Izzabell Reputație: 827 Postat Iunie 23 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 23 Buna dragilor de maine voi reveni in oras pentru câteva zile😘 in locatie voi fi cu colega mea @Amyra..🤗
Izzabell Reputație: 827 Postat Iunie 24 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 24 Buna dragilor🤗 disponibila pana la ora 23 200 fin 350 ora Oral Normal 69 Fk masaj Dif poziti
Izzabell Reputație: 827 Postat Iunie 25 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 25 disponibila pana la ora 23😘 2
Izzabell Reputație: 827 Postat Iunie 26 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 26 Buna dragilor😘 disponibil pana la ora 23..In locatie sunt cu prietena mea @Amyra pentru cei interesati de threesome sau Show lesby va astept cu mesaj pe WhatsApp.😍 3
anonimul070 Reputație: 575 Postat Iunie 27 Telefon: [email protected] Oras:- Telefon: [email protected] Oras:- Postat Iunie 27 Salutare comunitate. Vizitat titulara topicului dar în parteneriat cu colega ei. Stabilit întâlnirea pe whatapp, respectata de ambele părți cu 2 min întârziere din partea mea ca nu găseam locatia. Ce pot sa spun o experienta fabuloasa cu amândouă din momentul în care am întrat si pana am plecat. De data asta nu am cum sa le separ asa ca o sa zic doar nota generala din punctul meu de vedere adica 10. Fetele sunt cele din foto (cu Amyra ma știam de ceva timp si am avut emoții ca nu trec de ON dar a fost necesar sa ma stăpânesc ca sa beneficiez si de serviciile Izzabellei). Deci frumoase, bine proportionate. Am optat pentru ON cu amândouă, așadar fiecare cu stilul ei dar fiecare în parte plin de senzualitate si placere. Schimbat în NP cate puțin cu fiecare, amandoua la fel fantastice, participative, stramte si umezite natural. Asa cum au specificat si mai sus alții, ON cu Amyra deep, umed în stilul ei propriu si CIM, Izzabella nu e deep dar e cu presiune cu mare atenție la împrejurimi nu face CIM. Nu pot sa diferentiez sa zic ca unul e mai bun sau nu ca sunt stiluri diferite si provoacă senzații diferite. Așadar o experienta de neratat măcar o data în viata. Chiar merita, m-am simțit extraordinar cu amandoua divele care s-au întrecut în a oferi tot ce e mai bun. Clar merita si fiecare în parte vizitata dar cu amandoua e vis. Deci pentru fete spor în tot ce va doriți! Pentru useri spor unde, când, cum si cât vreți! 2
Izzabell Reputație: 827 Postat Iunie 27 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 27 Acum 22 minute, anonimul070 a spus: Salutare comunitate. Vizitat titulara topicului dar în parteneriat cu colega ei. Stabilit întâlnirea pe whatapp, respectata de ambele părți cu 2 min întârziere din partea mea ca nu găseam locatia. Ce pot sa spun o experienta fabuloasa cu amândouă din momentul în care am întrat si pana am plecat. De data asta nu am cum sa le separ asa ca o sa zic doar nota generala din punctul meu de vedere adica 10. Fetele sunt cele din foto (cu Amyra ma știam de ceva timp si am avut emoții ca nu trec de ON dar a fost necesar sa ma stăpânesc ca sa beneficiez si de serviciile Izzabellei). Deci frumoase, bine proportionate. Am optat pentru ON cu amândouă, așadar fiecare cu stilul ei dar fiecare în parte plin de senzualitate si placere. Schimbat în NP cate puțin cu fiecare, amandoua la fel fantastice, participative, stramte si umezite natural. Asa cum au specificat si mai sus alții, ON cu Amyra deep, umed în stilul ei propriu si CIM, Izzabella nu e deep dar e cu presiune cu mare atenție la împrejurimi nu face CIM. Nu pot sa diferentiez sa zic ca unul e mai bun sau nu ca sunt stiluri diferite si provoacă senzații diferite. Așadar o experienta de neratat măcar o data în viata. Chiar merita, m-am simțit extraordinar cu amandoua divele care s-au întrecut în a oferi tot ce e mai bun. Clar merita si fiecare în parte vizitata dar cu amandoua e vis. Deci pentru fete spor în tot ce va doriți! Pentru useri spor unde, când, cum si cât vreți! 😘Multumim frumos..te mai asteptam cu drag😘
Izzabell Reputație: 827 Postat Iunie 28 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 28 disponibila pana la ora 23😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum