Sari la conținut

AllInRaisse

Membru Banat
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre AllInRaisse

  • Dată Naștere Februarie 29

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Nowhere, Oklahoma
  • Interese
    Stones unturned.

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

932 citiri profil

AllInRaisse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Year In
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

-14

Reputație

  1. Probabil ca se uita cruciș, una zice într-o postare, altceva-n alta. Nu inteleg de ce te bagi ? Și de ce m-ar interesa dacă de înțelegi cu unul sau cu altu ? Ai probleme.
  2. Clar ca de evitat. Asta e o pitică exclusiv pentru cei de teapa lui Gentle Magnus Anus, care ca fost student nu miroase un chilot nici la cămin nici la tabără de vară . Ori o fi vorbind despre el la trecut, ca Cori(cacofonie intenționată)nu primește sub 30 de anișori. Tot un ratat rămâne. Studențiile pierdute sau fictive ale unor nimicuri nu ar trebuie sa se intersecteze cu oamenii cu pretenții.
  3. Se uită ceva esențial. Anglia lucra la bomba atomică iar americanii nu au mai recunoscut ca au furat idei de la ei. Stalin era mulțumit că a cucerit slăvimea pe lângă romania, Ungaria și RDG. Dacă URSS nu era ajutata de SUA, câștiga războiul dar își pierdea toată influența in Asia centrala și in Siberia. Ar fi devenit un fel de Turcie a zilelor fara prea multă influența asupra popoarelor asiatice.
  4. Am uitat sa îți pun ghilimele de rigoare că tot ne-a prins miezul nopții aici. Dar de acum știi tu să reciți când te uiți în oglindă. Mi-am dat deja prea mulți muci pe tine.
  5. Te-ai autoflagelat destul acum ? Masochistule, eu nu vreau sa te Invit sa stai cu centura de castitate, stai acolo unde esti sau stai cu ma-ta pe interior. Lua-me-a-ți âmandoi fuduliile în gură.
  6. Hai ca te-a scos moderatorul, noroc cu abonamentul de bovina domnului… și ieri și azi și oricând :)))
  7. Oferă-i reali data viitoare, să nu fie discriminare cu inflația
  8. E ultima zi in oraș, dă o geană pe topicul Anisiei. Rău intenționat nu e nimeni decât @terinti care fix acum vine cu astfel de dezvăluiri de spus la provinciali. Nu își are rostul intervenția asta
  9. Vrăjeală de bucale Anisia se cară/s-a cărat din Iași chiar zilele astea :))) miroase a promovare cu esență de… viețuitoare umedă.
  10. După cum știm din manualele de istorie, foarte mulți au imigrat spre Banat cu celebrul tren Iași-Timișoara. Ei bine în cazul acestei dudui infatuate regulile merg… invers în direcția întoarcerii ca la Ploiești, numai când o suni îți dai seama de marea greșeală pe care ai făcut-o. Tipa este de o prostie rară și pretinde tarife care nu ar face mai mult de un I.L.C. De evitat!
  11. Lume, lume A revenit Alexia ̶3̶5̶45 la noi in oraș 😅😅😅😅
  12. AllInRaisse

    0746647396

    0743648000- număr nou, se pare ca avem hamsii care verifica constant acest site
  13. AllInRaisse

    0748653527

    Un big no no ar fi să eviți să chemi în deplasare pe cineva. Cum a spus și colegul de mai sus, absolut nici o fată nu vine cu mașina ei decât dacă nu ar fi din regiune în cazul nostru nu Moldova. Cel mai bun exemplu este a unei tipe din bucuresti care vine la iasi (nu dau nume, oricum are ceva notorietate)
  14. Mi se pare ca era recomandată pe vremea când era la Newton Tătărași într-un topic (pe care nu îl găsesc). Locația e acum pe pod Nicolina. Sunat, bebelușul se auzea pe fundal. Încă o dată, alege după propria conștiință.
  15. Anton Șesan Nr 1/7 sunt in general niște locații riscante mai ales că multe dintre camere sunt separate și astfel trebuie să iei maxim un număr ca să nu te intersectezi cu clientul colegei.
×
×
  • Creează nouă...