Sari la conținut

❤️Valentina 0734729611

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Disponibilă începând cu ora 13:00💋💋

🌆Locația este la River Towers 🌆

♀️200 -30 de minute♀️

♀️400-ora♀️

CONFIRMAREA SAU ANULAREA PROGRAMĂRII SE FACE CU O ORA ÎNAINTE ÎN CAZ CONTRAR NUMĂRUL DE TELEFON VA FI BLOCAT  

Vă pupiceeesc😙🥰🤗

Link spre comentariu
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
Acum 6 ore, Daniela200 a spus:

CONFIRMAREA SAU ANULAREA PROGRAMĂRII SE FACE CU O ORA ÎNAINTE ÎN CAZ CONTRAR NUMĂRUL DE TELEFON VA FI BLOCAT  

Vă pupiceeesc😙🥰🤗

Ai ratat sa ma ... "pupicesti" ... pt ca m.ai blocat inainte sa.ti confirm ... anularea 😉

Noroc ca niste vecine bune ... 

Link spre comentariu
Vizitator

Disponibilă începând cu ora 13:00💋💋

♀️200 -30 de minute♀️

♀️400-ora♀️

CONFIRMAREA SAU ANULAREA PROGRAMĂRII SE FACE CU O ORA ÎNAINTE ÎN CAZ CONTRAR NUMĂRUL DE TELEFON VA FI BLOCAT  

Vă pupiceeesc😙🥰🤗

Link spre comentariu
Vizitator

Disponibilă începând cu ora 14:00💋💋

♀️200 -30 de minute♀️

♀️400-ora♀️

CONFIRMAREA SAU ANULAREA PROGRAMĂRII SE FACE CU O ORA ÎNAINTE ÎN CAZ CONTRAR NUMĂRUL DE TELEFON VA FI BLOCAT  

Vă pupiceeesc😙🥰🤗

Link spre comentariu
Vizitator

Astăzi voi fi disponibilă doar până la ora 17:00 și voi lua doar programări la oră 💋💋Maine și luni nu voi fi disponibilă 💋pupiceiii pentru toată lumea 🤗

Link spre comentariu
Vizitator

Disponibilă începând cu ora 13:00💋💋

♀️200 -30 de minute♀️

♀️400-ora♀️

Vă pupiceeesc😙🥰🤗

Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Am fost la domnisoara, arata foarte bine, mai bine ca in poze(parerea mea).Ca atitudine un 8+, cred ca e de la lipsa de experienta, mai are de lucrat (se cam grabeste, plus alte mici chestii care ar trebui sa te faca sa intri putin in atmosfera).Serviciile sunt ok ( un 7+), am ales 1 h.Mizeaza prea mult pe aspectul sau fizic, cand ar trebui sa puna accent si pe restul daca tot si-a ales jobul asta.

Per total, merita atentia si rabdarea.De revenit dupa o perioada, poate se mai imbunatateste cate ceva

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Acum 3 ore, johnnybravos a spus:

Am fost la domnisoara, arata foarte bine, mai bine ca in poze(parerea mea).Ca atitudine un 8+, cred ca e de la lipsa de experienta, mai are de lucrat (se cam grabeste, plus alte mici chestii care ar trebui sa te faca sa intri putin in atmosfera).Serviciile sunt ok ( un 7+), am ales 1 h.Mizeaza prea mult pe aspectul sau fizic, cand ar trebui sa puna accent si pe restul daca tot si-a ales jobul asta.

Per total, merita atentia si rabdarea.De revenit dupa o perioada, poate se mai imbunatateste cate ceva

Te pup și mulțumesc de vizita 😇😇

Link spre comentariu
On 8/22/2023 at 9:20 AM, johnnybravos said:

Subscriu. Vizitat. Aceleași concluzii. 

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator

♀️200 -30 de minute♀️

♀️400-ora♀️

CONFIRMAREA SAU ANULAREA PROGRAMĂRII SE FACE CU O ORA ÎNAINTE ÎN CAZ CONTRAR NUMĂRUL DE TELEFON VA FI BLOCAT 

🔞TOTUL ESTE PROTEJAT 🔞

Vă pupiceeesc😙🥰🤗

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 21 ore, Daniela200 a spus:

♀️200 -30 de minute♀️

♀️400-ora♀️

CONFIRMAREA SAU ANULAREA PROGRAMĂRII SE FACE CU O ORA ÎNAINTE ÎN CAZ CONTRAR NUMĂRUL DE TELEFON VA FI BLOCAT 

🔞TOTUL ESTE PROTEJAT 🔞

Vă pupiceeesc😙🥰🤗

🤗🤗

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...