Pumat Reputație: 306 Postat Octombrie 27 Postat Octombrie 27 1 oră în urmă, publicuncut a spus: Am auzit ceva..... Dar am zis și mă repet: eu nu am ajuns până acolo. Pt mine oralul a fost de vis....și pe ăla îl recomand. Acuma nimeni nu r obligat să mă asculte......sau daca are dubii sau frici nu are decât să se abțină să meargă. Oralul este bun spre foarte bun,face si neprotejat poți sa te termin direct în ea pt 150 de lei.Este demult la noi,eu am fost când venea cu soțul intrau și ca cuplu dacă nu greșesc eu
gabi12345 Reputație: 47 Postat Octombrie 27 Postat Octombrie 27 Acum 2 ore, publicuncut a spus: Am auzit ceva..... Dar am zis și mă repet: eu nu am ajuns până acolo. Pt mine oralul a fost de vis....și pe ăla îl recomand. Acuma nimeni nu r obligat să mă asculte......sau daca are dubii sau frici nu are decât să se abțină să meargă. Am înțeles asta, dar sper ca știi ca orice boală se transmite la fel și prin oral și prin normal neprotejat
publicuncut Reputație: 16 Postat Octombrie 27 Oras:Deva Oras:Deva Postat Octombrie 27 Sunt riscuri pe care ni le asumăm cu toții. La urma urmei aproape toate fac oral neprotejat...... dacă e sa iei ceva.....iei și gata. Toată treaba aia cu "ON in funcție de igiena" e doar in anunț......ele după aia o sug la toți la fel. Părerea mea este că doar ne mințim singuri crezând că suntem 100% în siguranță când le vizităm.
gabi12345 Reputație: 47 Postat Octombrie 28 Postat Octombrie 28 Acum 8 ore, publicuncut a spus: Sunt riscuri pe care ni le asumăm cu toții. La urma urmei aproape toate fac oral neprotejat...... dacă e sa iei ceva.....iei și gata. Toată treaba aia cu "ON in funcție de igiena" e doar in anunț......ele după aia o sug la toți la fel. Părerea mea este că doar ne mințim singuri crezând că suntem 100% în siguranță când le vizităm. Asta e clar
abbasus Reputație: 25 Postat Noiembrie 6 Postat Noiembrie 6 Făcut programare cu vreo 5 ore înainte prin sms , vb cu ea cu 30 min înainte și ii zic va vin 100% , când ajung in fata blocului nu mai Răspunde nici la telefon nici la sms ! Buna treaba ! 👎
cosmin2281 Reputație: 44 Postat Noiembrie 7 Telefon: cosmin2281 Oras:deva Telefon: cosmin2281 Oras:deva Postat Noiembrie 7 La 27.10.2024 la 21:47, gabi12345 a spus: Am înțeles asta, dar sper ca știi ca orice boală se transmite la fel și prin oral și prin normal neprotejat Ceea ce menționezi e la toate acum depinde și de ele și de noi care mai umblam la pizda Riscul e comun Acum vreo 10/12 ani era una in Deva stătea la traseu pe la LUKOIL intrase Deva Aia a dat sifilis la multi unul din ei e un văr de-al meu ,la aia futea și polițiști la vremea aceea Și acum e la fel riscul meseriei 1
florea79 Reputație: 5 Postat Decembrie 15 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Postat Decembrie 15 Mai lucrează doamna nu mai pot da de ea?
LUIS,FIGO Reputație: 55 Postat Decembrie 16 Postat Decembrie 16 A avut anunțul activ până sâmbătă inclusiv dacă e activ anunțul pe publi este la munca doamna.
grozav11111 Reputație: 212 Postat Decembrie 22 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat Decembrie 22 Vizitat azi fiind prin Micro. No acu, nu-i o zână dar nici de aruncat. La 100 merită toți banii. La oral trage cearceaful de sub tine 🤣, n/p, tot ce vrei. Dacă era și anal făceam abonament. Oricum merită. 3
jonsnow2 Reputație: 17 Postat Luni la 17:43 Oras:Petroșani Oras:Petroșani Postat Luni la 17:43 La 22.12.2024 la 17:38, grozav11111 a spus: Vizitat azi fiind prin Micro. No acu, nu-i o zână dar nici de aruncat. La 100 merită toți banii. La oral trage cearceaful de sub tine 🤣, n/p, tot ce vrei. Dacă era și anal făceam abonament. Oricum merită. E ok doamna, merită 100 , dar nu știu ce va rupe pe voi la oral... As vrea sa prind și eu una de-aia de de usucă pe picioare... Am fost și la Denisa matura de prin Tg Jiu și nimic wow decât un sex ok nu cum se spunea pe forum ..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum