Sari la conținut

"Curtea" suprema

Vizitator 1_potrivitu

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
Postat
Acum 1 oră, sweetkati a spus:

Ba da, luna asta încerc sa fac tot posibilul sa ajung🙈 întâi dau o fuga la Cluj ca nu vreau sa pierd nici fidelii mei 🤭

Din luna asta mai sunt doua zile 😂

Cat ai de gand sa stai la noi, 3 minute? 

Ps. atat ma tine pe mine 😭😒

• Oras:Berlin
Postat
Acum 4 minute, Subteranaa a spus:

😂😂😂

Vizitator
Reputație: 0
Postat

N-ai cum ma! Cer pe topic la mn pl ca s nefututa dracu.... și ce credeți ma .. îmi vine un virgin ce nu vrea sa își dea boxerii jos și nici sa se întindă în pat! 

cu ce am greșit doamne de mi l-ai trimis ...cu ce! Cat ghinion sa am ma nene ma! 

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus:

N-ai cum ma! Cer pe topic la mn pl ca s nefututa dracu.... și ce credeți ma .. îmi vine un virgin ce nu vrea sa își dea boxerii jos și nici sa se întindă în pat! 

cu ce am greșit doamne de mi l-ai trimis ...cu ce! Cat ghinion sa am ma nene ma! 

Eu zic sa fii mulțumită, gândește-te ca esti prima lui femeie. O sa te tina minte toata viața lui, esti specială pentru el. 🙂😁

Postat
Acum 5 minute, Subteranaa a spus:

Eu zic sa fii mulțumită, gândește-te ca esti prima lui femeie. O sa te tina minte toata viața lui, esti specială pentru el. 🙂😁

👍👍 Mai ales dacă îl fute bine ,poate îl fute nebuna de nu ia mai trebui pizda 😂😂😂

• Haha 1
Postat
Acum 14 minute, AlexaNdrA1q a spus:

❤️❤️Urcate pe el Alexandro😂

• Telefon: 0754605862
  • Oras:Iasi
  • Disponibila
  • Telefon: 0754605862
  • Oras:Iasi
  • Disponibila
Postat
Acum 19 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Ador virginii 😂😂😂 sunt așa inocenți și tremură de la plăcere. Nu mai spun că limbajul corpului îi atât de sincer~ Mă excită și mai tare când îi văd cum reacționează prima dată când o bagă 😈 Sau când i-au eu conducerea și îi călăresc. Ah.. sunt adorabili. 🤤 Îmi place să-i tachinez la maxim. Nu mai zic că li sclipesc ochii când le pun mâna pe sânii mei sau la pizdă 😂😂😂😂😂😂

Încearcă-i și tu, se merită 😋🤭😂

• Inimioara 1
Vizitator
Postat
Acum 13 minute, Marcus6 a spus:

😭😭😭 jale ma ..am murit de ras 

Acum 18 minute, Marcus6 a spus:

👍👍 Mai ales dacă îl fute bine ,poate îl fute nebuna de nu ia mai trebui pizda 😂😂😂

Nu am apucat frate .. ca am stat sa ma rog de el sa dea boxerii jos  și sa se pună în pat! 

Acum 24 minute, Subteranaa a spus:

Fix aia a zis: Dar am apucat doar oral  ..eram sigura ca termina în 5sec... dar după o lupta de aprox 30 de min în care l-am convins sa dea boxerii jos ca îl scol eu! ... a terminat și a zis fix asa: Nu te uit toata viața mea ca nu am mai făcut asta pana acum! 

Vizitator
Postat
Acum 15 minute, Marcus6 a spus:

Vreau sa ma urc pe tine..sa ma frec mai bine..sa dau motoare verticale dădea supra naturale. . 😅😅🤣încă vr maciuca

Vizitator
Postat

Oare o fi fost forneti.??

• Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Fix aia a zis: Dar am apucat doar oral  ..eram sigura ca termina în 5sec... dar după o lupta de aprox 30 de min în care l-am convins sa dea boxerii jos ca îl scol eu! ... a terminat și a zis fix asa: Nu te uit toata viața mea ca nu am mai făcut asta pana acum! 

Trebuia sa-i spui ca-l mai aștepți sa încerce si păsărica, o sa fie a doua “nu am mai făcut asta pana acum” 😁

Ce vârsta avea băiatu? 

Postat
Chiar acum, AlexaNdrA1q a spus:

Vreau sa ma urc pe tine..sa ma frec mai bine..sa dau motoare verticale dădea supra naturale. . 😅😅🤣încă vr maciuca

Cum nu am eu norocul sa te prind in starea asta,eu când știu de ce are nevoie o fata nu o las la greu.

@pisicutsscoatemi și mie timpul asta de la postări sa pot vorbi cu iubi,nu pot posta decât la nu-s cate minute,și nu am nici reacții🙄😤😤😤

Vizitator
Postat
Acum 1 minut, Subteranaa a spus:

Trebuia sa-i spui ca-l mai aștepți sa încerce si păsărica, o sa fie a doua “nu am mai făcut asta pana acum” 😁

Ce vârsta avea băiatu? 

Undeva între 24-29 nu l-am întrebat! 

Vizitator
Postat
Acum 2 minute, Marcus6 a spus:

Cum nu am eu norocul sa te prind in starea asta,eu când știu de ce are nevoie o fata nu o las la greu.

@pisicutsscoatemi și mie timpul asta de la postări sa pot vorbi cu iubi,nu pot posta decât la nu-s cate minute,și nu am nici reacții🙄😤😤😤

Tu vin o odată în tara și discutam noi. 

Nu vezi ce se întâmplă...doamne doamne ca ma dau cu capu de tavan 😅

• Membru Premium
Postat
Acum 8 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Așa fierbinte e păsărica?

Ma indemni sa păcătuiesc 🤨

Vizitator
Postat
Acum 1 minut, Subteranaa a spus:

Așa fierbinte e păsărica?

Ma indemni sa păcătuiesc 🤨

Doamne nu știi tu ce ma plâng în privat..  :)) sa zica @Marcus6 ce ma vait

Postat
Acum 16 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Doamne nu știi tu ce ma plâng în privat..  :)) sa zica @Marcus6 ce ma vait

😂😂❤️

• Telefon: 0799538781
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, Subteranaa a spus:

Luna asta care vineeee, mă gândeam ca se înțelege fiindcă e deja sfârșitul lunii 😂

• Inimioara 1
Postat
Acum 1 minut, sweetkati a spus:

Luna asta care vineeee, mă gândeam ca se înțelege fiindcă e deja sfârșitul lunii 😂

Și în Decembrie vii la Suceava ,parcă așa te auzeam🤭

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Chiar acum, Marcus6 a spus:

Nuuu 😂 nu am zis eu asta 🤣

Postat
Acum 4 minute, sweetkati a spus:

Nuuu 😂 nu am zis eu asta 🤣

,Eu parcă așa am văzut😂

Vizitator
Postat
Acum 10 minute, colericul a spus:

E weekend-ul descoperirilor, eu am aflat că degeaba plătești ceva, e după cum vrea vânzătoarea, care poate avea o definiție proprie despre GFE, DT, FK. 

Altele descoperă că deși primesc bani pentru asta, tot nu au parte de sex... 

Karma is a bitch. 

Eu cer pl si ma trezesc cu un virgin. după se lucrează la site  ..toate pe dos! 

Vizitator
Postat
Acum 8 minute, Marcus6 a spus:

Tu veneai in buc asa știu! 😒😒 cică și cu cadou ca sunt sărbători 

Vizitator
Postat
Acum 5 minute, colericul a spus:

Dos? Dacă nu mă înșel, în anumite contexte înseamnă și cur, l-ai pus la bătaie? 

Trebuia sa fie deja pus. . Dar dacă am fost pe pauza....:(( mi-a dat toate planurile peste cap!! ... total peste cap! 

Postat
Acum 4 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Tu veneai in buc asa știu! 😒😒 cică și cu cadou ca sunt sărbători 

Vin iubi să-mi zici ce parfum folosești.oricum la o singura fata din Suceava am mai luat parfum de aici ,haide sa fii tu a doua.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...