Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2023 Partajează Postat Aprilie 21, 2023 ⏰Disponibilitat: 🌝12:00-23:00🌃 Pentru programări mă găsiți pe WhatsApp sau telefonic 😊am rugămintea ca programările sa fie făcute și confirmate cu ceva timp înainte pentru a nu exista neplăceri😊❤💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2023 Partajează Postat Aprilie 21, 2023 Dragilor numai am nimic liber pe astăzi 💋va aștept pe mâine 😁💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2023 Partajează Postat Aprilie 22, 2023 Astăzi ma găsiți la "birou" pana la 23:30😊😊💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2023 Partajează Postat Aprilie 23, 2023 Dragilor astăzi am program scurt😊 mai am 2 locuri disponibile după 17😊💋pupicei Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Astazi voi fi disponibilă pana la 23:00🌃🌝🥰 Pentru programări mă găsiți pe WhatsApp sau telefonic 😊am rugămintea ca programările sa fie făcute și confirmate cu ceva timp înainte pentru a nu exista neplăceri😊❤💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Dragilor astăzi mai am doar un singur loc liber la 22:00 va pupicesc 😊💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2023 Partajează Postat Aprilie 25, 2023 Locuri disponibile după ora 16:00🌸❤ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2023 Partajează Postat Aprilie 26, 2023 Disponibilitate: 🌝12:30 - 22:00🌃 Pentru programări mă găsiți pe WhatsApp sau telefonic 😊am rugămintea ca programările sa fie făcute și confirmate cu ceva timp înainte pentru a nu exista neplăceri😊❤💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2023 Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Dragilor astăzi nu voi fi la program💋🥰 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2023 Partajează Postat Aprilie 29, 2023 Dragilor astăzi voi fi disponibilă începând cu ora 12:00💜💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2023 Partajează Postat Aprilie 29, 2023 🌸💙❤ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2023 Partajează Postat Aprilie 30, 2023 Dragilor astăzi voi fi disponibilă începând cu ora 14 pana la 23 va pupicesc ❤💋😊😊 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 1, 2023 Partajează Postat Mai 1, 2023 Disponibilă începând cu ora 12:30 💋 Programările se fac pe WhatsApp sau telefonic 🌸confirmarea sau anularea programării se face cu o ora înainte 💋💋(în caz contrar numărul de telefon va fi blocat)🌸Pupicei dragilor și 1 Mai liniștit sa aveți 🌸 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 2, 2023 Partajează Postat Mai 2, 2023 Dragilor astăzi voi începe programul de la ora 14 🥰❤ Iar locația mea de astăzi va fi la River Towers😁💋 Programările se fac pe WhatsApp sau telefonic 🌸confirmarea sau anularea programării se face cu o ora înainte 💋💋(în caz contrar numărul de telefon va fi blocat)🌸Pupicei dragilor 🌸 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2023 Partajează Postat Mai 3, 2023 Dragilor astăzi voi începe programul de la ora 12:30 😁❤ Programările se fac pe WhatsApp sau telefonic 🌸confirmarea sau anularea programării se face cu o ora înainte 💋💋(în caz contrar numărul de telefon va fi blocat)🌸Pupicei dragilor 🌸 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2023 Partajează Postat Mai 4, 2023 Dragilor astăzi voi începe programul de la ora 12:30 😁❤ Programările se fac pe WhatsApp sau telefonic 🌸confirmarea sau anularea programării se face cu o ora înainte 💋💋(în caz contrar numărul de telefon va fi blocat)🥰Pupicei dragilor 🥰 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2023 Partajează Postat Mai 4, 2023 Dragilor astăzi numai am nimic liber 💋🥰pupicei ne vedem maine😁😁💋💜 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2023 Partajează Postat Mai 5, 2023 💋Disponibilitate 💋 ❤11:00-21:00❤ Programările se fac pe WhatsApp sau telefonic 🌸confirmarea sau anularea programării se face cu o ora înainte 💋💋(în caz contrar numărul de telefon va fi blocat)🥰Pupicei dragilor 🥰 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2023 Partajează Postat Mai 6, 2023 Locuri disponibile după ora 15:00💋🥰Programările se fac pe WhatsApp sau telefonic 🌸confirmarea sau anularea programării se face cu o ora înainte 💋💋(în caz contrar numărul de telefon va fi blocat)🥰Pupicei dragilor 🥰 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2023 Partajează Postat Mai 7, 2023 Dragilor astăzi numai am nimic disponibil va aștept cu programări pentru mâine pupicei 🥰 Programările se fac pe WhatsApp sau telefonic 🌸confirmarea sau anularea programării se face cu o ora înainte 💋💋(în caz contrar numărul de telefon va fi blocat)🥰Pupicei dragilor 🥰 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2023 Partajează Postat Mai 8, 2023 Dragilor astăzi mă veți găsi la "birou" începând cu ora 13:30 Programările se fac pe WhatsApp sau telefonic 🌸confirmarea sau anularea programării se face cu o ora înainte 💋💋(în caz contrar numărul de telefon va fi blocat)🥰Pupicei dragilor 🥰 Link spre comentariu
catalin4 Reputație: 7 Postat Mai 8, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Mai 8, 2023 Salutari! Am vizitat-o pe domnisoara in cauza acum o saptamana. E super fun de vorbit cu ea, curata, nu te grabeste sau chestii de genul iar locatia e decenta. Dar hai sa trecem la actiunea propriu zisa: gfe: un 8-9, sarutari doar pe corp op: pentru mine e un 7 pentru ca e protejat si la partea asta nu suport prezervativul np: all good, nota 10 aici Prestatoarea: corp - fata, pentru mine e un 10. E frumoasa, caterinca si forme minunate 👌. Locatie: 9, nu foarte multe de comentat. Overall o experienta faina, am sa revin cu placere. Sa stii ca m-ai facut sa ma gandesc daca imi voi revopsi parul domnisoara 🤔😁 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2023 Partajează Postat Mai 8, 2023 Acum 51 minute, catalin4 a spus: Salutari! Am vizitat-o pe domnisoara in cauza acum o saptamana. E super fun de vorbit cu ea, curata, nu te grabeste sau chestii de genul iar locatia e decenta. Dar hai sa trecem la actiunea propriu zisa: gfe: un 8-9, sarutari doar pe corp op: pentru mine e un 7 pentru ca e protejat si la partea asta nu suport prezervativul np: all good, nota 10 aici Prestatoarea: corp - fata, pentru mine e un 10. E frumoasa, caterinca si forme minunate 👌. Locatie: 9, nu foarte multe de comentat. Overall o experienta faina, am sa revin cu placere. Sa stii ca m-ai facut sa ma gandesc daca imi voi revopsi parul domnisoara 🤔😁 Mulțumesc de vizită și te mai aștept cu mare drag!!❤ Vreau sa aleg eu culoarea vopselei 😏🙈🙃 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2023 Partajează Postat Mai 10, 2023 La 08.05.2023 la 12:40, catalin4 a spus: Salutari! Am vizitat-o pe domnisoara in cauza acum o saptamana. E super fun de vorbit cu ea, curata, nu te grabeste sau chestii de genul iar locatia e decenta. Dar hai sa trecem la actiunea propriu zisa: gfe: un 8-9, sarutari doar pe corp op: pentru mine e un 7 pentru ca e protejat si la partea asta nu suport prezervativul np: all good, nota 10 aici Prestatoarea: corp - fata, pentru mine e un 10. E frumoasa, caterinca si forme minunate 👌. Locatie: 9, nu foarte multe de comentat. Overall o experienta faina, am sa revin cu placere. Sa stii ca m-ai facut sa ma gandesc daca imi voi revopsi parul domnisoara 🤔😁 🙈🙃 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum