Sari la conținut

"Curtea" suprema

Vizitator 1_potrivitu

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Chiar acum, colericul a spus:

Astea sunt postările de la care a luat foc. 

Pai da.. ptr ca normal sa iau foc ...stiind din auzite gusturile lui pisic ..și crede-ma... nu sunt ce ii place lui din ce am auzit eu ..ca și fizic ...mai am de mâncat..la propriu 😅

Vizitator
Postat

Vezi că e un păianjen pe perete 😛

Întra în pasarica :) și fac pânză 😅

Vizitator
Postat

Și uite asa de adracu sunt eu azi ..  spre seara băgăm anal! 😎😎 😅😅Dacă nu mi se face somn 😂😂

Vizitator
Postat
Acum 1 minut, colericul a spus:

Atunci ai auzit greșit, nu ești ce îi place ca servicii (ești genul tandru) dar ca fizic, acum te înscrii în preferințele lui. Știu la ce fel de fete merge, pe câteva i le-am recomandat eu, pe una s-a întâmplat să o vizităm la diferență de ore... 

Lasă..  sa nu mai fiu pe placul lui! Ca nu vreau pe panou! 😅 fac foamea...donez sânge. Îmi fac un iubit insurat sa sufăr juma de luna... și dau eu jos 4 kg imediat. 

Vizitator
Postat

Atât de nefolosită e încât și păianjenii își fac casă 😛

Pai da..ca din cauza cuiva am și anulat programarea. Oricum avea de 20de euro și nu iau decât 50 sau 100 direct 😅🤣 dar oricum ptr ziua de ieri a avut cineva grija de mine fix înainte sa încep sa tastez aici de boala copiilor. 

Vizitator
Postat

Prin urmare am ajutat comunitatea, ar trebui să primesc un premiu 😇

Și noi câte premii sa primim ca ajutam și facem zilnic oameni fericiți!? 😅în cazul de fata.    curu meu sa primească premiu nu tu! 😅

Vizitator
Postat

Dar nu de pe cur și țâțe... ar fi mare păcat... 

Asta îmi e construcția...asta îmi e corpul...face cum vrea el fără sa fac eu nimic în general! Vara ma ingras iarna slăbesc..(imunitatea) .. mai mult de 66kg nu am avut niciodată...și când dau ...dau cu totul.... când pun..la fel : pun peste tot. Măcar am carne tare (înca)😅auto ironia se accepta. 

Vizitator
Postat
Acum 2 minute, colericul a spus:

Referitor la @AlexaNdrA1q îl voi cita pe 0ly: " e cea mai tare fată la care nu voi merge". 

Aham. Am inteles

Vizitator
Postat

Ce anume? 

Am scris ca nu înțeleg.  După care m-am luminat singura și am modificat 😅😅

Vizitator
Postat
Acum 9 minute, colericul a spus:

Atât de nefolosită e încât și păianjenii își fac casă 😛

Iti dai seama  . 3-4programari ptr mine ... e mizilic. .. plus virginul.  😉

Vizitator
Postat
Acum 29 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Ma simt! Chiar de ai citat greșit! 

Bună! 😘😘 colericu a zis asa: la cum a început sa arate Alexandra..... pe modul ala urat 🤨😒😒și m-au apucat crizele 🥺🥺 mai frumos a sunat când ai zis tu ca ce curva sunt (pe modul caterinca ) 😂😂😂jur... 

😆😆 

Da ,   sunt pe fugă și l-am citat pe C .. 

Despre tine era vorba 

Vizitator
Postat

Minunee! Mi-am făcut cafea la ibric ...maama ce bună e 😅cam slaba ...dar merge..nu știu sa fac cafea din astaScreenshot_20230730_082243_Snapchat.jpg.5acddf4beb82bcc49606d91548a0f3f7.jpg😂

Vizitator
Postat
Acum 32 minute, Marcus6 a spus:

Deci am scăpat de concurență,văd că nu-ți mai plac fetele😂😂😂🤦

Bă ce mă inervează că am limită la postări și nu am puncte,postez acu și îmi apare comentariu peste o oră în urmă rău😤😤😤😤😤😤😤😤😤

Din contră ,   o  plac mai tare pe  Alexandra

Și ea pe mine 🤭

PS -- 😆😆 Acum m-am prins !! 

În privința asta,  stai liniștit,  nu îmi plac popo.

• Telefon: Hapciuuu
  • Oras:Muntenia România
Postat
Acum 27 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Uite ca asa grasana tot ma țin bulanele sa le întind pe pereți! Na! Că tot era mai sus ceva de atletice.. bine ziceai de forma fizica. ..dar si20230622_114722.jpg.3377bc284c95051b2ee2f57d6097cfb4.jpg practica atletica!? 😂

Bună dimineața.

Cum dracu să vezi când  te trezești dimineața și să nu te apuce fanteziile  că o futi pe bunaciunea asta în asemenea poziție. 

Chin.    Chiar îmi trebuie antidepresive

• Oras:Berlin
Postat
Acum 4 minute, potrivitu a spus:

Din contră ,   o  plac mai tare pe  Alexandra

Și ea pe mine 🤭

PS -- 😆😆 Acum m-am prins !! 

În privința asta,  stai liniștit,  nu îmi plac popo.

Pai eu am zis așa că am văzut că l-ai citat pe Coleric nu pe ea.

Da nu te place Alexandra mai mult că pe mine,pe mine mă place mai mult🤷

• Haha 1
  • Confuz 1
Vizitator
Postat
Chiar acum, Marcus6 a spus:

Aia e . 

Ai și tu talentul tău 🥺

Vizitator
Postat

Acum 33 minute, potrivitu a spus:

Alexandra vtm. 

Când nu îți place un om ( Colericul)  chiar și atunci când te laudă ,   îți pare că vorbește urât. 

Ce zice el ,   e doar părerea lui  și nu ar trebui să conteze pentru tine. 

Eu și alții ,  te vedem frumoasă și nu numai. 

https://youtu.be/zVfQJZ3QcdI

Merci! Inițial,pe mine ma intereseaza cum ma vad eu! Ca dacă m-as lua după vorba lumii ...uff ar trebuii sa fiu scheletron mergator ... sa bag repede silicoane ..acid...sa fac fac liposuctie... neaaa.... ma plac fix asa cum sunt.  Nu degeaba sunt narcisista și vb lui @marianblaga in recenzie..."ma uitam la ea în oglinda și ea tot la ea"... :)) mie îmi place de mine și puțin mai plinuta..mai ales în genunchi 😅😁și capra! 🤣🤣 și oricum ... cat încă port s/m la haine... sa zica lumea ce vrea.. 😎😎 contează ce zic eu și ce mi place mie! 

Vizitator
Postat
Acum 1 minut, Marcus6 a spus:

Da să rămână între noi . 

Dacă o vizitez o dată ,   să vezi răceală"  ce îți dă 😏

Postat
Acum 26 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Mai tataie.. @amoreamore tu ce mai faci??? 🤗❤️

Am citit presa....😁.    De când îmi ți tu mie socoteala ce mai fac?   Fugi la potrivitu tău.....😡

Vizitator
Postat
Acum 2 minute, colericul a spus:

Fără ironie, aici îți pot da sfaturi. 

😅 nu beau cafea! E prima data în nu știu câți ani... când fac sa beau o cafea cafea..(asta ptr ca ma înțeapă inima de la cafea normala) :(( 

bine..am mai băut câte o gura asa..la restaurant la munca atunci cand eram extrem de obosita ..bagam o gura de cafea arabească(pe aia o fac cu ochii închiși si in 3 clocote ) 😅 dar la asta a ori pun o tona de cafea ori zici ca am pus asa ca și decor ....sa fie aromata. 

Vizitator
Postat
Acum 1 minut, potrivitu a spus:

Da să rămână între noi . 

🤭🤭😍😍😍 maama ...îmi faci chef de dimineața 😁😅 

Acum 7 minute, amoreamore a spus:

Bună dimineața.

Cum dracu să vezi când  te trezești dimineața și să nu te apuce fanteziile  că o futi pe bunaciunea asta în asemenea poziție. 

Chin.    Chiar îmi trebuie antidepresive

Cipralex.... găsești tu pile sa îți dea rețeta 🤭ca asa fac și eu ca să nu mai ma duc la doctora .

Vizitator
Postat
Acum 2 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Merci! Inițial,pe mine ma intereseaza cum ma vad eu! Ca dacă m-as lua după vorba lumii ...uff ar trebuii sa fiu scheletron mergator ... sa bag repede silicoane ..acid...sa fac fac liposuctie... neaaa.... ma plac fix asa cum sunt.  Nu degeaba sunt narcisista și vb lui @marianblaga in recenzie..."ma uitam la ea în oglinda și ea tot la ea"... :)) mie îmi place de mine și puțin mai plinuta..mai ales în genunchi 😅😁și capra! 🤣🤣 și oricum ... cat încă port s/m la haine... sa zica lumea ce vrea.. 😎😎 contează ce zic eu și ce mi place mie! 

În mare parte , ai dreptate . 

Da în meseria asta și mai ales aici pe forum ( pe pagina ta ) , contează ce spun futaciosi despre tine și ca om și .... 

Da mai bine dacă nu-ți pasă.

Vizitator
Postat
Acum 3 minute, amoreamore a spus:

Am citit presa....😁.    De când îmi ți tu mie socoteala ce mai fac?   Fugi la potrivitu tău.....😡

Dar îmi era dor de tine 🥺💔asa îmi zici!?? Binee! ☹️🥺🥺ti-am arătat vreodată fața de fraieră!? 😂😂😂 cu buza jos și ochii asa peste cap@? 😂🥺🥺

Acum 7 minute, Marcus6 a spus:

🙈❤️‍🔥 pe amândoi! Că până vii tu ....

Postat
Acum 5 minute, potrivitu a spus:

Da să rămână între noi . 

Cum adică răceală?Eu dacă o vizitez o să mă iubească numai pe mine😂

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...