar iti faci 'reklama'. Proastå! 1
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 10, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2014 Acum chiar m-ai dezamagit...Am zis ca macar incerci sa fii destept, neeee, doar te dai...
futacios_man Reputație: 6008 Postat Martie 10, 2014 Oras:b Oras:b Postat Martie 10, 2014 Amada, mai usor cu damigeana! Nu mai bea cu paiul! Nu vezi ca am spus ca nu am fost niciodata destept? Eu vorbeam la modul general, e treaba ta daca te ai simtit.Ai revenit, dar vad ca iar iti faci 'reklama'. Proastå!florine, strici orzul pe gastesau boasca, in cazul de fatza
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2014 Sa-mi fie cu iertare, dar nu am nicio rautate in ceea ce te priveste ! Nu ma iau de oameni slabi si bolnaviori.In speranta ca ai fost la o scoala normala si nu la una speciala, te rog sa-ti aduci aminte ce inseamna semnele astea " ". Nu de alta, dar le-ai folosit in exces. Sau le ai folosit din greseala, fara sa stii ce sunt, ca un soricel care alearga pe tastele pianului? Ai inceput josnic..."sa imi fie cu iertare"...ce inseamna asta?Lipsa de ce? Sunt putin slabut dar nu si "bolnavior"...stau binisor,am antidotul mereu cu mine.Am fost la o scoala normala,in speranta ta ...ca stiu sau nu stiu ce inseamna semnele astea " " sau astea .I.(wtf? ),eu te rog sa nu mi te mai adresezi...direct sau indirect...salvam amandoi niste timp. Intrebare?:Cati soricei ai vazut,pe parcursul fabulos al vietii tale ,de pana acum, care alearga pe tastele unui pian?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Gabriellè,de ce instigi lumea la prostie incurabila?Ai cumva vreo satisfactie ascunsa...? Draguto nu te-am instigat decat pe tine, caci am gasit teren fertil
bruneta86 Reputație: 57 Postat Martie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2014 Sa-mi fie cu iertare, dar nu am nicio rautate in ceea ce te priveste ! Nu ma iau de oameni slabi si bolnaviori.In speranta ca ai fost la o scoala normala si nu la una speciala, te rog sa-ti aduci aminte ce inseamna semnele astea " ". Nu de alta, dar le-ai folosit in exces. Sau le ai folosit din greseala, fara sa stii ce sunt, ca un soricel care alearga pe tastele pianului? Amada, prost 'avatar ' ti-ai ales. Sau e catelusul tau? Nu am fost niciodata destept, nu am supt pula, nu am stat capra si nici nu am dat vreodata faliment in ceea ce am facut. Intelegi? Amada, mai usor cu damigeana! Nu mai bea cu paiul! Nu vezi ca am spus ca nu am fost niciodata destept? Eu vorbeam la modul general, e treaba ta daca te ai simtit.Ai revenit, dar vad ca iar iti faci 'reklama'. Proastå! florine, strici orzul pe gastesau boasca, in cazul de fatza :clapp :clapp
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Sa-mi fie cu iertare, dar nu am nicio rautate in ceea ce te priveste ! Nu ma iau de oameni slabi si bolnaviori.In speranta ca ai fost la o scoala normala si nu la una speciala, te rog sa-ti aduci aminte ce inseamna semnele astea " ". Nu de alta, dar le-ai folosit in exces. Sau le ai folosit din greseala, fara sa stii ce sunt, ca un soricel care alearga pe tastele pianului? Ce scoala florinele ? Normala ? Poate anala mai
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2014 Draguto nu te-am instigat decat pe tine, caci am gasit teren fertil Iti multumesc ca te gandesti,mereu,la mine!Esti ca un tata pentru mine!
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 10, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2014 florine, strici orzul pe gastesau boasca, in cazul de fatza Naspa,Daca ai nevoie si de sustineri, Euflo, e clar...Este interesant cum o femeie poate vorbi singura, pe cand unii barbati se tot aduna impreuna..."Sexul puternic" cred ca nu mai este valabil aici...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Iti multumesc ca te gandesti,mereu,la mine!Esti ca un tata pentru mine! Perversa. Fetish-uri cu parinti pffff
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2014 Ba,cat de maniaci puteti fi...Nu a fost mai nimic toata ziua pe Forum,decat o plictiseala crancena(cel putin asa am simtit eu),si acum,ca veni seara si trebuie sa mergeti sa faceti nani(deja e tarziu),nu puteti pune capul pe perna si sa dormiti """linisit"""(pula,va ganditi cati bani o sa reusiti sa puneti deoparte,pe luna respectiva,pentru 'curve'),pana nu credeti voi ca ati dat o replica reusita sau ca atacati in haita pe cate cineva..."Ha,bagamia-as pula,I-am zis-o si lu' asta,pisam-as pe el"...Plictisitilor!
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 10, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 10, 2014 Iti multumesc ca te gandesti,mereu,la mine!Esti ca un tata pentru mine! Iar ai scapat din lesa fatalici?
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2014 Iar ai scapat din lesa fatalici? Altu'!!!...Plm... )))
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 10, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Martie 10, 2014 Sunt sigur ca la scoala ta speciala aveati pian . Incercau, saracii, sa te recupereze. Vad eu, nicio sansa cu pianul. Asa ca te ai jucat cu soriceii. In beci. Nu te face ca nu intelegi. Acum esti un soricel. Chițăi, alergi de colo colo si risti mereu sa fii calcat in picioare.Ceva simplu pt tine. Eu sunt "eu" , si tu esti "tu". Care-i mai prost?Spune-o tu.
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 10, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 10, 2014 Ba,cat de maniaci puteti fi...Nu a fost mai nimic toata ziua pe Forum,decat o plictiseala crancena(cel putin asa am simtit eu),si acum,ca veni seara si trebuie sa mergeti sa faceti nani(deja e tarziu),nu puteti pune capul pe perna si sa dormiti """linisit"""(pula,va ganditi cati bani o sa reusiti sa puneti deoparte,pe luna respectiva,pentru 'curve'),pana nu credeti voi ca ati dat o replica reusita sau ca atacati in haita pe cate cineva..."Ha,bagamia-as pula,I-am zis-o si lu' asta,pisam-as pe el"...Plictisitilor! Ce ne-ai zis-o acum culca-te linistit! (ai cu cine?) 1
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2014 Ce ne-ai zis-o acum culca-te linistit! (ai cu cine?) Da,chiar da!!!Si e minunat,sa stii!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum