Sari la conținut

De evitat Miruna deplasare

Postări Recomandate

• Oras:Strainatate
  • Oras:Strainatate
Postat

Fiindca imi era lene sa ma deplasez undeva, am zis sa o sun si sa o chem la hotel. Servicii OP/NP, mici fantezii 500 RON Ora. Am zis sa vina la hotel pentru a ma relaxa un pic dupa un drum lung de 10 ore. 

La camera a ajuns insa altcineva cel mai probabil, a ajuns o femeie de alta etnie, mica dupa care mirosea a tigari. Obosit fiind am zis ca merge, desi trebuia sa refuz si sa o trimit la plimbare ca astept o alta persoana. 

A inceput cu un oral despre care zici era pe timp sa vada cat de repede ma termin. Dupa care ii spun ca vreau sa intru, la care ea imi spune ca doar mama iedului, si ca trebuie sa ma termin imediat. Dupa care a plecat la baie pentru vreo 5 minute... perioada in care soldatelul a zis ca nu mai asteapta si incepea sa adoarma. Dar am zis sa-l bag un pic inauntru, la care ea practic ma impingea si ma lasa sa bag doar capul efectiv. La care i-am cerut ca macar sa ma termine cu oral, ceea ce a zis ca nu o sa mai faca dupa ce am intrat inauntru, si ca o sa faca doar laba. Moment in care am realizat ca ea a venit cu un prezervativ la 2 numere, deci nici nu voia sa faca pentru cat sa discutat.

I-am spus sa-si ia catrafusele si plecata sa fie.

Rezumat mai pe scurt, poze false, nu merge nici pe fastfuck. Daca eu mi-am luat teapa la oboseala, macar altii sa stie :) 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.