Sari la conținut

Paula🔞0739295436💙

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Constanta
Postat

Vă salut 

Tot ce pot sa vă zic ,este că greșești în viața ,dar dacă nu înveți din greșeli de geaba greșești ,te programezi,încerci, vezi  analizezi, te gândești de 2_3 ori și după vi cu concluzia ,acum mna,toți vom trăi momente bune s-au rele.

Azi am reușit să-i fac o vizită domnișoarei Paula , după trei încercări ,prima a intervenit ceva ,a doua tot,nu mai știu eu ce ,am zis mai incerc o reprogramare,daca nu am noroc poate așa e să fie ,contactat ieri mesaj whatsapp, am stabilit o oră cu confirmare din ambele părți.

Azi am ajuns la adresă cu ajutorul domnișoarei, a deschis ușa ma invitat în apartament,  am orbit  că nu-mi venea să cred cat de bine arată o fată tinerică , minionă, frumoasă ca aspect,cât și forme ,parul lung și frumos aranjat , țațe medii bune de smotocit,eu de obicei la prima programare i-au 30 min, văzând cum arată bombă,m-am gândit să încerc să prelungesc timpul, întrebând daca pot să rămân o oră, mi-a răspuns că are programare, eu nu mă puteam opri din a o privi cat de sexy arată.

M-am igienizat ,ia mă aștepta în dormitor întinsă în pat,am mai schimbat câteva vorbe,timpul pentru mine trecea prea repede ,și am zis sa profit de el ,am trecut la partea cu acțiunea.... Face un oral delicios as putea să-l numesc , la cum o ia pe toată și o savureaza ,abia m-am abținut să nu mă termin din oral , oprind o obraznic din acțiune ,de mult nu am mai avut un oral așa de bun  la prima întâlnire .

I-am propus sa trecem la normal,montat prezervativul ma întrebat cum incepem , bineînțeles poziția mea preferată misionar, să o pot privi când o penetrez,ma îmbrățișat cu amândouă mânuțe și mă trăgea in ia, dandumi contre,și gemea ușor, unduindusi corpul ușor in pula,dandumi o senzație plăcută, am mai incercat câteva poziții,  că la cât e de țeapănă,carnea tare,și fundul ăla bombat și perfect,nu am apucat să dau mult pe la spate că m-am apropiat de finalizare,am finalizat în poziția misionar, ma cam obosit Paula ,e micuță dar mi-a dat ceva de muncă. 😅

Note: locație 10 apartament dotat cu ce trebuie pentru igienă personală.

Note:ON 10 știe să seducă un bărbat.

Note:NP 10 are pizda mică,se mulează bine pe Pula in toate pozițiile.

Note:GFE genul ăsta de fete a-mi doresc să văd la top ,fete care știu să întrețină atmosfera, atât în pat cât și în afara lui.

CONCLUZIE:Paula mi-a făcut ziua de azi mult mai frumoasă , după-amiază să fiu mai exact ,are un corp superb, un chip frumos,e plăcut să trăiești o aventură în patul ei,eu apreciez munca și atitudinea de profesionistă.Recomand cu încredere să petreceți macar o oră dacă nu 2_3, in compania ei, Tot ce am scris aici am trăi eu și ia și nu-mi pare rău de timpul care a trecut foarte repede .Paula te 🥰 și sper să-mi oferi șansa să te mai vizitez😎🌹

• Like 4
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Constanța
Postat
Acum 7 minute, ROLLOOCT a spus:

Vă salut 

Tot ce pot sa vă zic ,este că greșești în viața ,dar dacă nu înveți din greșeli de geaba greșești ,te programezi,încerci, vezi  analizezi, te gândești de 2_3 ori și după vi cu concluzia ,acum mna,toți vom trăi momente bune s-au rele.

Azi am reușit să-i fac o vizită domnișoarei Paula , după trei încercări ,prima a intervenit ceva ,a doua tot,nu mai știu eu ce ,am zis mai incerc o reprogramare,daca nu am noroc poate așa e să fie ,contactat ieri mesaj whatsapp, am stabilit o oră cu confirmare din ambele părți.

Azi am ajuns la adresă cu ajutorul domnișoarei, a deschis ușa ma invitat în apartament,  am orbit  că nu-mi venea să cred cat de bine arată o fată tinerică , minionă, frumoasă ca aspect,cât și forme ,parul lung și frumos aranjat , țațe medii bune de smotocit,eu de obicei la prima programare i-au 30 min, văzând cum arată bombă,m-am gândit să încerc să prelungesc timpul, întrebând daca pot să rămân o oră, mi-a răspuns că are programare, eu nu mă puteam opri din a o privi cat de sexy arată.

M-am igienizat ,ia mă aștepta în dormitor întinsă în pat,am mai schimbat câteva vorbe,timpul pentru mine trecea prea repede ,și am zis sa profit de el ,am trecut la partea cu acțiunea.... Face un oral delicios as putea să-l numesc , la cum o ia pe toată și o savureaza ,abia m-am abținut să nu mă termin din oral , oprind o obraznic din acțiune ,de mult nu am mai avut un oral așa de bun  la prima întâlnire .

I-am propus sa trecem la normal,montat prezervativul ma întrebat cum incepem , bineînțeles poziția mea preferată misionar, să o pot privi când o penetrez,ma îmbrățișat cu amândouă mânuțe și mă trăgea in ia, dandumi contre,și gemea ușor, unduindusi corpul ușor in pula,dandumi o senzație plăcută, am mai incercat câteva poziții,  că la cât e de țeapănă,carnea tare,și fundul ăla bombat și perfect,nu am apucat să dau mult pe la spate că m-am apropiat de finalizare,am finalizat în poziția misionar, ma cam obosit Paula ,e micuță dar mi-a dat ceva de muncă. 😅

Note: locație 10 apartament dotat cu ce trebuie pentru igienă personală.

Note:ON 10 știe să seducă un bărbat.

Note:NP 10 are pizda mică,se mulează bine pe Pula in toate pozițiile.

Note:GFE genul ăsta de fete a-mi doresc să văd la top ,fete care știu să întrețină atmosfera, atât în pat cât și în afara lui.

CONCLUZIE:Paula mi-a făcut ziua de azi mult mai frumoasă , după-amiază să fiu mai exact ,are un corp superb, un chip frumos,e plăcut să trăiești o aventură în patul ei,eu apreciez munca și atitudinea de profesionistă.Recomand cu încredere să petreceți macar o oră dacă nu 2_3, in compania ei, Tot ce am scris aici am trăi eu și ia și nu-mi pare rău de timpul care a trecut foarte repede .Paula te 🥰 și sper să-mi oferi șansa să te mai vizitez😎🌹

Iți mulțumesc tare mult pentru vizită, și imi cer scuze pentru dățile anterioare în care nu am putut respecta programările! Mi a făcut plăcere să cunosc un domn atât de minunat! Te aștept cu mare drag data viitoare!🤗🤗😘

• Inimioara 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, Paulaa69 a spus:

Iți mulțumesc tare mult pentru vizită, și imi cer scuze pentru dățile anterioare în care nu am putut respecta programările! Mi a făcut plăcere să cunosc un domn atât de minunat! Te aștept cu mare drag data viitoare!🤗🤗😘

Data viitoare promit o PROVOCARE 🔥timpul a început să se scurga ușor ,,,

• Inimioara 1
  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste
Postat

Tocmai ce am iesit de la Paula.

Prima oara la aceasta domnisoara si cu siguranta nu ultima. 

Este o fata scunda, undeva la 1.55 cm, poate unora nu va place, eu sunt innebunit, sani mari naturali, fund bine proportionat, ai pe ce pune mana in doggy

Oral sustinut, te intreaba la inceput cum sa fie

La normal, te intreaba in ce pozitii vrei, nu comenteaza

De revenit? GARANTAT

• Like 3
  • Inimioara 1
Postat

Tocmai ce am plecat de la Paula❤️❤️

Prima data la dansa…este speciala, cand zic speciala…speciala❤️

Cum am intrat in apartament, m a pupat+ luat in brate… de altfel, prima fata la care se intampla asta… I am spus si ei…

Nu am ce sa va spun, decat sa nu pierdeti ocazia de a merge la ea…pentru mine este speciala la propriu si va ramane in top mult timp de acum incolo..

Abia astept sa revin zilele viitoare..

Te pup Paula❤️😘 

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Suli-na
Postat
1 oră în urmă, Hazosu a spus:

Tocmai ce am iesit de la Paula. Prima oara la aceasta domnisoara si cu siguranta nu ultima. 

Acum 13 minute, Xunxan26 a spus:

Tocmai ce am plecat de la Paula❤️❤️

Prima data la dansa…este speciala, cand zic speciala…

🤭

• Confuz 1
Postat
Acum 10 minute, haloowen a spus:

🤭

Te rog…😂😂😂

D5047961-ABC3-4432-956C-89749B279E80.jpeg

689CFF1F-BDAD-4308-A09F-AA090EF6DE31.jpeg

• Confuz 1
Postat
Acum 5 minute, Paulaa69 a spus:

Te rog…😂😂😂

D5047961-ABC3-4432-956C-89749B279E80.jpeg

689CFF1F-BDAD-4308-A09F-AA090EF6DE31.jpeg

N-am spus asta, sunt conturi diferite, ba chiar primul e venit din Târgoviste!

Eu radeam de plagiat, ambele recenzii incep gen...A fost odata ca niciodata :)))

• Haha 1
Postat
Acum 3 minute, haloowen a spus:

N-am spus asta, sunt conturi diferite, ba chiar primul e venit din Târgoviste!

Eu radeam de plagiat, ambele recenzii incep gen...A fost odata ca niciodata :)))

Posibil să fi citit mai sus, si i a ramas propozitia aceea in cap si a rescris o si el..  

(mă gândeam că ai început și tu p-aici ca unu’ de l știu eu)😂😂😂

• Haha 2
Postat
Acum 17 ore, Paulaa69 a spus:

În seara aceasta sunt disponibilă până la 1:00(+/-)!

Programările se stabilesc doar pe WhatsApp și se confirmă cu o oră înainte de ambele părți! 
📞💌0739295436

🏡Smaraldului 18 bl. C1

IMG_1906.jpeg

IMG_1907.jpeg

F99E278E-2928-4B91-99C6-CD1ED7133E88.jpeg

Bună dimineața!

Program astăzi:10:00-20:00!🤗

Mâine indisponibilă!🤗

• Inimioara 1
Postat

Vă doresc să aveți sărbători pline de bucurie, iubire și zâmbete calde! 🤗😘😘

• Inimioara 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 6 minute, mihaita2020 a spus:

Ne dorești, dar nu ne primești.

Astăzi am cam luat teapa de la tine, nu mi-ai raspuns la programare🤔

Te a pus pe drum? Ai ajuns la locație ? ....și eu mi am făcut programări la alte fete ...dar am fost anunțat că s a ivit ceva din partea lor ...și la confirmare din partea mea daca nu primeam răspuns în 15 20 de min maxim înapoi ...anulam întâlnirea ...! 

PS : apropo , fk nu face 😁

• Inimioara 1
Postat
1 oră în urmă, mihaita2020 a spus:

Ne dorești, dar nu ne primești.

Astăzi am cam luat teapa de la tine, nu mi-ai raspuns la programare🤔

Bună! Atât timp cât nu ți am răspuns la mesaje și nu am confirmat programarea, nu o numi țeapă! Se poate ivi oricând la tine s au la mine ceva, fără a putea anunța, mai ales la programările făcute cu o zi înainte, dacă unul din noi nu confirmă, programarea se anulează! O seară minunată să ai!🤗😘

• Minus 1
Postat
Acum 3 ore, jerry84 a spus:

Te a pus pe drum? Ai ajuns la locație ? ....și eu mi am făcut programări la alte fete ...dar am fost anunțat că s a ivit ceva din partea lor ...și la confirmare din partea mea daca nu primeam răspuns în 15 20 de min maxim înapoi ...anulam întâlnirea ...! 

PS : apropo , fk nu face 😁

Stiu ca nu face FK.

Și i-am trimis mesaj cu 30 de min inainte sa-i spun ca bine spre ea, purea sa ma anunțe, sa- i zică sa nu mai vin ca numai este valabila programarea dacă nu am confirmat cu o ora înainte, nu sa stau pe lângă locatie sa astept sa răspundă.

Paula, o seara la fel de minunata sa ai!

• Like 1
  • Mersi 1
  • Super Premium
  • Oras:constanta
Postat
6 hours ago, mihaita2020 said:

Stiu ca nu face FK.

Și i-am trimis mesaj cu 30 de min inainte sa-i spun ca bine spre ea, purea sa ma anunțe, sa- i zică sa nu mai vin ca numai este valabila programarea dacă nu am confirmat cu o ora înainte, nu sa stau pe lângă locatie sa astept sa răspundă.

Paula, o seara la fel de minunata sa ai!

pacat!: ) bine ca stiu sa nu mai incerc sa ma duc la domnisoara :)

am sters injuratura :)) ca-mi da minus sobolanul asta de novice2018 :)))

• Like 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 18 ore, 0uafierb1nti a spus:

pacat!: ) bine ca stiu sa nu mai incerc sa ma duc la domnisoara :)

am sters injuratura :)) ca-mi da minus sobolanul asta de novice2018 :)))

Eu zic sa nu renunți așa ușor ...daca te vei întâlni cu fata , o sa îți întorci părerea 😁, este ascultătoare  daca va înțelegeți , acum mai depinde și cum sunt abordate .... totuși zic sa nu renunți așa ușor ...! Succes ! 

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Bună dimineața!

Program astăzi: 12:00-00:00(+-)

Mâine: 10:00-19:00

Duminică: 11:00-21:00 

Luni: 11:00-00:00 (+-)

Marti :9:00-14:00 

Programările le stabilesc doar cu persoane ce au fotografie la profil! 🤗

Postat
La 16.11.2024 la 10:51, Paulaa69 a spus:

Bună dinineața!

️Serviciile mele sunt:

🦋Preludiu

🦋Sărutări/atingeri corporale

🦋69

🦋sex între sâni

🦋sex oral protejat/ neprotejat (în funcție de igienă)

🦋sex normal doar protejat

🦋masaj de relaxare (doar la oră) 

🦋footjob

🦋handjob

🦋URO+50 extra 

💸 PREȚURI:

150 finalizarea/300 ora 

De la ora 21:00 este 200 finalizarea, 350 ora!🤗

Nu ofer FK, anal, finalizare facială! 
Nu trimit poze/video uri în privat, și nici nu răspund la video call! De asemenea, nu primesc persoane în stare de ebrietate, sub influența substanțelor psiho-active, cu bile s au accesorii! 
Și vă rog din suflet🙏 nu mi place să fiu pupată cu bale pe față, altfel voi fi nevoită să punem stop întâlnirii indiferent că suntem trecuți la acțiune! 

Buna Paula,

Am vazut in lista de X NU : FK, anal, Finalizare Faciala ….. dar poti sa ne spui daca oferi finalizare orala, extra cost ???

Astept rasp. Ms frumos 😘

Postat
Acum 2 ore, luckasss a spus:

Buna Paula,

Am vazut in lista de X NU : FK, anal, Finalizare Faciala ….. dar poti sa ne spui daca oferi finalizare orala, extra cost ???

Astept rasp. Ms frumos 😘

Nu mai astepta..no FK..no CIM ...simplu !!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...