Sari la conținut

Selena noua in oras 0756483380

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Salut baietii 

Starnit de curiozitate am decis sa o vizitez pe aceasta blonda . Tipa e dragut……… fiind intra-devar fata din poze . Azi ajunsa in oras 

Am discutat cu ea la telefon despre servicii si unde este cazata . Am stabilit o ora care a fost respectata din ambele partii . Am ajuns la locatie una foarte ok si curata . Am fost rugat sa ma duc la dus ( chiar daca i-am comunicat ca facusem de acasa aceasta a insistat sa merg totusi ) zis si facut . 

Am vrut doar un oral , deoarece ma grabeam . Executat foarte bine din punctul meu de vedere nu sa grabit si a incercat sa ma simt destul de confortabil . Am terminat cu finalizare in prezervativ oralul fiind protejat . E comunicativa si ii place sa te faca sa te simti cum spune si ea ( ca la tine acasa ) . Ma servit cu un pahar de suc am stat la o tigara si mi-am luat zborul . 

PS: O persoana cu zambetul pe buze , nu ai cum sa pleci suparat de la dansa . Nota 10 cu felicitari . O recomand celor cu simtul umorului ridicat 😂

• Oras:Oras
  • Oras:Oras
Postat

aoleu, mai sa fie,

am trait sa o vad si pe asta: o fata care vantura poze false la GL, IS, BV si CJ, vine subit la TM si etaleaza direct poze autentice?

si asta fara atentionare de la politistii forumului? inseamna ca statistics poate iesi la linistit pensie maine dimineata, misto!

cine doreste sa puna link la topicele fetei si la userul existent?

pana una-alta fata e la DeEvitat si danucu66 sub lupa, ca deh... statAI

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...