OmulRosu Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Aprilie 16, 2023 Salutare/buna, Caut si eu o fata pentru un deepthroat serios.. sunt putin mai gros si tot am probleme in a ma bucura de un oral asa cum trebuie. Ideal ar fi in Ploiesti, dar e ok si in zone. Daca aveti recomandari,astept contacte. Multumesc. Link spre comentariu
gentleman03 Reputație: -29 Postat Aprilie 16, 2023 Oras:hard sex Oras:hard sex Partajează Postat Aprilie 16, 2023 pe deep bengoasa este o fata tyson are ca nickname ,cu mine a rupt pana la inec , dar nu am mai vz in ploiesti ! Link spre comentariu
seniorsenior Reputație: 43 Postat Aprilie 17, 2023 Partajează Postat Aprilie 17, 2023 Nu prea avem asa ceva in ploiesti dar mai asteptam raspunsuri 😉 Link spre comentariu
bbb Reputație: 157 Postat Aprilie 27, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Chiar nimeni in Ploiesti pentru un oral deep, umed si finalizare orală? din cele testate pana acum se apropia Adelina, dar nu umed. Alta recomandare ? Link spre comentariu
awokeone10 Reputație: 8762 Postat Aprilie 28, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Aprilie 28, 2023 Acum 12 ore, bbb a spus: Chiar nimeni in Ploiesti pentru un oral deep, umed si finalizare orală? din cele testate pana acum se apropia Adelina, dar nu umed. Alta recomandare ? Nimeni,si nici recomandari nu sunt 1 Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Aprilie 28, 2023 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Aprilie 28, 2023 Acum 17 ore, bbb a spus: Chiar nimeni in Ploiesti pentru un oral deep, umed si finalizare orală? din cele testate pana acum se apropia Adelina, dar nu umed. Alta recomandare ? Vreau și eu la Adelina că e unică..face oral uscat..!! mă gândesc că e o super nașpa senzație acum..dar cine știe..trebuie neapărat să încerc 😵💫😵💫 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum