Membru Premium 22leon Reputație: 33742 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Chiar acum, albdom82 a spus: Desi si @sweetkati imi e draga, semnatura mea face referire la o alta fata care mi-a intrat in inima si in suflet total si definitiv si nu va putea iesi niciodata. Poți da un nume sa vadă și ochi noștri cine ii aleasa ?😜 2 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2543 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Acum 2 minute, 22leon a spus: Fericitule, am auzit ca alți au fost terminați de carat geamantane și de stat pe peron 🤣🤣 Bine că nu ai spus nimic de oale 🤪 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 2, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Acum 2 minute, 22leon a spus: Fericitule, am auzit ca alți au fost terminați de la carat geamantane și de la stat pe peroane 🤣🤣 Asa am auzit si eu, dar nu i-am vazut..., am avut treaba🙈😂😂😂 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33742 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Acum 1 minut, anthonio a spus: Bine că nu ai spus nimic de oale 🤪 Când ii vorba de sarmale , deja acolo "ie grele" 😂😂 Ps. iar nu mai am aprecieri 🥺 2 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2543 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Acum 1 minut, 22leon a spus: Când ii vorba de sarmale , deja acolo "ie grele" 😂😂 Ps. iar nu mai am aprecieri 🥺 Vând aprecieri!!!! Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3800 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Acum 6 minute, 22leon a spus: Poți da un nume sa vadă și ochi noștri cine ii aleasa ?😜 Daca ti-ai goli casuta de intrari la pm, iti spun acolo. Am incercat dar nu merge sa primesti. 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 2, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Acum 1 minut, 22leon a spus: 😂😂 Ps. iar nu mai am aprecieri 🥺 Nici eu! 🤦♂️ ... Ce sa facem daca nu ne prea are la inima Motanul... 🤷🏻♂️ 1 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33742 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Chiar acum, anthonio a spus: Vând aprecieri!!!! Afaceristului!😂 Lasă că îmi da câteva @Carinasw, ca tot are un suflețel mare ( și țâțe frumoase) 😜😘 3 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3800 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Acum 4 minute, 22leon a spus: Când ii vorba de sarmale , deja acolo "ie grele" 😂😂 Ps. iar nu mai am aprecieri 🥺 Daca mi le-ai dat mie... 🤷♂️ Mersi! 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 2, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Chiar acum, albdom82 a spus: Daca ti-ai goli casuta de intrari la pm, iti spun acolo. Am incercat dar nu merge sa primesti. Noi nu mai avem spatiu in pm, suntem albastri nu verzi🤷🏻♂️ 1 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2543 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Acum 16 minute, Flx01 a spus: Legat de subiectul discutat de voi mai sus, eu am ajuns să-mi pun intrebari pt ca nu prea mai functionez cum eram obisnuit. Si de nervi ca nu prea ma mai simt asa bine (chiar cu fete care imi sunt dragi), zilele trecute am facut o vizita unei fete pe care eu o numesc kriptonita mea, nu am mai vizitato de ceva vreme pt ca imi este "frica" de ea🙈, chiar vb serios ca imi este frica de ea🙆♂️. Vreau sa va zic ca am fost terminat o data din preludiu a doua oara la actiune si a treia oara la usa (cind eram imbracat incalțat) din oral 🤪. Nu vreau sa zic nimic de rau dar sincer cred ca de f multe ori sunt si domnițele DIVINA🙈 Ce culoare are la par kriptofomnița? Ii tot cu k🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33742 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Acum 1 minut, albdom82 a spus: Daca ti-ai goli casuta de intrari la pm, iti spun acolo. Am incercat dar nu merge sa primesti. Stai ca incerc sa mai golesc, deși momentan cică ii depășită cu 400%, iar unele conversati deschise nu prea vreau sa le șterg . Mersi oricum ! 1 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3800 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Acum 1 minut, Flx01 a spus: Noi nu mai avem spatiu in pm, suntem albastri nu verzi🤷🏻♂️ Stergeti din mesaje atunci 🤷♂️ 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 2, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Chiar acum, anthonio a spus: Ce culoare are la par kriptofomnița? Ii tot cu k🤣🤣🤣 Nu fi nici confuz nici curios... 🤦♂️🤣🤣🤣 NU. 1 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33742 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Acum 2 minute, albdom82 a spus: Stergeti din mesaje atunci 🤷♂️ Am șters! 2 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 2, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Acum 2 minute, albdom82 a spus: Stergeti din mesaje atunci 🤷♂️ Nu pot🙈 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3800 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Chiar acum, Flx01 a spus: Nu pot🙈 De ce? 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 2, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Chiar acum, albdom82 a spus: De ce? Ca e importante🙈 1 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3800 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Chiar acum, Flx01 a spus: Ca e importante🙈 Importante nu pot fi decat mesajele cu fetele, restul direct sterse fara a sta pe ganduri. 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 2, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Chiar acum, albdom82 a spus: Importante nu pot fi decat mesajele cu fetele, restul direct sterse fara a sta pe ganduri. Exact😜 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 2, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Acum 1 minut, albdom82 a spus: Importante nu pot fi decat mesajele cu fetele, restul direct sterse fara a sta pe ganduri. Unul dintre cele care au mai ramas e cu Emma, care sper să-mi rezolve dilema😜 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3800 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Acum 2 minute, Flx01 a spus: Unul dintre cele care au mai ramas e cu Emma, care sper să-mi rezolve dilema😜 Eu credeam ca dilema e a ei si ca trebuie noi sa i-o rezolvam 🤣🤣 1 1 Link spre comentariu
fratelo 1968 Reputație: 5483 Postat Noiembrie 2, 2023 Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 1 oră în urmă, potrivitu, a spus: Efectul va fi invers. Mai tare o va iubi 😔 " iubire , iubire, hai la amanet , hai la amanet..😆 Nu o da bunicuțu 🤣🤣🤣o tine pt suflețelul lui👍👍ia se mai duce"la cumpărături" Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2023 Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Acum 5 minute, Flx01 a spus: Emma, care sper să-mi rezolve dilema😜 Sau banana Sau dilema e tot banana ? Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 2, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Acum 2 minute, albdom82 a spus: Eu credeam ca dilema e a ei si ca trebuie noi sa i-o rezolvam 🤣🤣 Dilemele sunt de ambele părți si trebuiesc rezolvate😜 Apropo ai recenzie? Ai fost la rezolvat Dileme?, ca nu am vazut! 🤷🏻♂️ 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum