Sari la conținut

Paula🔞 0739295436 💙

Postări Recomandate

Postat

Pt cei care spun ca nu reusesc sa dea de domnisoara Paula, va spun ca mai bine nu stabiliti nimic pentru ca va pune degeaba pe drumuri iar apoi nu va mai raspunde. Nu e nici prima teapa, nu o sa fie nici ultima. De evitat. Succes!

• Like 1
  • Telefon: 0755333111
  • Oras:Galati
Postat
1 hour ago, Orb1t said:

Pt cei care spun ca nu reusesc sa dea de domnisoara Paula, va spun ca mai bine nu stabiliti nimic pentru ca va pune degeaba pe drumuri iar apoi nu va mai raspunde. Nu e nici prima teapa, nu o sa fie nici ultima. De evitat. Succes!

Eu am prins o :))

• Telefon: 0739295436
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 20 minute, Kinky2 a spus:

Asta pentru că programarea era pe whatsapp și țin cont de ea!🤗 Domnule @Orb1timi cer mii de scuze pentru neplăcerile avute din cauza mea, promit că nu se va mai repeta data viitoare (dacă va mai exista o data viitoare)..💙 Pe viitor te aș ruga sa programăm pe whatsapp o întâlnire la ora in care am și eu disponibilitate și la care poți veni și tu, așa știu sigur ca vei ajunge și voi ține cont de ea.. Din 10 persoane care mă apelează doar 2 vin din cauza aceasta, cel care ajunge pe acela îl iau, programările pe whatsapp sunt altceva.. încă o data îmi cer mii de scuze ! 💙🤗

Postat
1 hour ago, Kinky2 said:

De data asta ai fost tu ala norocos si eu ficusul. 😂

1 hour ago, Paula69 said:

Asta pentru că programarea era pe whatsapp și țin cont de ea!🤗 Domnule @Orb1timi cer mii de scuze pentru neplăcerile avute din cauza mea, promit că nu se va mai repeta data viitoare (dacă va mai exista o data viitoare)..💙 Pe viitor te aș ruga sa programăm pe whatsapp o întâlnire la ora in care am și eu disponibilitate și la care poți veni și tu, așa știu sigur ca vei ajunge și voi ține cont de ea.. Din 10 persoane care mă apelează doar 2 vin din cauza aceasta, cel care ajunge pe acela îl iau, programările pe whatsapp sunt altceva.. încă o data îmi cer mii de scuze ! 💙🤗

Noi am luat legatura pe wapp si mi-ai spus ca esti disponibila. Cand m,am urcat in masina te-am sunat, mi-ai dat reper Ciresica, urmand ca eu sa te sun cand ajung. Cand am ajuns  am sunat si am si scris. Daca nu aveai incredere ca vin, macar trebuia sa-mi spui ca ai luat pe altcineva pt ca eu eram incert sau puteai sa ma intrebi daca mai vin. Asa se gestioneaza situatia, nu cu tacere totala. Astea fiind spuse,  eu am incheiat.

Postat
Acum 29 minute, Orb1t a spus:

De data asta ai fost tu ala norocos si eu ficusul. 😂

Noi am luat legatura pe wapp si mi-ai spus ca esti disponibila. Cand m,am urcat in masina te-am sunat, mi-ai dat reper Ciresica, urmand ca eu sa te sun cand ajung. Cand am ajuns  am sunat si am si scris. Daca nu aveai incredere ca vin, macar trebuia sa-mi spui ca ai luat pe altcineva pt ca eu eram incert sau puteai sa ma intrebi daca mai vin. Asa se gestioneaza situatia, nu cu tacere totala. Astea fiind spuse,  eu am incheiat.

Nu mai fi moralist, nu esti nici primul, nu vei fi nici ultimul care ia teapa. In zona mai aveai 4-5 paparude pe care sa le futi, asta ca sa nu fi nevoit sa treci rapid iar la traficul infernal din zona. Si eu am luat tepe si nu m-am plans pe la tv. Fiti barbati, nu pizde!

Postat
32 minutes ago, bratt02 said:

Nu mai fi moralist, nu esti nici primul, nu vei fi nici ultimul care ia teapa. In zona mai aveai 4-5 paparude pe care sa le futi, asta ca sa nu fi nevoit sa treci rapid iar la traficul infernal din zona. Si eu am luat tepe si nu m-am plans pe la tv. Fiti barbati, nu pizde!

De ce esti prost si nu treci mai departe sa-ti spui propriile experiente? Suntem aici pt asta, nu pt bagatori de seama. Explicatiile date nu erau pt tine. Erau pt Paula.

• Like 1
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat
Acum 52 minute, Orb1t a spus:

De ce esti prost si nu treci mai departe sa-ti spui propriile experiente? Suntem aici pt asta, nu pt bagatori de seama. Explicatiile date nu erau pt tine. Erau pt Paula.

Nu stie sa faca recenzii sau macar sa spuna ceva constructiv ;) el e expert in comentarii fara rost 🤣🤣

Vizitator Nomercy
Reputație: 0
Postat
Acum 1 oră, bratt02 a spus:

Bravo,ești un exemplu de bărbat :))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Loc liber la 22:30💙

Postat

Sta in blocul in care a stat nebuna aia , cu silicoane și pierceuri in sâni și pizda,de zicea toată lumea că e fumata mereu  si scandalagioaica pe forum , tunsa scurt, etc Sandra . Macar știți să vă orientați acum 

• Haha 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Nici eu nu am primit un raspuns pe WhatsApp...nu stiu nici macar daca mi-a dat seen...ca are last seen dezactivat...oare colegii de mai sus au reusit sa o prinda?...tind sa cred ca e jucaria momentului si toti vor sa calareasca ceva fresh(teen)...o mai las cateva saptamani pana se linistesc apele... 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 5 ore, eusitul a spus:

Nici eu nu am primit un raspuns pe WhatsApp...nu stiu nici macar daca mi-a dat seen...ca are last seen dezactivat...oare colegii de mai sus au reusit sa o prinda?...tind sa cred ca e jucaria momentului si toti vor sa calareasca ceva fresh(teen)...o mai las cateva saptamani pana se linistesc apele... 

Repet din nou… Dacă nu primesc un mesaj prin care sunt înștiințată ca pana la o anumită ora te pot deranja înapoi, CLAR nu apelez înapoi și nici nu răspund la mesaje. Iar unii dintre voi chiar nu realizați ca nu pot sta cu telefonul in mână sa răspund la mesaje, in timp ce omul este peste mine, bineînțeles din respect pentru clientul respectiv.🤦🏻‍♀️Dacă eu primesc un mesaj la 12 cu “bună” iar eu disponibilitate am la 17, cum aș putea eu răspunde la un “bună”, după 5 ore?!🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

• Like 1
  • Haha 1
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Postat

Buna faza cu mesajul „Buna“. asta este defapt un scurt ping sa vada daca se transmit defapt pachetelele de date. 

• Haha 1

Mea culpa spiritus meus fortis,
sed corpus meum infirma!

Postat
Acum 12 ore, Orb1t a spus:

Proasta e mata, orbimi-ai pula cu gura pana in gat, futute in gura de distrus, dupa ce arati aici ca esti un mare bou mai si semnalizezi. Bagatoare e mata, dar de puli in gura!

• Minus 3
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

banuiesc ca vei sta prin zona macar toata vara Paula69. Asa vei multumi pe toata lumea si nu vor mai fi asa disperati clientii sa te .....cunoasca . Fi si tu mai diplomata linisteste apele ca dau baietii in clocot ca nu prind loc la trante cu tine .Vad ca ai destul vad asa ca banuiesc ca nu ai motiv sa pleci asa ca nu mai dispera clientela . Pentru mine ai o mare calitate esti singura in locatie si eram si eu tentat sa te cunosc dar vorba unui coleg de mai sus ...momentan este prea mare aglomeratia , si se pare ca nici tu nu stii sa o gestionezi .

• Mersi 1
Postat

Din cauza unor nemernici ca Orbelit , talibanul si drogalaul irecuperabil a ajuns varza piata curvelor din celebrul Tomis. Talibane nu mai ai bani, erai smecher? Va plangeti ca niste pizde pentru 2 litri de benzina, panaramelor!

• Minus 3
Postat
Acum 11 ore, Nomercy a spus:

Bravo,ești un exemplu de bărbat :))

Coclitule, eu am ajuns de 4 ori la Paula, sta intr-un turn pe Dispensarului. E adevarat ca  e hetero si nu primeste pizde ca voi. Macar nu mai mergeti in fustita la ea!

• Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Domnilor, încetați să vă înjurați, este un topic pentru recenzii, ce rost are să faceți o sută de pagini injurându va, iar când caută un domn o recenzie sa dea doar de înjurături… Și nici nu are rost sa plătesc câteva sute de lei să șterg astfel de “comentarii”.. încetați vă rog! 🤗

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

💙🔞

59ADCD5E-9366-4661-B0AC-2D15AD4BA53C.jpeg

Postat
1 oră în urmă, Paula69 a spus:

Domnilor, încetați să vă înjurați, este un topic pentru recenzii, ce rost are să faceți o sută de pagini injurându va, iar când caută un domn o recenzie sa dea doar de înjurături… Și nici nu are rost sa plătesc câteva sute de lei să șterg astfel de “comentarii”.. încetați vă rog! 🤗

Eu am incetat, dar cand ne vedem data viitoare ai 100 lei bonus ca i-ai dat teapa prostului asta. Daca ii mai dai una, ai 200 de la mine, Paula!

• Haha 1
Postat
3 hours ago, bratt02 said:

Eu am incetat, dar cand ne vedem data viitoare ai 100 lei bonus ca i-ai dat teapa prostului asta. Daca ii mai dai una, ai 200 de la mine, Paula!

Eu te-am tot trimis la DG, dar tu tot prost si frustrat ai ramas implicand fata asta intr-un scandal creat de tine. Realizezi ce bou cu tate esti? Nu uita sa mergi la cersit sa ai de bonus.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

🥵

9CBE940F-4688-4A94-8DF6-E773016CE382.jpeg

• Inimioara 4
  • Telefon: Xxxx
Postat
Acum 4 ore, Paula69 a spus:

🥵

9CBE940F-4688-4A94-8DF6-E773016CE382.jpeg

Întărite-ne cu niște poze cu țîțisoarele tale și să vezi cum sună tel.,și iești băgată la evitat direct,pentru că nu poți face față solicitărilor..

• Haha 1

Postat
Acum 37 minute, aloo02 a spus:

Întărite-ne cu niște poze cu țîțisoarele tale și să vezi cum sună tel.,și iești băgată la evitat direct,pentru că nu poți face față solicitărilor..

Solicitări pe care nu le poți face față și vei fi nevoită să-ți  iei agendă să le notezi(ca Ina).Dacă ești serioasă. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.