piz22 Reputație: -1 Postat Aprilie 9, 2023 Oras:Regensburg Oras:Regensburg Postat Aprilie 9, 2023 Am vizitat-o pe Maria acum câteva zile. O fată frumoasă, slabă, care m-a întâmpinat într-un apartament frumos. Serviciul ei a fost excelent și a făcut tot ce mi-am dorit, inclusiv să ne sărutăm. Prețul a fost stabilit la 500 lei pe oră. 1
xxxnickxxx Reputație: 354 Postat Aprilie 9, 2023 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 9, 2023 Acum 2 ore, piz22 a spus: Am vizitat-o pe Maria acum câteva zile. O fată frumoasă, slabă, care m-a întâmpinat într-un apartament frumos. Serviciul ei a fost excelent și a făcut tot ce mi-am dorit, inclusiv să ne sărutăm. Prețul a fost stabilit la 500 lei pe oră. Miroase a pește 1 1
owic Reputație: 867 Postat Aprilie 9, 2023 Oras:outcall Oras:outcall Postat Aprilie 9, 2023 Acum 3 ore, piz22 a spus: Am vizitat-o pe Maria acum câteva zile. O fată frumoasă, slabă, care m-a întâmpinat într-un apartament frumos. Serviciul ei a fost excelent și a făcut tot ce mi-am dorit, inclusiv să ne sărutăm. Prețul a fost stabilit la 500 lei pe oră. link publi?
7uuupp Reputație: 5435 Postat Aprilie 9, 2023 Postat Aprilie 9, 2023 Acum 2 ore, xxxnickxxx a spus: Miroase a pește A fost dezlegare la peste! 2
lottt Reputație: 378 Postat Aprilie 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2023 Nu mai sunt peștii ce au fost o dată. Acum le e scârbă și să scrie aici. Na proștilor două propoziții, acum aruncați cu bani că mă rupe revizia la bemeveu, nu vedeți că ”a făcut tot ce mi-am dorit, inclusiv să ne sărutăm” ?!
dorky07 Reputație: 1049 Postat Aprilie 14, 2023 Postat Aprilie 14, 2023 Nu fiti rai nu e peste E marketing la pretul asta😂 1
laury Reputație: 24147 Postat Aprilie 15, 2023 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 15, 2023 La 09.04.2023 la 18:08, piz22 a spus: Am vizitat-o pe Maria acum câteva zile. O fată frumoasă, slabă, care m-a întâmpinat într-un apartament frumos. Serviciul ei a fost excelent și a făcut tot ce mi-am dorit, inclusiv să ne sărutăm. Prețul a fost stabilit la 500 lei pe oră. Maria Maria….te-a bagat iubi la produs. 😆 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum