Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2024 Postat Ianuarie 18, 2024 Acum 5 minute, BunaNebuna a spus: O sa mi pun muzica rock și dau din bazin după ritm😁😁😂😂 Eu cred ca tu vrei sa ma violezi. Din partea mea da-i inainte cu toata increderea 😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2024 Postat Ianuarie 18, 2024 Acum 3 minute, marianblaga a spus: ti-ai schimbat preferintele muzicale? Nuu...dar mai îmi trimite "bunaciunea" uneori video de la concertele rock 😅și ma inspir de acolo
marianblaga Reputație: 3833 Postat Ianuarie 18, 2024 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Ianuarie 18, 2024 Acum 4 minute, BunaNebuna a spus: Nuu...dar mai îmi trimite "bunaciunea" uneori video de la concertele rock 😅și ma inspir de acolo vezi ca rockerii dau din cap, nu din bazin. ...si rockeritele la fel.
extraterestru78 Reputație: 108871 Postat Ianuarie 18, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Ianuarie 18, 2024 Acum 29 minute, BunaNebuna a spus: Și tu faci la fel sau ce? 😂😂😂 Eu nu fac, ma refeream ca atunci când merg la tine🤗😋
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2024 Postat Ianuarie 18, 2024 Acum 9 minute, marianblaga a spus: vezi ca rockerii dau din cap, nu din bazin. ...si rockeritele la fel. M-ai văzut de 2 ori ..durata scurta..nu ma cunoști suficient nici face2face ..nici din forum nu relatezi exact realitatea unei persoane. Acum 9 minute, extraterestru78 a spus: Eu nu fac, ma refeream ca atunci când merg la tine🤗😋 Sa ne spui și noua când.
marianblaga Reputație: 3833 Postat Ianuarie 18, 2024 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Ianuarie 18, 2024 Acum 2 minute, BunaNebuna a spus: M-ai văzut de 2 ori ..durata scurta..nu ma cunoști suficient nici face2face ..nici din forum nu relatezi exact realitatea unei persoane. eu am crezut ca m-ai vazut si tu pe mine... las' ca a treia oara-i cu noroc (sper). 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2024 Postat Ianuarie 18, 2024 Acum 1 minut, marianblaga a spus: eu am crezut ca m-ai vazut si tu pe mine... las' ca a treia oara-i cu noroc (sper). Direct cu țźankă uraganu te aștept 🤣🤣 de la ușă. (Glumesc) .nu am sa pun muzica.. sa ne futem ca surzii
marianblaga Reputație: 3833 Postat Ianuarie 18, 2024 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Ianuarie 18, 2024 Acum 18 minute, BunaNebuna a spus: Direct cu țźankă uraganu te aștept 🤣🤣 de la ușă. (Glumesc) .nu am sa pun muzica.. sa ne futem ca surzii muzica e minunata, fermecatoare, jucausa, imprevizibila. ar fi pacat sa ma astepti altfel. PS. nu ma refeream la tzanca u.
extraterestru78 Reputație: 108871 Postat Ianuarie 18, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Ianuarie 18, 2024 Acum 30 minute, BunaNebuna a spus: Sa ne spui și noua când. Iti spun doar tie😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2024 Postat Ianuarie 18, 2024 Gata... m-am îndrăgostit 😅😅🥰 mama...de nu o rămâne el în mintea mea.. 1an nimim de acum în colo! 🤤🤤🤤si ce dulce era...și cum..aolo 😂de ce nu am venit mai devreme în Pitești 😅
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2024 Postat Ianuarie 18, 2024 Raluca, ce mai faci? Iti place spectacolul din"Curte"? Da-ti si tu cu parerea, ce preferi, rock sau Tzanka? P.S. Cum este vremea la Pitesti?
22leon Reputație: 34621 Postat Ianuarie 18, 2024 Oras:Banat Oras:Banat Postat Ianuarie 18, 2024 Acum 4 minute, Flx01 a spus: Nu stiu cum faci dar tu te cam invîrți de 👎👎👎, delea cu roșu 🙈😂😂😂 Așa-i ca am talentul ăsta? 🤣🤣 Incercam doar sa-i dau un motiv in plus ca să ne viziteze 😂 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2024 Postat Ianuarie 18, 2024 In seara asta ce scandaluri mai avem? Eu unul sunt disponibil 😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2024 Postat Ianuarie 18, 2024 Acum 6 ore, Markos6 a spus: Povestile astea sunt gandite de tine sau le cauti pe net? Nu sunt SF și nici nu sunt copiate de pe net . Dacă erau, aș fi pus ghilimele la început. PS - acum te întreb și eu . Știi cum arată un nod , sau poftim , un laț ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2024 Postat Ianuarie 18, 2024 Acum 5 ore, albdom82 a spus: Imi place foarte mult noua mea poza de profil, este reprezentativa pentru mine si felul meu de-a fi. 2 ore m-am chinuit sa o desenez 🙄 Stai puțin. Vrei să spui că tu ai desenat acea poză ? Dacă da , ai talent , nu jucărie , foarte multe detalii fine. Felicitări!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2024 Postat Ianuarie 18, 2024 Acum 2 minute, potrivitu, a spus: Stai puțin. Vrei să spui că tu ai desenat acea poză ? Dacă da , ai talent , nu jucărie , foarte multe detalii fine. Felicitări! Dar eu credeam ca este evident faptul ca eu am desenat-o 🙄 Vreo 2 ore am cautat-o pe net... scuze, m-am chinuit sa o desenez. Mersi pentru felicitari oricum. Inseamna mult pentru mine 🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2024 Postat Ianuarie 18, 2024 Acum 2 minute, albdom82 a spus: Dar eu credeam ca este evident faptul ca eu am desenat-o 🙄 Vreo 2 ore am cautat pe net... scuze, m-am chinuit sa o desenez. Mersi pentru felicitari oricum. Inseamna mult pentru mine 🤗 😝 Cu drag 🤗.
22leon Reputație: 34621 Postat Ianuarie 18, 2024 Oras:Banat Oras:Banat Postat Ianuarie 18, 2024 Acum 29 minute, albdom82 a spus: In seara asta ce scandaluri mai avem? Eu unul sunt disponibil 😂 Pai alege pe care o vrei ca adversara, scriei ceva "dulce" pe topic și sa vezi ce repede se rezolvă 😂😂 Ps. dacă vrei mai multa implicare , apucat-te sa înviți fetele din Arad 🤣🤣 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2024 Postat Ianuarie 18, 2024 Acum 1 minut, 22leon a spus: Pai alege pe care o vrei ca adversara, scriei ceva "dulce" pe topic și sa vezi ce repede se rezolvă 😂😂 Din astea nu fac, as fi chiar magar, dar aici in Curte i-as scrie ceva de "dulce" unei fete. La care te-ai gandit?
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2024 Postat Ianuarie 18, 2024 Acum 22 minute, BunaNebuna a spus: Gata... m-am îndrăgostit 😅😅🥰 mama...de nu o rămâne el în mintea mea.. 1an nimim de acum în colo! 🤤🤤🤤si ce dulce era...și cum..aolo 😂de ce nu am venit mai devreme în Pitești 😅 Ne bucurăm tare pentru tine . PS - Am intrat și eu pe pagina ta din București și am văzut că ai primit multe recenzii laudative . Felicitari ! PS - dacă tot mi-ai pus o etichetă " , nu crezi că ar fi normal să postezi acel mesaj , in care spun : " dacă îți dorești să mă cunoști, am pretenția să facem sex gratis . " Cred că așa ar fi corect. Bine ai revenit în curte 😘
22leon Reputație: 34621 Postat Ianuarie 18, 2024 Oras:Banat Oras:Banat Postat Ianuarie 18, 2024 Acum 1 minut, albdom82 a spus: Din astea nu fac, as fi chiar magar, dar aici in Curte i-as scrie ceva de "dulce" unei fete. La care te-ai gandit? @EmmaDilema ii buna ? 🤣🤣 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2024 Postat Ianuarie 18, 2024 3 minutes ago, 22leon said: @EmmaDilema ii buna ? 🤣🤣 Eu cred ca ti s-a urat cu binele. Vrei tu meci cu Emma? Nu cred... Vezi ca are si copilot... pe Raluca...
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2024 Postat Ianuarie 18, 2024 Chiar acum, 22leon a spus: @EmmaDilema ii buna ? 🤣🤣 Nu ma incadrez. Am mai avut vreo doua mici "clinciuri" cu ea si dupa zice ca am ceva cu ea. Alta? Sau mai bine te las pe tine. E mai distractiv sa stai pe margine si sa urmaresti 😂😂
Dilemaxxx Reputație: 1876 Postat Ianuarie 18, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 18, 2024 4 minutes ago, 22leon said: @EmmaDilema ii buna ? 🤣🤣 Ce aveti cu mineee?😂😂😂 1
22leon Reputație: 34621 Postat Ianuarie 18, 2024 Oras:Banat Oras:Banat Postat Ianuarie 18, 2024 Chiar acum, duhovnicul a spus: Eu cred ca ti s-a urat cu binele. Vrei tu meci cu Emma? Nu cred... Eu nu , colegul căuta o adversară, asa ca i-am făcut o recomandare.🤣🤣 Vezi ca-i fosta mea, deci știu ...🤣🤣 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum