LauraXx Reputație: 612 Postat Mai 15 Autor Postat Mai 15 Acum 20 ore, noanonymus a spus: Bună! 😘 Am văzut acum, era și o poză care m-a fermecat, și nu am văzut că erau și prețurile trecute mai jos! ❤️ te pup😘😘 Acum 20 ore, noanonymus a spus: Bună! 😘 Am văzut acum, era și o poză care m-a fermecat, și nu am văzut că erau și prețurile trecute mai jos! ❤️ 1
LauraXx Reputație: 612 Postat Mai 15 Autor Postat Mai 15 DISPONIBILA‼️ 🕰️23:00🔥🔥🔥 📍Tudor Vladimirescu Ultima zi🙂↕️😘 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15 Postat Mai 15 La 26.04.2025 la 10:17, fane22 a spus: ii sparg pana la urma! :))) Fane @fane22 ziceai ca mergi la domnita asta si ne povestesti cum este. Si cand colo ai fost la alta fata si ai "certat-o" 😀
fane22 Reputație: 104 Postat Mai 15 Oras:moreni Oras:moreni Postat Mai 15 :)) nu era disponibila aseara!! :))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15 Postat Mai 15 1 oră în urmă, fane22 a spus: :)) nu era disponibila aseara!! :)) Pai uite e azi.
remus_lucian Reputație: 21 Postat Septembrie 8 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Septembrie 8 Noi gresim cind mergem . NICI DE CURIOZITATE NU MERTITA!! 1
daredevil27 Reputație: 322 Postat Septembrie 8 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Septembrie 8 Acum 10 ore, remus_lucian a spus: Noi gresim cind mergem . NICI DE CURIOZITATE NU MERTITA!! A fost buna la inceput....pana i sa urcat la cap. 1
olteanasu Reputație: 262 Postat Septembrie 9 Oras:pitesti Disponibila Oras:pitesti Disponibila Postat Septembrie 9 Acum 16 ore, remus_lucian a spus: Noi gresim cind mergem . NICI DE CURIOZITATE NU MERTITA!! Ai patit-o și tu colegule? Ai intrat și ți-a sp că nu îți permite nici măcar sa o atingi, și că poți doar să-i respiri aerul dar și acolo cu porția? Eu ceva de genul asta am pățit. Păcat de ea este că aștept dar atitudinea este praf. Ar fi bine sa se retragă. Spor
LauraXx Reputație: 612 Postat Septembrie 9 Autor Postat Septembrie 9 Acum 3 ore, olteanasu a spus: Ai patit-o și tu colegule? Ai intrat și ți-a sp că nu îți permite nici măcar sa o atingi, și că poți doar să-i respiri aerul dar și acolo cu porția? Eu ceva de genul asta am pățit. Păcat de ea este că aștept dar atitudinea este praf. Ar fi bine sa se retragă. Spor Buna! In mod normal nu raspund aici cand am eu impresia ca nu am cu cine vorbii. Daaarr vad ca s a ajus cam departe, si se fac acuzatii la lucruri pe care eu nu le fac! Vorbim strict pe subiect, Cand ai fost tu la mine, ai intrat in casa si ti am zis ca nu iti permit nici sa ma atingi ? Niciodata nu am facut asa ceva cu nimeni! Numai abera pe forumul meu doar cu conditia de a incerca sa mi denigrezi imaginea. Da, nu permit maini pe fata, si sarut pe gat, si lucrul asta este stiut de clinetii mei fideli. Daca ai o problema cu mine da mi te rog mesaj in privat si stam de vorba. 1
olteanasu Reputație: 262 Postat Septembrie 9 Oras:pitesti Disponibila Oras:pitesti Disponibila Postat Septembrie 9 Acum 3 ore, LauraXx a spus: Buna! In mod normal nu raspund aici cand am eu impresia ca nu am cu cine vorbii. Daaarr vad ca s a ajus cam departe, si se fac acuzatii la lucruri pe care eu nu le fac! Vorbim strict pe subiect, Cand ai fost tu la mine, ai intrat in casa si ti am zis ca nu iti permit nici sa ma atingi ? Niciodata nu am facut asa ceva cu nimeni! Numai abera pe forumul meu doar cu conditia de a incerca sa mi denigrezi imaginea. Da, nu permit maini pe fata, si sarut pe gat, si lucrul asta este stiut de clinetii mei fideli. Daca ai o problema cu mine da mi te rog mesaj in privat si stam de vorba. Normal că am fost la tine, aproximativ acum doi ani jumătate sau trei, aveai locație la Bălcescu rezidence mai exact la br 7, iar restricțiile au fost altele nu cele pe care tu le sp acum. Iar de serviciile tale nu m am plâns doar eu mai sunt și alți colegi care ți-au făcut recenzii negative. Eu nu vb de râu pe nimeni care a știut să se comporte. Am făcut recenzii multe în care am punctat ce era buna dar și ce a fost rău la anumite fete. Asta am avut de sp, iar de mesaj in privat nu are rost sa-ti trimit nu am nimic de ascuns. Daca am mințit cu ceva rog pe cei care nu sunt de acord să mă contrazică,iar daca tu ți-ai schimbat atitudinea poate o sa-ti mai acord o șansă, dar conf proverbului Lupul își schimbă părul, dar năravul ba. Succes in continuare 1
daredevil27 Reputație: 322 Postat Septembrie 9 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Septembrie 9 Acum 1 minut, olteanasu a spus: Normal că am fost la tine, aproximativ acum doi ani jumătate sau trei, aveai locație la Bălcescu rezidence mai exact la br 7, iar restricțiile au fost altele nu cele pe care tu le sp acum. Iar de serviciile tale nu m am plâns doar eu mai sunt și alți colegi care ți-au făcut recenzii negative. Eu nu vb de râu pe nimeni care a știut să se comporte. Am făcut recenzii multe în care am punctat ce era buna dar și ce a fost rău la anumite fete. Asta am avut de sp, iar de mesaj in privat nu are rost sa-ti trimit nu am nimic de ascuns. Daca am mințit cu ceva rog pe cei care nu sunt de acord să mă contrazică,iar daca tu ți-ai schimbat atitudinea poate o sa-ti mai acord o șansă, dar conf proverbului Lupul își schimbă părul, dar năravul ba. Succes in continuare Stai linistit ca nu sia schimbat naravul.Oricum mai are fraieri care o divinizeaza. 1
olteanasu Reputație: 262 Postat Septembrie 9 Oras:pitesti Disponibila Oras:pitesti Disponibila Postat Septembrie 9 Acum 32 minute, daredevil27 a spus: Stai linistit ca nu sia schimbat naravul.Oricum mai are fraieri care o divinizeaza. Pai sa-i facă recenzii și poate îmi schimb și eu părerea și îi acord o a doua șansă. Dar la 200 lei îmi este frica sa mă risc a doua oară știu cum a fost prima și până acum ultima mea vizita la ea.
fane22 Reputație: 104 Postat Septembrie 9 Oras:moreni Oras:moreni Postat Septembrie 9 Vezi ca a mărit tarifele!!! 250 coco 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum