zsoe_y Reputație: 1780 Postat Aprilie 8, 2023 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Aprilie 8, 2023 On 4/4/2023 at 7:49 PM, 71laciport said: colectionez machete auto scara 1;64 ( peste 2000) , ceasuri (60) ,fac mult sport (1.5 h zilnic) si ador, animalele de companie (4 catei si 4 pasarele , nu pasarici) Mă bucur să citesc că mai sunt și alții pe acest forum care "suferă" de "boli" asemănătoare. Mă refer la colecționat. 🤣 Eu colecționez trenulețe la scara 1:87 H0 (locomotive, vagoane de călători, vagoane de marfă, și mai am o macara complet funcțională). Momentan am 190 de piese în colecție. Evident locomotivele sunt funcționale, cu lumini, unele le-am echipat și cu sunet, controlate electronic. A început ca un hobby, acum îmi pare o boală incurabilă, că nu mă pot opri din colecționat. 🤣🤣 Pe lângă asta îmi plac și trenurile mari, să călătoresc cu ele. Dar de când am mașină se întâmplă rar să merg cu trenuul. Plăcerea asta de a călători cu trenul vine din copilărie, că părinții mei nu au avut niciodată mașină, așa că pe distanțe mari, în excursii la mare, la munte, la rude din alte județe întotdeauna călătoream cu trenul. Pe lângă trenuri mari și mici, îmi place să gonesc cu motocicleta pe șosele montane. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum