LauraXx Reputație: 440 Postat Aprilie 27 Autor Partajează Postat Aprilie 27 DISPONIBILA IN ORAS DE MARȚI ‼️ 1 Link spre comentariu
dulache Reputație: 0 Postat Aprilie 30 Oras:targoviste Oras:targoviste Partajează Postat Aprilie 30 buna, esti in Pitesti? Link spre comentariu
Misuursulet Reputație: 716 Postat Aprilie 30 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 30 Acum 34 minute, dulache a spus: buna, esti in Pitesti? Nu poate să-ți răspundă aici, vezi pe watapp, pe publi are anunț pus, ar trebui să răspundă 1 Link spre comentariu
Misuursulet Reputație: 716 Postat Mai 14 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Mai 14 Va salut, revizitat domnișoara, programare pe watapp cu o zi înainte,( am vrut să vin de ieri dar nu să putut, programul era ful) programare respectata la minut, locație Tudor, acțiune nu detaliez ca nu sunt la prima vizita, ON. Pentru mine bine executat, NP două poziții, finalizare în balon. Dors/dors. 32 minute, nu am sesizat pic de graba. Mulțumesc @LauraXxpentru vizita, vouă ciocane tari. 1 Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Mai 28 Autor Partajează Postat Mai 28 DISPONIBILA‼️ ⏰23:00 🔥🔥🔥 T.Valdimirescu🏠 1 Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Mai 29 Autor Partajează Postat Mai 29 DISPONIBILA‼️ ⏰23:00🔥🔥🔥 1 Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Mai 30 Autor Partajează Postat Mai 30 DISPONIBILA ‼️ 23:00🔥🔥🔥 Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Iunie 4 Autor Partajează Postat Iunie 4 DISPONIBILA‼️ ⏰23:00🔥🔥🔥 1 Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Iunie 5 Autor Partajează Postat Iunie 5 DISPONIBILA‼️ ⏰23:00🔥🔥🔥 1 Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Iunie 10 Autor Partajează Postat Iunie 10 DISPONIBILA‼️ ⏰23:00🔥🔥🔥 1 Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Iunie 11 Autor Partajează Postat Iunie 11 DISPONIBILA‼️ ⏰23:00🔥🔥🔥 Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Iunie 12 Autor Partajează Postat Iunie 12 DISPONIBILA ‼️ ⏰23:00🔥🔥🔥 1 Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Iunie 17 Autor Partajează Postat Iunie 17 DISPONIBILA‼️ ⏰23:00🔥🔥🔥 1 Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Iunie 18 Autor Partajează Postat Iunie 18 DISPONIBILA‼️ ⏰23:00 🔥🔥🔥 Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Iunie 19 Autor Partajează Postat Iunie 19 DISPONIBILA‼️ ⏰23:00🔥🔥🔥 Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Iunie 20 Autor Partajează Postat Iunie 20 DISPONIBILA‼️ ⏰23:00🔥🔥🔥 ultima zi❤️ Link spre comentariu
daredevil27 Reputație: 296 Postat Iunie 20 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Iunie 20 Tot pe repede inainte?o ora care e jumatate de ora?🤣 Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Iunie 25 Autor Partajează Postat Iunie 25 La 20.06.2024 la 14:06, daredevil27 a spus: Tot pe repede inainte?o ora care e jumatate de ora?🤣 😂😂haha , iti trebuie mai mult ? 😒🙈 Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Iunie 25 Autor Partajează Postat Iunie 25 DISPONIBILA‼️ ⏰23:00🔥🔥🔥 pt 3 zile in oras😘😘 Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Iunie 26 Autor Partajează Postat Iunie 26 DISPONIBILA‼️ ⏰23:00🔥🔥🔥 1 Link spre comentariu
daredevil27 Reputație: 296 Postat Iunie 26 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Iunie 26 La 25.06.2024 la 12:11, LauraXx a spus: 😂😂haha , iti trebuie mai mult ? 😒🙈 Adica platesti o ora primesti jumatate.e bine nu? Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Iunie 27 Autor Partajează Postat Iunie 27 DISPONIBILA‼️ ⏰23:00🔥🔥🔥 ultima zi❤️ Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Iunie 27 Autor Partajează Postat Iunie 27 Disponibila dinou începand de sapatamana viitoare LUNI pt 4 zile 😘😘😘‼️‼️‼️‼️ 1 Link spre comentariu
Nasu001 Reputație: 4 Postat Iulie 2 Oras:Pitești Oras:Pitești Partajează Postat Iulie 2 Salutare tuturor am decis sa o vizitez pe domnisoara Laura 🥰 Programare facuta cu o ora inainte, pentru 60 de min iar eu anuntasem ca voi intarzia 10 minute, Laura fiind intelegatoare la acest capitol, deci bulina rosie pentru ea Locatia: este ok, la dus gasind prosoape curate si gel de dus la alegere. Aspect: Laura e o tipa foarte misto la aspect, genul dupa care intorci ochii pe strada insa corpul e de 10, genul de femeie cu forme, sani mari si fund frumos bombat. Exact pe gustul meu Atitudine: am ramas extrem de placut impresionat. Foarte naturala,vorbareata, deschisa, si o atitudine usor erotica, o companie mai mult decat placuta. Genul de atitudine care te face sa revii. Bravo Laura !! Actiune: 10pentru oral,, neprotejat, fara sa te grabeasca NP: 10 aici mie mi s-a parut partea ei forte. M-a facut sa ma simt foarte bine, cu contre si implicare 100%, chiar m-a facut sa ma simt foarte bine, De revenit 🤗 2 Link spre comentariu
DaTechnician Reputație: 47 Postat Iulie 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 27 Vizitat din nou Laura, a... multa oara. Ramane top, atitudinea e destul de ok, hai sa zicem un 8,5/10; e posibil s-o mai prinzi si in toane nu foarte bune, merge... tatele raman top, mie imi place oralul pe care il face, as nota cu 8/10. In ultima vreme a facut si curul mai misto, pacat ca-l tine pentru ea. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum