cristi curvar Reputație: 91 Postat Aprilie 17, 2023 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Partajează Postat Aprilie 17, 2023 Buna tuturor, fantezia mea este ca femeia să-mi vorbească vulgar înainte și în timpul futaiului, din păcate găsesc cam rar așa ceva. Aveți vreo recomandare aici în Timișoara pentru mine? Vă mulțumesc 1 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 17, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Aprilie 17, 2023 26 minutes ago, cristi curvar said: Buna tuturor, fantezia mea este ca femeia să-mi vorbească vulgar înainte și în timpul futaiului, din păcate găsesc cam rar așa ceva. Aveți vreo recomandare aici în Timișoara pentru mine? Vă mulțumesc Giulia. Cred că dacă vorbești cu ele înainte, Patricia și Andreeakaira te-ar putea ajuta. Din proprie inițiativă și spontan, eu cu Giulia am experimentat treaba asta. Pe celelalte 2 le-aș vedea eu dispuse să-ți îndeplinească fantezia asta. Cu siguranță sunt și altele, nu e nimic de neconceput ce-ți dorești tu. Edit: Și Ana Bălan. Fata aia are ditamai lista de servicii, cu siguranță e și asta printre ele. 2 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6242 Postat Aprilie 17, 2023 Partajează Postat Aprilie 17, 2023 1 hour ago, Cozonac7 said: Giulia. Care dintre ele? Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 17, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Aprilie 17, 2023 38 minutes ago, altmarz said: Care dintre ele? Cea din Șagului. Mai e alta? 2 Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2823 Postat Aprilie 17, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Aprilie 17, 2023 16 minutes ago, Cozonac7 said: Cea din Șagului. Mai e alta? Sigur ca mai e si alta! E una Giulia, care ne mai viziteaza... ofera si anal... chiar tu ai zis ca te-ai simtit "ca in campaniile electorale"! 😁 E drept ca n-a mai dat pe la noi de anu' trecut! 1 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 17, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Aprilie 17, 2023 15 minutes ago, danp123 said: Sigur ca mai e si alta! E una Giulia, care ne mai viziteaza... ofera si anal... chiar tu ai zis ca te-ai simtit "ca in campaniile electorale"! 😁 E drept ca n-a mai dat pe la noi de anu' trecut! De Giulia.(punct) zici tu O știu, din păcate n-am ce să apreciez la fata aia... Nici măcar clipurile de pe Tik-Tok. Ar mai și Giuliayn... N-aș vede-o pe fata aia să vorbească murdar. Dar în viață sunt destul de dese momentele în care rămâi surprins. Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6242 Postat Aprilie 17, 2023 Partajează Postat Aprilie 17, 2023 47 minutes ago, Cozonac7 said: Cea din Șagului. Mai e alta? Nu stiu ce ti-a facut baiatul...dar e la fel de probabil sa ii raspunda Giulia din sagului...cum e ca Barcelona sa castige Champions League... Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 17, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Aprilie 17, 2023 6 minutes ago, altmarz said: Nu stiu ce ti-a facut baiatul...dar e la fel de probabil sa ii raspunda Giulia din sagului...cum e ca Barcelona sa castige Champions League... Mie îmi răspunde mereu. Avem o (mică) problemă cu orarul... Dar ne adaptăm cum putem. N'avem încotro. Depinde cu joacă finala... Dar în proporție de 99% e regina Europei Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6242 Postat Aprilie 17, 2023 Partajează Postat Aprilie 17, 2023 21 minutes ago, Cozonac7 said: Mie îmi răspunde mereu. Era un timp in care chiar voiam sa ajung la Giulia..si de fiecare data cand imi venea cheful de o vizita...prima data o contactam pe ea, si dupa pe alta fata...am facut asta cateva saptamani bune, am si schimbat destule cartele in perioada aia...am incercat toate metodele posibile...si nici macar un raspuns...dupa au aparut comentariile de pe forum ca e cu circuit "semi-inchis"...si am renuntat de tot... 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2023 Partajează Postat Aprilie 18, 2023 Acum 16 ore, danp123 a spus: Sigur ca mai e si alta! E una Giulia, care ne mai viziteaza... ofera si anal... chiar tu ai zis ca te-ai simtit "ca in campaniile electorale"! 😁 E drept ca n-a mai dat pe la noi de anu' trecut! moldoveanca e foarte ok la servicii doar că e pisica mai rece așa, nu te lasă să te apropii de ea(sentimental) :))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum