OmulRosu Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 16, 2023 Salutare/buna, Caut si eu o fata pentru un deepthroat serios.. sunt putin mai gros si tot am probleme in a ma bucura de un oral asa cum trebuie. Ideal ar fi in Ploiesti, dar e ok si in zone. Daca aveti recomandari,astept contacte. Multumesc.
gentleman03 Reputație: -29 Postat Aprilie 16, 2023 Oras:hard sex Oras:hard sex Postat Aprilie 16, 2023 pe deep bengoasa este o fata tyson are ca nickname ,cu mine a rupt pana la inec , dar nu am mai vz in ploiesti !
seniorsenior Reputație: 55 Postat Aprilie 17, 2023 Postat Aprilie 17, 2023 Nu prea avem asa ceva in ploiesti dar mai asteptam raspunsuri 😉
bbb Reputație: 166 Postat Aprilie 27, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 27, 2023 Chiar nimeni in Ploiesti pentru un oral deep, umed si finalizare orală? din cele testate pana acum se apropia Adelina, dar nu umed. Alta recomandare ?
awokeone10 Reputație: 9493 Postat Aprilie 28, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 28, 2023 Acum 12 ore, bbb a spus: Chiar nimeni in Ploiesti pentru un oral deep, umed si finalizare orală? din cele testate pana acum se apropia Adelina, dar nu umed. Alta recomandare ? Nimeni,si nici recomandari nu sunt 1
crocobazdugat Reputație: 560 Postat Aprilie 28, 2023 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Postat Aprilie 28, 2023 Acum 17 ore, bbb a spus: Chiar nimeni in Ploiesti pentru un oral deep, umed si finalizare orală? din cele testate pana acum se apropia Adelina, dar nu umed. Alta recomandare ? Vreau și eu la Adelina că e unică..face oral uscat..!! mă gândesc că e o super nașpa senzație acum..dar cine știe..trebuie neapărat să încerc 😵💫😵💫
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum