andreihercut Reputație: 3 Postat Martie 16, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 16, 2023 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/ts-coraline-azevedo/5dde3e1i2ge870hd1dg05i7241g3dfg9.html baieti…. E reala. Nu parleste romaneste nici englezeste, dar e bomba cu ceas domnisoara. 600/1000 dar zici ca e papusa. Ii place ce face, e mega prietenoasa dar ne-am omorat cu google translate. Nu mi-a venit sa cred cand a deschis usa :)) e activa/pasiva. spor la ciocane. Pentru cine nu calatoreste in locuri exotice pentru experiente, asta ar putea fi o sansa unica. PAPUSA 1
baikal_mudd Reputație: 2 Postat Martie 16, 2023 Postat Martie 16, 2023 Tocmai ce am plecat de la ea. Are un oral fenomenal. Mi-a facut oral de 2 ori chiar daca am platit pt o finalizare. Prima oara am terminat in 2 min. E brazilianca. A zis ca e pt prima si ultima oara cand vine in RO. Si ii dau dreptate lui andreihercut, e bomba. Nota 10 la cum arata si 10 pt profesionalims. Nu se greste, am stat in jur de 40 de min. Grabiti-va ca pe 20 pleaca. 1
catalin2015 Reputație: 1720 Postat Martie 16, 2023 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Martie 16, 2023 Acum 3 ore, baikal_mudd a spus: Tocmai ce am plecat de la ea. Are un oral fenomenal. Mi-a facut oral de 2 ori chiar daca am platit pt o finalizare. Prima oara am terminat in 2 min. E brazilianca. A zis ca e pt prima si ultima oara cand vine in RO. Si ii dau dreptate lui andreihercut, e bomba. Nota 10 la cum arata si 10 pt profesionalims. Nu se greste, am stat in jur de 40 de min. Grabiti-va ca pe 20 pleaca. De ce ultima data in RO ? Nu ii place ?
doctoru' Reputație: 9 Postat Martie 17, 2023 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Martie 17, 2023 Cum ai stabilit programarea cu ea? Nu pare sa înțeleagă prea bine, i am tradus eu în portugheza. Cum e ca activa sau cum se prezintă jucăria? Mersi
baikal_mudd Reputație: 2 Postat Martie 17, 2023 Postat Martie 17, 2023 1 minute ago, doctoru' said: Cum ai stabilit programarea cu ea? Nu pare sa înțeleagă prea bine, i am tradus eu în portugheza. Cum e ca activa sau cum se prezintă jucăria? Mersi Pe whatsapp, ea foloseste translate, poti sa-i scrii in romana. E activa si pasiva. Jucariea are cam 17-18 cm si tun.
andreihercut Reputație: 3 Postat Martie 21, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Martie 21, 2023 Se plange fata saraca ca nu merge lumea la ea. i-am zis sa nu mai puna poze profesionale ca are lumea impresia ca e fake. pe langa asta i-au si blocat contul pe publi 😂. Domnisoara asta are nevoie de impresar. Cica pleaca luni, pana atunci dau in ea zilnic 🤣🤣🤣🤣
catalin2015 Reputație: 1720 Postat Martie 22, 2023 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Martie 22, 2023 Acum 10 ore, andreihercut a spus: Se plange fata saraca ca nu merge lumea la ea. i-am zis sa nu mai puna poze profesionale ca are lumea impresia ca e fake. pe langa asta i-au si blocat contul pe publi 😂. Domnisoara asta are nevoie de impresar. Cica pleaca luni, pana atunci dau in ea zilnic 🤣🤣🤣🤣 Ai spart pusculita ? E reala dar nu stiu de ce zici ca nu merge lumea, eu cand am vb cu ea a zis ne putem vedea doar 30 de min deci presupun ca avea alte programari. De ce i-au blocat contul? Din pacate mai greu cu comunicarea: eu stiu engleza, ea portugheza si germana
andreihercut Reputație: 3 Postat Martie 22, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Martie 22, 2023 E ce vezi in filme, normal ca profit daca e la cativa km de mine 😂😂. Intr-adevar comunicare e putin greoaie, dar doar pana ajungi la ea in persoana. Are o aplicatie foarte smechera de traducere pe telefon si acolo schimbul de idei decurge ideal.
luadude Reputație: 12 Postat Martie 22, 2023 Postat Martie 22, 2023 A schimbat numărul? Nu o găsesc be whatsapp
luadude Reputație: 12 Postat Martie 22, 2023 Postat Martie 22, 2023 4 hours ago, catalin2015 said: Ai spart pusculita ? E reala dar nu stiu de ce zici ca nu merge lumea, eu cand am vb cu ea a zis ne putem vedea doar 30 de min deci presupun ca avea alte programari. De ce i-au blocat contul? Din pacate mai greu cu comunicarea: eu stiu engleza, ea portugheza si germana Poți să scrii te rog numărul care îl ai tu? Nu cred că ăla din titlu e corect 😅și anunțul a dispărut
samoarapisicile Reputație: 34 Postat Martie 22, 2023 Oras:in pat cu sotia ta Oras:in pat cu sotia ta Postat Martie 22, 2023 26 minutes ago, luadude said: Poți să scrii te rog numărul care îl ai tu? Nu cred că ăla din titlu e corect 😅și anunțul a dispărut Nr din titlu era corect. De dimineata avea whatsapp pe nr acela, acum nu mai are ... O fi plecat?
catalin2015 Reputație: 1720 Postat Martie 22, 2023 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Martie 22, 2023 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/ts-brazilianca-coraline-azevedo/g36h8415e6217343eid3i89747g72f59.html 0754561604 https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20230321/1400/6e39fdf9f1268b1666a42dab73ee4da1.jpg
luadude Reputație: 12 Postat Martie 22, 2023 Postat Martie 22, 2023 Am fost și eu la Coraline mai devreme. Pozele sunt ale ele. Nu prea știu ce să scriu. All in all a fost bun, și dacă nu am rezistat mult. Lucrurile care nu mi-a plăcut a fost că eu vroiam să fac un rimjob, și ia nu ma lăsat după ce am întrebat-o pe whapp. Și că vibrea telefonul non stop, nu mai dați așa random apel video 😂 Hai la note: Aspect fizic: 10/10. E bună rău, chiar arată că o păpușă latina. ON: 6/10 fost ok, am avut și mai nașpa, doar că mă așteptam la ceva mai bun după experiența mea din Olanda la latina TS. Anal: 10/10. Chiar era bombă. Am dat ca nebunul și ia im spunea nu știu eu ce în portugheză. Locația: 9/10 totul curat, pat mare, doar cu parcarea era mai greu. De revenit? Dacă n-ai cum să pleci in afară să încerci asta, da. Altfel, eu nu mai vin probabil. 1
omuleom Reputație: 125 Postat Martie 24, 2023 Oras:Departe Oras:Departe Postat Martie 24, 2023 On 3/22/2023 at 10:25 AM, andreihercut said: E ce vezi in filme, normal ca profit daca e la cativa km de mine 😂😂. Intr-adevar comunicare e putin greoaie, dar doar pana ajungi la ea in persoana. Are o aplicatie foarte smechera de traducere pe telefon si acolo schimbul de idei decurge ideal. Ce aplicatie?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum