Dezastru007 Reputație: 368 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Acum 1 minut, 1marcus a spus: Se poate si primi si poti trimite si tu daca ai conversatie deschisa ,ma inveti tu care eu am avut toate categorile de conturi,cred ca nu stie moderatoarea nu stie cate stiu si am vazut eu pe forumul asta. Oi știi tu multe dar eu știu și mai multe, moderatoarea e mai nouă un pic dar nu te mai pune cu ea, e irascibilă când te iei de ea mereu și riști dungă. Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3768 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Acum 7 minute, Dezastru007 a spus: Acces la PM nu au decât utilizatorii care au cont verde și super premium. Poate primi mesaj de la moderatoare și admin doar pe mail. Punct. Pai eu am primit de la un cont verde mesaj in pm chiar in prima zi cand am facut contul asta. Acum 7 minute, 1marcus a spus: Sterge conversatia aia ce o ai poate se poate sa iti trimita. Nu vreau sa o sterg pentru ca poate pe viitor vreau sa mai trimit eu vreun mesaj colegului respectiv. Ar fi mult mai simplu daca colegul @potrivitu, ar scrie aici numarul lui de telefon ca sa pot vorbi si eu cu el 🙄 2 Link spre comentariu
1marcus Reputație: 288 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Nicaeri Oras:Nicaeri Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Acum 2 minute, Dezastru007 a spus: Oi știi tu multe dar eu știu și mai multe, moderatoarea e mai nouă un pic dar nu te mai pune cu ea, e irascibilă când te iei de ea mereu și riști dungă. Si ce e dunga? Doar nu e moarte. Te costa 5 minute sa faci un cont nou,tu nu vezi ca sunt la moda conturile noi. Link spre comentariu
andrei_911 Reputație: 1330 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 14, 2023 3 hours ago, ursuletulpanda said: Sautare! Numărul de telefon este același, dar pozele total diferite. Amyra și Amyraa. Prima are tatuaje, a doua nu are. Să vedem mâine când ajunge, poate ne ajută ea să înțelegem cum stă treaba. La Amyra am fost, dar cea din pozele apărute recent nu, nu cred că sunt pozelei primei fete. Deci sunt și eu derutat! 2 hours ago, Amyra said: @cleopatra01s-a produs o încurcătura cu topicele...ce s-a intamplat????? 2 hours ago, cleopatra01 said: Ne cerem scuze, domnul care a trimis raport te-a confundat se pare. Vom remedia incurcatura. 😊 1 hour ago, Amyra said: @Criticulte rog sa fii putin mai atent.. 1 hour ago, Dezastru007 said: Domnul @Criticul trimite rapoarte în neștire de cauză ca de obicei 😁 1 hour ago, Criticul said: Chiar da, dar sa vezi incurcaturi cand vor aparea recenziile, e usor de gresit topicul. 1 hour ago, Amyra said: Chiar ca doamne fereste...🤔🤔 1 hour ago, ViPSeXmAcHin said: Cineva trebuie sa desparte topicele foarte repede ca dacă încep si recenziile să se amestece atunci e jale. Pentru că una dintre ele este Amyra noastră care e foarte apreciată de toate lumea iar cealaltă Amyra a apărut abea acuma la noi si inca nu se știe nimic despre ea decât ca a avut o poza cu un văe de al ei pe publi24... Devi sper ca face cineva lumina urgent cu topicele astea.. Si ai dreptate suntem oameni si mai greșim. Spor 1 hour ago, Dezastru007 said: Ursulețule nu te pune cu el, suferă de strabism și glaucom mental 😆 1 hour ago, Amyraa said: Eu zic mai bine sa te uiti pe forum mai bine Amyra este alta fata eu ma numesc Amyraa …stai linistit veziti de drumu tau puiule 😘 Un caz care trebuie solutionat in procedura de urgenta, zic eu 3 Link spre comentariu
Dezastru007 Reputație: 368 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Acum 7 minute, 1marcus a spus: Si ce e dunga? Doar nu e moarte. Te costa 5 minute sa faci un cont nou,tu nu vezi ca sunt la moda conturile noi. Așa e cum zici tu, doar că te chinui să îți aprobe postările apoi Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4503 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Acum 31 minute, albdom82 a spus: Am o singura conversatie in inbox cu un alt coleg initiata de catre el in care am 9 replici, 7 dintre ele in prima zi a conversatiei (deci nu 2.. ci 7 intr-o singura zi/24 de ore). Pai doar el poate deschide conversatia cu contul lui, eu nu pot. .... Trebuie sa stergi acea conversatie, inbox gol 100% Link spre comentariu
cleopatra01 Reputație: 4148 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Online Oras:Online Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Acum 3 minute, andrei_911 a spus: Un caz care trebuie solutionat in procedura de urgenta, zic eu S-a solutionat. 1 Link spre comentariu
andrei_911 Reputație: 1330 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Just now, cleopatra01 said: S-a solutionat. 👏👏👏 ☺️ 2 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4503 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Acum 8 minute, andrei_911 a spus: Un caz care trebuie solutionat in procedura de urgenta, zic eu Pisicuts spune ca a rezolvat... oricum, vor aparea destule de pe Publi pe forum (a inceput deja fenomenul) ce vor alege nume de fete recenzate... acolo m-a incurcat dublarea literei doar la numele de utilizator, in titlu a pus EXACT numele de scena al celeilalte Link spre comentariu
Dezastru007 Reputație: 368 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Acum 4 minute, cleopatra01 a spus: S-a solutionat. Momentan, oricum nu se potolește Link spre comentariu
andrei_911 Reputație: 1330 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 14, 2023 2 minutes ago, Criticul said: Pisicuts spune ca a rezolvat... oricum, vor aparea destule de pe Publi pe forum (a inceput deja fenomenul) ce vor alege nume de fete recenzate... acolo m-a incurcat dublarea literei. Sunt multe practici. Ai auzit de practica cand te duci la domnite si zici ca esti Popescu de pe forum ? poate poate primesti un discount ? sau alte beneficii ? 🤫 2 Link spre comentariu
1marcus Reputație: 288 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Nicaeri Oras:Nicaeri Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Acum 14 minute, albdom82 a spus: Pai eu am primit de la un cont verde mesaj in pm chiar in prima zi cand am facut contul asta. Nu vreau sa o sterg pentru ca poate pe viitor vreau sa mai trimit eu vreun mesaj colegului respectiv. Ar fi mult mai simplu daca colegul @potrivitu, ar scrie aici numarul lui de telefon ca sa pot vorbi si eu cu el 🙄 Da chiar sa l scrie aici ca nu vede nimeni. Inteleg ce zici daca stergi conversatia nu mai poti da tu mesaj. Ba e posibil sa nu ai loc de alta conversatie si doar de una,daca acuma te colorezi si deschizi 10 conversatii dupa poti vorbi pe toate chiar de iti expira contul. Tu te ai suparat ca aseara eram nervos din cauza moderatoarei forumilui si ti am scris ceva si tie mai rastit? Nu am nimica cu voi utilizatorii ,am avut odata cu cativa dar nu imi mai pun mintea cu ei. Oricum am observat care sunt oameni pe aici si care curve Cu adminii da am ce am si eu am dreptate,nustiu daca moderatoare este vinovata si ea cat pisicuts dar un pic este si ea . Nu stiti voi cate nedreptati se fac pe aici. Oricum imi pare bine ca de cateva luni bune mii indiferent siteiul asta mai arunc asa cate o petarda dar de multe ori mi se face scarba. Stiu ca tu esti corect si te si felicit pentru postarea unde ai scris ca daca iti da culoare gratis iti stergi contul,asta da dovada de soliraditate. Tu nu te bucuri de raul altora cum o fac altii. Uite daca vrei pune nr de cont aici si eu iti trimit bani sa ti incarci contul pe cate luni vrei tu, Am observat ca si asta ce e administrator ma votat la saracul anului da nu conteaza sa fie el sanatos si sa ramana doar la banii aia ce i am platit eu contul timp de 3 ani ,bine nu consecutiv a mai dat si el. Dar totusi putea sa tina cont curva ca eu am fost corect cu el. Dar ce sa mai zic nu ai deunde cere daca nu este. Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4503 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Acum 1 minut, andrei_911 a spus: Sunt multe practici. Ai auzit de practica cand te duci la domnite si zici ca esti Popescu de pe forum ? poate poate primesti un discount ? sau alte beneficii ? 🤫 Asta e veche si se va practica in continuare, pe mine ma ajuta sa raman anonim cand sunt descris de fete... dar acum vorbesc de practica celor ce-si fac reclama. Deja sunt cateva cu cont platit ce posteaza poze false pretinzand ca sunt ale lor, EXACT CA PE PUBLI24. Link spre comentariu
andrei_911 Reputație: 1330 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 14, 2023 2 minutes ago, Criticul said: sunt cateva cu cont platit ce posteaza poze false pretinzand ca sunt ale lor, EXACT CA PE PUBLI24. Trebuie sanctionate cumva 😈 2 Link spre comentariu
andrei_911 Reputație: 1330 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 14, 2023 1 2 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4503 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Chiar acum, andrei_911 a spus: Trebuie sanctionate cumva 😈 Nu se va face, cand le prind le taxez, punand si de unde au furat pozele. Forumul se va transforma in concurenta pentru Publi24, am vazut cate recenzii se scriu... numarul acestora a scazut drastic iar o mare parte e doar reclama mascata. 1 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6192 Postat Octombrie 14, 2023 Partajează Postat Octombrie 14, 2023 4 minutes ago, Criticul said: am vazut cate recenzii se scriu... numarul acestora a scazut drastic iar o mare parte e doar reclama mascata. De ce crezi ca se intampla asta? Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4503 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Chiar acum, altmarz a spus: De ce crezi ca se intampla asta? Spuneti voi, eu mi-am exprimat des opiniile. Link spre comentariu
andrei_911 Reputație: 1330 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 14, 2023 4 minutes ago, altmarz said: De ce crezi ca se intampla asta? Au fost banati cei care scriu? si restul nu mai scriu ? zic si eu, nu dati cu parul. Nu cred au devenit seniori si s-au cumintit la casele lor 2 Link spre comentariu
Dezastru007 Reputație: 368 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Acum 4 minute, Criticul a spus: Nu se va face, cand le prind le taxez, punand si de unde au furat pozele. Forumul se va transforma in concurenta pentru Publi24, am vazut cate recenzii se scriu... numarul acestora a scazut drastic iar o mare parte e doar reclama mascata. Milițianule ce faci pe aici, reclamă la Publi24 ? Te oftici că ești demascat este ... Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4503 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Acum 3 minute, Dezastru007 a spus: Milițianule ce faci pe aici, reclamă la Publi24 ? Te oftici că ești demascat este ... Ce e Chupa, nu ti-a mers acum cativa ani si crezi ca reusesti acum? Oricum vei lua dunga, cum s-a mai intamplat. Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4503 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Acum 5 minute, andrei_911 a spus: Au fost banati cei care scriu? si restul nu mai scriu ? zic si eu, nu dati cu parul. Nu cred au devenit seniori si s-au cumintit la casele lor Nu ma intrebi pe mine, spuneti-va voi opiniile. Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3768 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Acum 16 minute, Criticul a spus: Trebuie sa stergi acea conversatie, inbox gol 100% @potrivitu, am golit inboxul 100% cum zice colegul aici, deci mai incearca o data te rog. Acum 8 minute, 1marcus a spus: Da chiar sa l scrie aici ca nu vede nimeni. Inteleg ce zici daca stergi conversatia nu mai poti da tu mesaj. Ba e posibil sa nu ai loc de alta conversatie si doar de una,daca acuma te colorezi si deschizi 10 conversatii dupa poti vorbi pe toate chiar de iti expira contul. Tu te ai suparat ca aseara eram nervos din cauza moderatoarei forumilui si ti am scris ceva si tie mai rastit? Nu am nimica cu voi utilizatorii ,am avut odata cu cativa dar nu imi mai pun mintea cu ei. Oricum am observat care sunt oameni pe aici si care curve Cu adminii da am ce am si eu am dreptate,nustiu daca moderatoare este vinovata si ea cat pisicuts dar un pic este si ea . Nu stiti voi cate nedreptati se fac pe aici. Oricum imi pare bine ca de cateva luni bune mii indiferent siteiul asta mai arunc asa cate o petarda dar de multe ori mi se face scarba. Stiu ca tu esti corect si te si felicit pentru postarea unde ai scris ca daca iti da culoare gratis iti stergi contul,asta da dovada de soliraditate. Tu nu te bucuri de raul altora cum o fac altii. Uite daca vrei pune nr de cont aici si eu iti trimit bani sa ti incarci contul pe cate luni vrei tu, Am observat ca si asta ce e administrator ma votat la saracul anului da nu conteaza sa fie el sanatos si sa ramana doar la banii aia ce i am platit eu contul timp de 3 ani ,bine nu consecutiv a mai dat si el. Dar totusi putea sa tina cont curva ca eu am fost corect cu el. Dar ce sa mai zic nu ai deunde cere daca nu este. Nu m-am suparat pe tine niciodata colegule, pentru ca stiu ca esti bine intentionat. Doar ca ai de lucrat putin la felul in care te exprimi, si ai sa vezi ca poti avea rezultate mult mai bune. Si ma refer aici in mod special cu moderatorii, nu cu mine sau cu alt coleg. Nu uita ca "vorba dulce mult aduce". Dar e treaba ta si nu ma bag. Iti multumesc pentru oferta ta cu ajutorul dar crede-ma ca nu e cazul. Eu am dat la fete bani numai saptamana trecuta cat pentru 1 an depasit de cont verde, si maine ma duc iar (nu zic ca sa ma laud, doar ca sa intelegi ca nu e problema de 100 aceea de lei/luna). E o problema personala a mea, in sensul ca nu vreau sa ma mai implic asa mult pe forum si vreau sa stau cat mai departe, si daca imi fac cont verde ma trag eu singur inapoi aici cat de mult. Doar ca ieri mi s-a parut foarte frustrant sa stau sa astept aprobarea postarilor mele in discutia aceea. De aia am zis ce am zis Cleopatrei. 2 Link spre comentariu
andrei_911 Reputație: 1330 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 14, 2023 2 minutes ago, Criticul said: Nu ma intrebi pe mine, spuneti-va voi opiniile. Trebuie facut un sondaj de opinie ☝️ 2 Link spre comentariu
Dezastru007 Reputație: 368 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Chiar acum, Criticul a spus: Ce e **spam editat**, nu ti-a mers acum cativa ani si crezi ca reusesti acum? Oricum vei lua dunga, cum s-a mai intamplat. " Ai spart oalele și-ai mâncat sarmalele", dacă eu sunt **spam editat** tu ești fraierul forumului. Pune ochelarii când postezi că vezi doi de "a" la amire 😁 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum