Vizitator Anaraluca01 Reputație: 0 Postat Martie 27, 2023 Postat Martie 27, 2023 -Mă numesc,Anna!🫦Am,20 de ani!👻 -Am 50 de kg🍒 ochi căprui👀 ___AM ȘI COLEGĂ!👌👭 -Listă servicii…💥 -Sex oral👌(sex normal, doar protejat) -69🫦 -Masaj de relaxare!💆🏻 -Masaj Erotic!🧖🏻♀️ -Masaj Soft!🍌 — 📌săruturile le,prestez corporale…:)) — 📌Atingerile pasionale corporale❣️ -—PREȚURI💰200 RON(20 de min)300RON(30 min,o finalizare mai lentă)400RON(40 min O FINALIZARE,un masaj de relaxare)500RON(O ORĂ,2 FINALIZĂRI)🫦🤌🏻 —👌EXTRA…100 lei,oralul În funcție de igienă,(duș obligatoriu)… —Fantezii(Dominare soft,dominare lentă)100lei —Uro100lei extra ☘️💥___ Îmi cunosc calitatea servicilor, Am dreptul,de am selectat clienții!!! ❌Atenție!!!!❌ —NU PRIMESC❌CU BILE SAU,ALTE ACCESORII!!! —NU PRIMESC❌ÎN STARE DE EBRIETATE!!! —❌NU FAC,DEPLASĂRI Nu,prestez finalizare orală! Excludem anal -ul❌ ☘️🔋———LOCAȚIA O DE-ȚIN,LA 5 MINUTE DE IULIUS MALL…. ——-MAI MULTE DETALII LA TELEFON!📞
Membru Premium aibelito Reputație: 3801 Postat Martie 27, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Martie 27, 2023 1 bucilescelmaifaincur
PIRATE Reputație: 252 Postat Martie 27, 2023 Postat Martie 27, 2023 Recomand! o gama variata de servicii in functie de timp, il scoti de 2 ori si ai plecat si nefutut si cu banii dati! doar la ora parerea mea si da, merita 100 euro! e top rau fata, se vede pe ea... de pe publi vine, dar e buna, in draci am o intrebare, 20 de minute finalizarea cu act in sine sau in alea 20 minute imi taxezi si pufaitul de tigare? ca as vrea sa imi iau un trabuc si vezi tu... dureaza, dar daca sunt cronometrat, am niste tigari rulate acasa de la un unchi, dinalea de pe vremuri, lasa si un miros de balegar in spate da e bine, sunt scurte, fumez repede, 30 de secunde si ma fac moloz, poate ai noroc si nu ma mai futi dar imi iei banu. mersi anticipat!
Andreipop1 Reputație: 0 Postat Martie 27, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 27, 2023 Mă bucur, că ți-ai făcut un cont, pe nimfomane Anna dragă!…Și eu i-am spus să-și fac, pentru că-și face treaba, foarte bine…Sunt Căsătorit, am 2 copilași, Ca orice mascul, are nevoie de pasiune, Ceea ce eu am găsit la ea, Se implică foarte mult, e o fata foarte inteligentă, nu da curs la conversațiile, personale. mi se pare ceva foarte bun, O interesează conversațiile strict sexului,etc…Am fost la ea,recent acum 3 zile, pe fabricii lângă Kaufland, am mai fost la ea și la viva city, În ambele locații miroase-a proaspăt cum intri, nu este o fată fumătoare, sau petrecăreață, Ceea ce m-a tras, E o fată foarte,primitoare mereu cu zâmbetul pe buze. Mă face să mă simt, la propriu ca în paradis👀😍🥰 Îți dau o senzație, ca în filme, Nu am fost grăbit deloc, Te lasă să-ți iei relaxarea, Îți pregătește dușul, E atentă la apa caldă, ma și șters cu prosopul, Ceea ce nu face nici soția de acasă…. nu o interesează șmecheria, E o fată simplă care iubește orice moment, nu mai făcut niciodată să,mă simt că nu este reciproc:))) Îi place ceea ce face, problema ei să plece bine,de la ea… sunt foarte încîntat de ea, de comportamentul ei, are o frumusețe aparte, (exagerată frumusețe)❣️ are și colegă, am fost și la ea, practică doar masaj erotic,cu masturbare Și ea este o tipă foarte ok E brunetă cu părul scurt! Prietenul meu,este foarte mulțumit de colegă-sa… În casa lor este o armonie plăcută de liniște, Și totală Discreție… sper că v-am fost de ajutor! În realitate Anna personal, e o stea miraculoasă🤍🫶🏼 1 1
Vizitator Anaraluca01 Reputație: 0 Postat Martie 27, 2023 Postat Martie 27, 2023 Acum 16 minute, Andreipop1 a spus: Mă bucur, că ți-ai făcut un cont, pe nimfomane Anna dragă!…Și eu i-am spus să-și fac, pentru că-și face treaba, foarte bine…Sunt Căsătorit, am 2 copilași, Ca orice mascul, are nevoie de pasiune, Ceea ce eu am găsit la ea, Se implică foarte mult, e o fata foarte inteligentă, nu da curs la conversațiile, personale. mi se pare ceva foarte bun, O interesează conversațiile strict sexului,etc…Am fost la ea,recent acum 3 zile, pe fabricii lângă Kaufland, am mai fost la ea și la viva city, În ambele locații miroase-a proaspăt cum intri, nu este o fată fumătoare, sau petrecăreață, Ceea ce m-a tras, E o fată foarte,primitoare mereu cu zâmbetul pe buze. Mă face să mă simt, la propriu ca în paradis👀😍🥰 Îți dau o senzație, ca în filme, Nu am fost grăbit deloc, Te lasă să-ți iei relaxarea, Îți pregătește dușul, E atentă la apa caldă, ma și șters cu prosopul, Ceea ce nu face nici soția de acasă…. nu o interesează șmecheria, E o fată simplă care iubește orice moment, nu mai făcut niciodată să,mă simt că nu este reciproc:))) Îi place ceea ce face, problema ei să plece bine,de la ea… sunt foarte încîntat de ea, de comportamentul ei, are o frumusețe aparte, (exagerată frumusețe)❣️ are și colegă, am fost și la ea, practică doar masaj erotic,cu masturbare Și ea este o tipă foarte ok E brunetă cu părul scurt! Prietenul meu,este foarte mulțumit de colegă-sa… În casa lor este o armonie plăcută de liniște, Și totală Discreție… sper că v-am fost de ajutor! În realitate Anna personal, e o stea miraculoasă🤍🫶🏼 Mulțumesc!🙏 Andrei😍Te mai aștept!
Vizitator Anaraluca01 Reputație: 0 Postat Martie 27, 2023 Postat Martie 27, 2023 Acum 42 minute, PIRATE a spus: Recomand! o gama variata de servicii in functie de timp, il scoti de 2 ori si ai plecat si nefutut si cu banii dati! doar la ora parerea mea si da, merita 100 euro! e top rau fata, se vede pe ea... de pe publi vine, dar e buna, in draci am o intrebare, 20 de minute finalizarea cu act in sine sau in alea 20 minute imi taxezi si pufaitul de tigare? ca as vrea sa imi iau un trabuc si vezi tu... dureaza, dar daca sunt cronometrat, am niste tigari rulate acasa de la un unchi, dinalea de pe vremuri, lasa si un miros de balegar in spate da e bine, sunt scurte, fumez repede, 30 de secunde si ma fac moloz, poate ai noroc si nu ma mai futi dar imi iei banu. mersi anticipat! Mai amuzat:)) serviciile mele, conversațiile mele, timpul acordat, Îl Ofer după posibilități, sunt oameni care nu-și permit, O ora, o jumătate de ora, posibilitatea de 20 de minute, este varianta rapidității de grad 70% din Bărbați o aleg, fiind varianta mai ușoară, de prima încercare… (cu toții suntem oameni, nu fier) să te clarific? Care este varianta de 20 de minute, omul fiind la muncă, etc vrea ceva rapid..:)) durata de ejaculare este de 5 minute… depinde acum și cu ce scop vii…..
PIRATE Reputație: 252 Postat Martie 27, 2023 Postat Martie 27, 2023 Acum 37 minute, Andreipop1 a spus: Mă bucur, că ți-ai făcut un cont, pe nimfomane Anna dragă!…Și eu i-am spus să-și fac, pentru că-și face treaba, foarte bine…Sunt Căsătorit, am 2 copilași, Ca orice mascul, are nevoie de pasiune, Ceea ce eu am găsit la ea, Se implică foarte mult, e o fata foarte inteligentă, nu da curs la conversațiile, personale. mi se pare ceva foarte bun, O interesează conversațiile strict sexului,etc…Am fost la ea,recent acum 3 zile, pe fabricii lângă Kaufland, am mai fost la ea și la viva city, În ambele locații miroase-a proaspăt cum intri, nu este o fată fumătoare, sau petrecăreață, Ceea ce m-a tras, E o fată foarte,primitoare mereu cu zâmbetul pe buze. Mă face să mă simt, la propriu ca în paradis👀😍🥰 Îți dau o senzație, ca în filme, Nu am fost grăbit deloc, Te lasă să-ți iei relaxarea, Îți pregătește dușul, E atentă la apa caldă, ma și șters cu prosopul, Ceea ce nu face nici soția de acasă…. nu o interesează șmecheria, E o fată simplă care iubește orice moment, nu mai făcut niciodată să,mă simt că nu este reciproc:))) Îi place ceea ce face, problema ei să plece bine,de la ea… sunt foarte încîntat de ea, de comportamentul ei, are o frumusețe aparte, (exagerată frumusețe)❣️ are și colegă, am fost și la ea, practică doar masaj erotic,cu masturbare Și ea este o tipă foarte ok E brunetă cu părul scurt! Prietenul meu,este foarte mulțumit de colegă-sa… În casa lor este o armonie plăcută de liniște, Și totală Discreție… sper că v-am fost de ajutor! În realitate Anna personal, e o stea miraculoasă🤍🫶🏼 Hai ca nu ti-ai facut singura declaratie de dragoste, deloc :))))))))))))))))) 3
animaltrain3r Reputație: 156 Postat Martie 27, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 27, 2023 Lipseste varianta de 10 minute la 100 RON altfel era direct in top.
amatoru Reputație: 156 Postat Martie 27, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 27, 2023 Acum 5 ore, Anaraluca01 a spus: -Mă numesc,Anna!🫦Am,20 de ani!👻 -Am 50 de kg🍒 ochi căprui👀 ___AM ȘI COLEGĂ!👌👭 -Listă servicii…💥 -Sex oral👌(sex normal, doar protejat) -69🫦 -Masaj de relaxare!💆🏻 -Masaj Erotic!🧖🏻♀️ -Masaj Soft!🍌 — 📌săruturile le,prestez corporale…:)) — 📌Atingerile pasionale corporale❣️ -—PREȚURI💰200 RON(20 de min)300RON(30 min,o finalizare mai lentă)400RON(40 min O FINALIZARE,un masaj de relaxare)500RON(O ORĂ,2 FINALIZĂRI)🫦🤌🏻 —👌EXTRA…100 lei,oralul În funcție de igienă,(duș obligatoriu)… —Fantezii(Dominare soft,dominare lentă)100lei —Uro100lei extra ☘️💥___ Îmi cunosc calitatea servicilor, Am dreptul,de am selectat clienții!!! ❌Atenție!!!!❌ —NU PRIMESC❌CU BILE SAU,ALTE ACCESORII!!! —NU PRIMESC❌ÎN STARE DE EBRIETATE!!! —❌NU FAC,DEPLASĂRI Nu,prestez finalizare orală! Excludem anal -ul❌ ☘️🔋———LOCAȚIA O DE-ȚIN,LA 5 MINUTE DE IULIUS MALL…. ——-MAI MULTE DETALII LA TELEFON!📞 De fapt prețurile sunt exprimate in euro dragi colegi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
varadero Reputație: 273 Postat Martie 27, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 27, 2023 buna scumpa ......daca fac dus si folosesc sapunul.....atentie! sapunul nu gelul de dus la cat urca pretul?
Joe_Kenda Reputație: 137 Postat Martie 27, 2023 Postat Martie 27, 2023 cate jointuri ai tras cu pestele inainte sa puneti anuntul asta ? 1
legyonayre Reputație: 340 Postat Martie 28, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 28, 2023 8 hours ago, Joe_Kenda said: cate jointuri ai tras cu pestele inainte sa puneti anuntul asta ? Fix la asta ma gandeam si eu.Ceva este tras in timpul redactarii. Pe mine ma amuza incercarea asta retarda de a posta pe aici, in acest fel.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum