Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Treci fa acasa ! :D

Gabriellè,de ce instigi lumea la prostie incurabila?Ai cumva vreo satisfactie ascunsa...? :)

• Like 1
  • Oras:pe val
Postat

De ce,

Incepe sa-mi placa de tine... :laugh2

Zici ca ai pojarel rosie asa =)) erai mai shukara pe maron.

Postat

Pardon! "Iesi acasa !"

Simt ura in postarile tale! ...ti-ai prins nevasta cu altu',ai fost inchis intr-o camera(de doi insi) si fortat sa intretii relatii de 'amicitie'cu ei? :),nu faci fata presiunii?lumea te considera un loser?Ce e?Ce se intampla cu tine? :)

• Telefon: amada.dulcica
Postat

Se considera cel mai destept din toti, le stie pe toate si nimeni nu-l intelege pentru ca vrea sa fie misterios....  :laugh2  :slap2

• Oras:Bucharest
Postat

Sa-mi fie cu iertare, dar nu am nicio rautate in ceea ce te priveste ! Nu ma iau de oameni slabi si bolnaviori.

In speranta ca ai fost la o scoala normala si nu la una speciala, te rog sa-ti aduci aminte ce inseamna semnele astea " ". Nu de alta, dar le-ai folosit in exces. Sau le ai folosit din greseala, fara sa stii ce sunt, ca un soricel care alearga pe tastele pianului?

• Like 2
Postat

Amada, prost 'avatar ' ti-ai ales. Sau e catelusul tau? Nu am fost niciodata destept, nu am supt pula, nu am stat capra si nici nu am dat vreodata faliment in ceea ce am facut. Intelegi?

• Like 2
Postat

Uuuuuuuu!

Asta a fost tot?! :(

Continua, te rugam, arata-ne ce inseamna sa fii un om destept si puternic, fara ura...

You are full of ...

Postat

Amada, mai usor cu damigeana! Nu mai bea cu paiul! Nu vezi ca am spus ca nu am fost niciodata destept? Eu vorbeam la modul general, e treaba ta daca te ai simtit.Ai revenit, dar vad ca iar iti faci 'reklama'. Proastå!

• Like 1
Postat

Acum chiar m-ai dezamagit...

Am zis ca macar incerci sa fii destept, neeee, doar te dai... 

• Oras:b
  • Oras:b
Postat

Amada, mai usor cu damigeana! Nu mai bea cu paiul! Nu vezi ca am spus ca nu am fost niciodata destept? Eu vorbeam la modul general, e treaba ta daca te ai simtit.Ai revenit, dar vad ca iar iti faci 'reklama'. Proastå!

florine, strici orzul pe gaste

sau boasca, in cazul de fatza :)

Postat

Sa-mi fie cu iertare, dar nu am nicio rautate in ceea ce te priveste ! Nu ma iau de oameni slabi si bolnaviori.

In speranta ca ai fost la o scoala normala si nu la una speciala, te rog sa-ti aduci aminte ce inseamna semnele astea " ". Nu de alta, dar le-ai folosit in exces. Sau le ai folosit din greseala, fara sa stii ce sunt, ca un soricel care alearga pe tastele pianului?

Ai inceput josnic..."sa imi fie cu iertare"...ce inseamna asta?Lipsa de ce? :)

Sunt putin slabut dar nu si "bolnavior"...stau binisor,am antidotul mereu cu mine.

Am fost la o scoala normala,in speranta ta :)...ca stiu sau nu stiu ce inseamna semnele astea " " sau astea .I.(wtf? :) ),eu te rog sa nu mi te mai adresezi...direct sau indirect...salvam amandoi niste timp. ;)

Intrebare?:Cati soricei ai vazut,pe parcursul fabulos al vietii tale ,de pana acum, care alearga pe tastele unui pian? :)

Postat

Amada, prost 'avatar ' ti-ai ales. Sau e catelusul tau? Nu am fost niciodata destept, nu am supt pula, nu am stat capra si nici nu am dat vreodata faliment in ceea ce am facut. Intelegi?

:laugh2 :clapp :clapp

Postat

Ce scoala florinele ? Normala ? :D Poate anala mai :D 

Postat

Draguto nu te-am instigat decat pe tine, caci am gasit teren fertil :D 

Iti multumesc ca te gandesti,mereu,la mine!Esti ca un tata pentru mine! ;)

Postat

Naspa,

Daca ai nevoie si de sustineri, Euflo, e clar...

Este interesant cum o femeie poate vorbi singura, pe cand unii barbati se tot aduna impreuna...

"Sexul puternic" cred ca nu mai este valabil aici...

Postat

Ba,cat de maniaci puteti fi...Nu a fost mai nimic toata ziua pe Forum,decat o plictiseala crancena(cel putin asa am simtit eu),si acum,ca veni seara si trebuie sa mergeti sa faceti nani(deja e tarziu),nu puteti pune capul pe perna si sa dormiti """linisit"""(pula,va ganditi cati bani o sa reusiti sa puneti deoparte,pe luna respectiva,pentru 'curve'),pana nu credeti voi ca ati dat o replica reusita sau ca atacati in haita pe cate cineva..."Ha,bagamia-as pula,I-am zis-o si lu' asta,pisam-as pe el"...Plictisitilor! :)

Postat

Iti multumesc ca te gandesti,mereu,la mine!Esti ca un tata pentru mine! ;)

Iar ai scapat din lesa fatalici?

Postat

Iar ai scapat din lesa fatalici?

Altu'!!!...Plm... :))))

Postat

Sunt sigur ca la scoala ta speciala aveati pian . Incercau, saracii, sa te recupereze. Vad eu, nicio sansa cu pianul. Asa ca te ai jucat cu soriceii. In beci. Nu te face ca nu intelegi. Acum esti un soricel. Chițăi, alergi de colo colo si risti mereu sa fii calcat in picioare.

Ceva simplu pt tine. Eu sunt "eu" , si tu esti "tu". Care-i mai prost?

Spune-o tu.

Postat

Ba,cat de maniaci puteti fi...Nu a fost mai nimic toata ziua pe Forum,decat o plictiseala crancena(cel putin asa am simtit eu),si acum,ca veni seara si trebuie sa mergeti sa faceti nani(deja e tarziu),nu puteti pune capul pe perna si sa dormiti """linisit"""(pula,va ganditi cati bani o sa reusiti sa puneti deoparte,pe luna respectiva,pentru 'curve'),pana nu credeti voi ca ati dat o replica reusita sau ca atacati in haita pe cate cineva..."Ha,bagamia-as pula,I-am zis-o si lu' asta,pisam-as pe el"...Plictisitilor! :)

Ce ne-ai zis-o acum :) culca-te linistit! (ai cu cine?)

• Like 1

Postat

Ce ne-ai zis-o acum :) culca-te linistit! (ai cu cine?)

Da,chiar da!!!Si e minunat,sa stii!!! :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...