Sari la conținut

Laura 0726468670

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Va salut, revizitat domnișoara, programare pe watapp cu o zi înainte,( am vrut să vin de ieri dar nu să putut, programul era ful) programare respectata la minut, locație Tudor, acțiune nu detaliez ca nu sunt la prima vizita, ON. Pentru mine bine executat, NP două poziții, finalizare în balon. Dors/dors. 32 minute, nu am sesizat pic de graba. 

Mulțumesc @LauraXxpentru vizita, vouă ciocane tari. 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Pitești
  • Oras:Pitești

Salutare tuturor

am decis sa o vizitez pe domnisoara Laura 🥰

Programare facuta cu o ora inainte, pentru 60 de min iar eu anuntasem ca voi intarzia 10 minute, Laura fiind intelegatoare la acest capitol, deci bulina rosie pentru ea

Locatia: este  ok, la dus gasind prosoape curate si gel de dus la alegere.

Aspect: Laura e o tipa foarte misto la aspect, genul dupa care intorci ochii pe strada  insa corpul e de 10, genul de femeie cu forme, sani mari si fund frumos bombat. Exact pe gustul meu

Atitudine: am ramas extrem de placut impresionat. Foarte  naturala,vorbareata, deschisa, si o atitudine usor erotica, o companie mai mult decat placuta. Genul de atitudine care te face sa revii. Bravo Laura !!

Actiune: 10pentru oral,, neprotejat, fara sa te grabeasca

NP: 10 aici mie mi s-a parut partea ei forte. M-a facut sa ma simt foarte bine, cu contre si implicare 100%, chiar m-a facut sa ma simt foarte bine, 

De revenit 🤗

• Like 2
Link spre comentariu

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Vizitat din nou Laura, a... multa oara. Ramane top, atitudinea e destul de ok, hai sa zicem un 8,5/10; e posibil s-o mai prinzi si in toane nu foarte bune, merge... tatele raman top, mie imi place oralul pe care il face, as nota cu 8/10. In ultima vreme a facut si curul mai misto, pacat ca-l tine pentru ea. 

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...