Loreenaa Reputație: 201 Postat Martie 19, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 19, 2023 Începând de marți câteva zile în orașul vostru va pupii și va aștept Program 11:00 -23:00 Buna dragilor, numele meu este Lorena și de astăzi voi activa în orașul vostru. Sunt o fata miniona de 1.57 și 55 kg ,par blond ,ochii albaștri ,buze naturale,sanii medii si fund bombat! ❤️ Abea aștept să ne cunoaștem!🤗🤭💋 🔵Serviciile mele sunt următoarele: 🔵Oral protejat/neprotejat (in funcție de igiena) 🔵Normal doar protejat 🔴Fk (dacă e igiena și chimie) 🔵Finalizare corporală 🔵Săruturi corporale 🔵Hand job 🔵Diferite poziții 🔵Mici fantezii în limita bunului simț 🔵Masaj de relaxare 🔴Accept cunilingus 🔴Cadoul: 💸150-30 min (1fin) 💸250-60 min (2fin) Contact:0748463449(răspund la apeluri, mesaje și whatsapp) 2 2
Amfostaici Reputație: 730 Postat Martie 19, 2023 Oras:Aicisipestetot Oras:Aicisipestetot Postat Martie 19, 2023 Bine ai venit,speram sa ti placa la noi✌️ 2
juan mata Reputație: 3150 Postat Martie 19, 2023 Postat Martie 19, 2023 I-am citit recenziile, majoritatea cu aprecieri pozitive, de pe topikul de la Oradea al domniței. Pare să fie numai bună de vizitat 😀 3 1
andreimrs Reputație: 3 Postat Martie 20, 2023 Postat Martie 20, 2023 Ce oraș urmeaza după galati lori? 😜😘
cristigl Reputație: 75 Postat Martie 21, 2023 Oras:Galati Oras:Galati Postat Martie 21, 2023 Dupa studierea topicului de la Oradea pot afirma cu siguranta ca Lorena nu e prima data la Galati, ba chiar as zice ca aici a inceput... O cunosc bine (cred eu), pozele vorbesc de la sine dar 3oo/h nu stiu ce sa zic... Spor! 1
Membru Premium rechinu00 Reputație: 15902 Postat Martie 21, 2023 Oras:Galati Oras:Galati Membru Premium Postat Martie 21, 2023 Acum 4 ore, cristigl a spus: 3oo/h nu stiu ce sa zic Lorena nu e prima data la Galati ora ar fi 250, asa scrie chiar domnisoara in deschiderea topicului ... iar la pct 2 , ne-a mai confirmat cineva banuiala asta ... dar din ce vorbeste lumea prin spatele forumului cica totusi ar fi evoluat pozitiv , zice-se ca experienta acumulata prin vest isi face simtita prezenta oricum daca are cont rosu inseamna ca e dispusa sa accepte si critici nu numai recenzii pozitive , eu zic sa ii mai dam credit momentan si sa ii uram bun venit, ca si asa e destul de subtire activitatea in ultima vreme 7
Amfostaici Reputație: 730 Postat Martie 28, 2023 Oras:Aicisipestetot Oras:Aicisipestetot Postat Martie 28, 2023 Cum a venit asa a plecat?😅😅 1
andre123 Reputație: 275 Postat Martie 28, 2023 Oras:Galati Oras:Galati Postat Martie 28, 2023 Suna promițător.....dar chiar nici o recenzie ?? Îmi e tare greu sa cred ca nici măcar unu de pe aici nu i a trecut pragul .....asa rușinosi am devenit ?? 1
Membru Premium rechinu00 Reputație: 15902 Postat Martie 28, 2023 Oras:Galati Oras:Galati Membru Premium Postat Martie 28, 2023 Acum 28 minute, andre123 a spus: Îmi e tare greu sa cred ca nici măcar unu de pe aici nu i a trecut pragul ..... Cred ca nu numai unul, insa vad ca si anuntul a disparut deci daca nu am citit impresii cu anuntul activ , acuma nici atat .... 4
Lick88 Reputație: 167 Postat Martie 28, 2023 Oras:Prajiturica Oras:Prajiturica Postat Martie 28, 2023 Eu am incercat sa ma programez din prima zi si m a dat peste cap raspunsul. "Revii maine cel mai bine ca nu te țin încurcat sau ma înțelegi" Daca revii eu chiar imi respect programarile❣️❣️❣️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum