andrei_911 Reputație: 1330 Postat August 10, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 10, 2023 8 hours ago, Bruneta168 said: Nu mai ca ies , iarăși m-a făcut sa rad x 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 spor la informații ! ce tip de informatii ? 2 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2023 Postat August 10, 2023 2 minutes ago, andrei_911 said: ce tip de informatii ? S-a închis show asta ieftin ptr mine! Stați cu astea de caut informații ! Eu aici ma opresc , faptele vor vorbi , cândva , cumva ! In rest , multă atenție si aveti grija ca familie voastre sa nu sufere datorită futaiurilor voastre !
andrei_911 Reputație: 1330 Postat August 10, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 10, 2023 sa nu uitam ce s-a intamplat acum 4 ani 2 2 1
catalin2015 Reputație: 1702 Postat August 10, 2023 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat August 10, 2023 Acum 7 ore, amorezeu a spus: Eu sper ca nu 🤣 Mi-a marturisit ca si-a dorit si totodata ca daca tot m-am apucat de “dat cu var” sa si termin gardu 🤣 Imi place sa cred ca, mai devreme sau mai tarziu, daca nu ar fi fost prea placut pentru ea, o baga p’aia: Hai sa punem prezervativul 🤣🤣🤣 In retrospectiva, a fost fata de gasca, pentru ca am simtit-o vizibil stresata ca am petrcut atata timp, pentru placerea ei si fara ca eu sa ridic vreo pretentie, mi-a oferit un discount 👍🏻 Toate ca toate, eu i-am facut un bine, sper ca a stiut ce sa faca cu el… 🤣 E bine ca ti-a reusit Eu am avut cateva ocazii in care dupa 30 min fetele au zis ca le place ce fac acolo dar o sa fac degeaba ca nu vom ajunge la un rezultat (cel putin nu in timp util zic eu) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2023 Postat August 10, 2023 Acum 3 minute, catalin2015 a spus: E bine ca ti-a reusit Eu am avut cateva ocazii in care dupa 30 min fetele au zis ca le place ce fac acolo dar o sa fac degeaba ca nu vom ajunge la un rezultat (cel putin nu in timp util zic eu) 😂 Doamne !!! Așa ți-o zis ?
catalin2015 Reputație: 1702 Postat August 10, 2023 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat August 10, 2023 Chiar acum, potrivitu a spus: 😂 Doamne !!! Așa ți-o zis ? Da :)) Dar astea au fost excepțiile, in general nu am avut reclamații Legat de discutiile de pe aici, cred ca e necesara o mica interventie din partea @cleopatra01 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2023 Postat August 10, 2023 Acum 16 minute, catalin2015 a spus: Da :)) Dar astea au fost excepțiile, in general nu am avut reclamații Legat de discutiile de pe aici, cred ca e necesara o mica interventie din partea @cleopatra01 Sunt de acord cu tine .
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2023 Postat August 10, 2023 Acum 22 minute, catalin2015 a spus: Da :)) Dar astea au fost excepțiile, in general nu am avut reclamații Legat de discutiile de pe aici, cred ca e necesara o mica interventie din partea @cleopatra01 Eu zic ca ar fi nevoie de cateva dungi, conform regulamentului.
Membru Premium amorezeu Reputație: 944 Postat August 10, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat August 10, 2023 Acum 6 minute, Albdom82 a spus: Eu zic ca ar fi nevoie de cateva dungi, conform regulamentului. Bate vantu, frunza-n dunga, Forumistii, ni-i alunga! 🤣 2 Pace si Prosperitate🖖
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2023 Postat August 10, 2023 Acum 2 minute, amorezeu a spus: Bate vantu, frunza-n dunga, Forumistii, ni-i alunga! 🤣 Eu ma gandeam mai degraba la forumiste 😂😂
Membru Premium amorezeu Reputație: 944 Postat August 10, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat August 10, 2023 Chiar acum, Albdom82 a spus: Eu ma gandeam mai degraba la forumiste 😂😂 Stricam rima 🤣🤣🤣 1 Pace si Prosperitate🖖
fratelo 1968 Reputație: 5523 Postat August 10, 2023 Postat August 10, 2023 Acum 21 minute, Albdom82 a spus: Eu zic ca ar fi nevoie de cateva dungi, conform regulamentului. Sunt de acord trebuie dungi daca nu se vb civilizat 👍
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2023 Postat August 10, 2023 27 minutes ago, Albdom82 said: Eu ma gandeam mai degraba la forumiste 😂😂 Dunga îmi iau eu prima , apoi vrei sa mai zic ? Trebuie sa le dea la toate dungi astea de Vb dincolo 😂😂😂 eu îmi asum , mai sunt și câțiva pe aici care merita ! Tu nu , astia de dau conturile la femei sa-și facă recenzie , vezi ca m-am oprit , însă tu continui sa ma înțepi ! Faceți reclamație lui pisicuts și el decide, dar in momentul in care ma baneaza , sa mai baneze și alte prostituate , ti-am zis-o de multe ori , inteapa-ma frumos ! Odată ce am terminat , tu de ce mai continui ?
andrei_911 Reputație: 1330 Postat August 10, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 10, 2023 1 hour ago, Bruneta168 said: S-a închis show asta ieftin ptr mine! Stați cu astea de caut informații ! Eu aici ma opresc , faptele vor vorbi , cândva , cumva ! In rest , multă atenție si aveti grija ca familie voastre sa nu sufere datorită futaiurilor voastre ! 2 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2023 Postat August 10, 2023 Dacă ești om . Nu ai voie să jignești oamenii din senin așa că ești tu .... Ok . Ai avut nervi ... Îți ceri scuze și bagi capul în pământ.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2023 Postat August 10, 2023 Scuze nu am sa cer nimănui pe faptele altora ! Și ca doar eu am zis ce se întâmpla in spatele tastaturii , nu va convenit ! Iar când am intrat și eu sa mai culeg câte un client , s-au supărat divele astea , ce sa faci frate, dacă susținem asta e ok. Nici pe mine nu vreau sa ma susțină cineva , nu sunt Săgeata nimănui , nu ma pune nimeni , ca idee!
andrei_911 Reputație: 1330 Postat August 10, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 10, 2023 6 minutes ago, Bruneta168 said: Scuze nu am sa cer nimănui pe faptele altora ! Și ca doar eu am zis ce se întâmpla in spatele tastaturii , nu va convenit ! Iar când am intrat și eu sa mai culeg câte un client , s-au supărat divele astea , ce sa faci frate, dacă susținem asta e ok. Nici pe mine nu vreau sa ma susțină cineva , nu sunt Săgeata nimănui , nu ma pune nimeni , ca idee! Ana cine te-a suparat? 😱 1 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2023 Postat August 10, 2023 2 minutes ago, andrei_911 said: Ana cine te-a suparat? 😱 Pe mine? Acum chiar nimeni nu mor caii când vor câinii 🙃
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat August 10, 2023 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 10, 2023 cand citesti cum se cearta femeile pe topic : 12
1marcus Reputație: 288 Postat August 10, 2023 Oras:Nicaeri Oras:Nicaeri Postat August 10, 2023 Acum 1 oră, catalin2015 a spus: Da :)) Dar astea au fost excepțiile, in general nu am avut reclamații Legat de discutiile de pe aici, cred ca e necesara o mica interventie din partea @cleopatra01 Nu are grija asta😇 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2023 Postat August 10, 2023 Acum 22 minute, Bruneta168 a spus: Scuze nu am sa cer nimănui pe faptele altora ! Și ca doar eu am zis ce se întâmpla in spatele tastaturii , nu va convenit ! Iar când am intrat și eu sa mai culeg câte un client , s-au supărat divele astea , ce sa faci frate, dacă susținem asta e ok. Nici pe mine nu vreau sa ma susțină cineva , nu sunt Săgeata nimănui , nu ma pune nimeni , ca idee! Nu deranja pe nimeni dacă venei frumos și atenționai comunitatea " aveți grijă că ..." Așa , ai reușit nimic . Spune tu ce ai rezolvat ?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2023 Postat August 10, 2023 6 minutes ago, pisicuts said: cand citesti cum se cearta femeile pe topic : Îți place , nu? Mai rău se cearta bărbații cu femeile , nu vezi ? Câte raporte ai primit ptr mine ? Dacă ma banezi , banezi pe toți care au vorbit urat și sparg casele la oameni ca dacă nu, te prind eu și te mușc de pula 😂
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2023 Postat August 10, 2023 E pisicuts aici , fiți pule și cereți-i banarea lui 168
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7051 Postat August 10, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat August 10, 2023 Chiar acum, Bruneta168 a spus: E pisicuts aici , fiți pule și cereți-i banarea lui 168 Lipseste un "9" . 😅 1 1 L.A.W. 🔞
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum