easyriderbucuresti Reputation: 148 Posted March 25 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Share Posted March 25 Ceva ok prin Londra care accepta romani? Link to comment
marcel24 Reputation: 126 Posted April 11 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Share Posted April 11 Salut, cel mai bine pentru UK este sa cauti pe adultwork acolo au si recenzii este similar cu acest forum. Dar de cand sunt in UK am incercat la 2 romance fastfuck, atitudine -10, de atunci doar alte nationalitati ( in special caut America de Sud, Latino). Succes. Link to comment
damianblack Reputation: 395 Posted April 14 Oras:Traveling Oras:Traveling Share Posted April 14 On 3/25/2023 at 12:09 PM, easyriderbucuresti said: Ceva ok prin Londra care accepta romani? Daca vb engleza, te cheama John si vb doar engleza nu isi dau seama si au alta atitudine Link to comment
easyriderbucuresti Reputation: 148 Posted May 30 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Author Share Posted May 30 Multumesc.astea sunt si opiniile mele pana acum. Din pacate ceva frumos si cu servicii pe adultwork extrem de scump. Link to comment
badmadafaka Reputation: 1345 Posted August 8 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Share Posted August 8 Nu mergeti la romance.In 9/10 cazuri intalnirea va fi esuata...Sunt toate nationalitatile de pe lume in Londra cu mentalitati super misto open minded in pat fara comentarii fitze etc... Link to comment
easyriderbucuresti Reputation: 148 Posted August 17 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Author Share Posted August 17 Care cruve ti s au parut cele mai ascultatoare?ca natie? Link to comment
gangboyul2 Reputation: 231 Posted August 21 Oras:Iasi Oras:Iasi Share Posted August 21 On 8/18/2023 at 2:53 AM, easyriderbucuresti said: Care cruve ti s au parut cele mai ascultatoare?ca natie? Salutare colegu! Din proprie experienta iti spun ca am avut cele mai perverse intalniri cu englezoaice. Nu fac mofturi si poti discuta foarte deschis cu ele de la bun inceput ce vrei si ce nu vrei iar ele iti confirma daca pot acomoda cerintele sau nu. Mult spor! Link to comment
michael1981 Reputation: 21 Posted September 1 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Share Posted September 1 On 8/21/2023 at 6:17 AM, gangboyul2 said: Salutare colegu! Din proprie experienta iti spun ca am avut cele mai perverse intalniri cu englezoaice. Nu fac mofturi si poti discuta foarte deschis cu ele de la bun inceput ce vrei si ce nu vrei iar ele iti confirma daca pot acomoda cerintele sau nu. Mult spor! Are dreptate colegul cele mai perverse partide sunt cu englezoaice ,dar și asiaticele sunt ok in special tailandezele. Româncele sunt de evitat complet cît și braziliencele poți să ai surpriza sa fie operate . Link to comment
Recommended Posts