Sari la conținut

Maria 0729252483

Postări Recomandate

• Oras:Regensburg
  • Oras:Regensburg
Postat

Am vizitat-o pe Maria acum câteva zile. O fată frumoasă, slabă, care m-a întâmpinat într-un apartament frumos. Serviciul ei a fost excelent și a făcut tot ce mi-am dorit, inclusiv să ne sărutăm. Prețul a fost stabilit la 500 lei pe oră.

• Minus 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 2 ore, piz22 a spus:

Am vizitat-o pe Maria acum câteva zile. O fată frumoasă, slabă, care m-a întâmpinat într-un apartament frumos. Serviciul ei a fost excelent și a făcut tot ce mi-am dorit, inclusiv să ne sărutăm. Prețul a fost stabilit la 500 lei pe oră.

Miroase a pește

• Haha 1
  • Inimioara 1
  • Oras:outcall
  • Oras:outcall
Postat
Acum 3 ore, piz22 a spus:

link publi?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu mai sunt peștii ce au fost o dată. Acum le e scârbă și să scrie aici. Na proștilor două propoziții, acum aruncați cu bani că mă rupe revizia la bemeveu, nu vedeți că ”a făcut tot ce mi-am dorit, inclusiv să ne sărutăm” ?!

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat
La 09.04.2023 la 18:08, piz22 a spus:

Maria Maria….te-a bagat iubi la produs. 😆

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...