Sari la conținut

"Curtea" suprema

Vizitator 1_potrivitu

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

@wieder Și fix acum , când sunt într-o astfel de stare și am scris ce am scris , te găsesc pe tine și îmi dai acea replică . Dumnezeu nu doarme niciodată.  M-ai ajutat cu ce ai scris acum , să știi . Mai ales că știu că ești Markus acum . 

Mi-am mai revenit.

Link spre comentariu
  • Super Premium
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Chiar acum, Lorena_ a spus:

Daaa! Sunt multumita de rezultat. E o mare schimbare 🥰

Asta este cel mai important, ca tu sa fii multumita! Noua ne-ai plăcut și înainte... acuma mi-e frica sa te mai vizitez, nu cumva sa ma îndrăgostesc de tine... Mai ales ca am iubita aici pe forum... dacă afla, ma face harakiri🥺🥺

• Mersi 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acum 5 minute, WARRIOR. a spus:

@wieder în ziua aceea în care ai cerut ștergerea , am stat în centru vechi , pe o bancă și m-am gândit la tine 20-30 minute

Mulțumesc frumos,atunci chiar eram deprimat rau.

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 1 minut, wieder a spus:

Mulțumesc frumos,atunci chiar eram deprimat rau.

Din păcate , te vei deprima și mai rău dacă vei continua pe acest forum . Încă ești în probleme . Ești în pericol , Markus... 

Link spre comentariu
  • Oras:Tg-Mures
11 minutes ago, extraterestru78 said:

Cei @MacArthur... tot confuz ai rămas? Nu ai găsit calea spre lumina? 😂 😂 😂 

Ati inviat, domnu' martian? Ultima oara cand v-am vazut, tocmai...😳

On 7/6/2023 at 12:09 PM, extraterestru78 said:

Am uitat sa scriu.... AM ȘI MURIT🤣🤣🤣🤣🤣

• Like 1
  • Confuz 2
Link spre comentariu
1 minute ago, extraterestru78 said:

Mai scriu și eu când am timp și ma lasă nevasta că amu's luat... am găsit o fatăăă, mamă mamă... tăt forumul e invidios pe mine

Ce mai face celalalt tovaras Arthur de-al tau? Ala gigolo?😏

On 7/6/2023 at 12:08 PM, extraterestru78 said:

https://vm.tiktok.com/ZGJXcaW7p/

Uite aici domnu (Mac) Arthur🤣🤣🤣🤣🤣

• Like 1
  • Confuz 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acum 4 minute, nimphomanul a spus:

Dami PM pe contul asta pe alealalte nu mai am postari si nu pot raspunde ca am limita.Da-mi PM sa iti las whatapul ca imi baneaza nebuna toate conturile😂

Am dat . 

Link spre comentariu
  • Oras:Online
Acum 9 minute, nimphomanul a spus:

Dami PM pe contul asta pe alealalte nu mai am postari si nu pot raspunde ca am limita.Da-mi PM sa iti las whatapul ca imi baneaza nebuna toate conturile😂

Acum sterge-le singur. Pastrezi doar unul sau niciunul.

Si daca ai nelamuriri despre cine ramane si cine pleaca citeste rubrica Termeni si conditii.

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 1 minut, cleopatra01 a spus:

Bun! Acum sterge si tu celalalt cont de rezerva pe care l-ai facut.

Cleopatra , te rog să nu vorbești așa cu mine . Te-am respectat în totalitate de fiecare dată . 

Acum câteva zile , am crezut că am luat ban , așa că am făcut un cont nou , pe care oricum nu am mai intrat și nici nu voi mai intra . Acesta este singurul cont pe care stau.

Link spre comentariu
Chiar acum, WARRIOR. a spus:

Cleopatra , te rog să nu vorbești așa cu mine . Te-am respectat în totalitate de fiecare dată . 

Acum câteva zile , am crezut că am luat ban , așa că am făcut un cont nou , pe care oricum nu am mai intrat și nici nu voi mai intra . Acesta este singurul cont pe care stau.

Te-am rugat de cateva zile sa-l stergi si te-ai facut ca nu pricepi ce vreau sa spun.

Ma ocup eu de problema.

Pe viitor pe cine gasesc  cu alt cont ramane si fara contul principal ca sa fie mai clar mesajul.

• Like 6
Link spre comentariu
Vizitator

@BjornIron Acesta este contul , dar știi deja. Și eu am avut mai multe adrese de mail și te rog să mă înțelegi că nici nu mai știu ce adresă / parolă am la el . Nu am ce să caut pe el , din moment ce am deja unul , adică ăsta principal.

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 1 minut, cleopatra01 a spus:

Te-am rugat de cateva zile sa-l stergi si te-ai facut ca nu pricepi ce vreau sa spun.

Ma ocup eu de problema.

Pe viitor pe cine gasesc  cu alt cont ramane si fara contul principal ca sa fie mai clar mesajul.

Nu m-ai rugat , nu am văzut niciun mesaj în care să mă fi rugat asta. 

Acum că ai spus asta , îmi aduc aminte de un citat cu " delete ce-i în plus " și ceva de testarea vigilenței . Eu am dat replică " nu înțeleg " iar tu nu ai mai spus nimic . 

Link spre comentariu
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi

Doamna Cleooo

Veniți la lăutari? Decât să stați pe aici să numărați conturi clonă, mai bine să numărați mișcările din șolduri :)

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
1 oră în urmă, cleopatra01 a spus:

Asa au considerat ca trebuie colegii de la tehnic pentru schimbari viitoare ce vor fi implementate.

Alta intrebare? 😁

Am eu o intrebare

Sunt si fete frumoase in echipa de tehnic sa stiu dacă aplic pentru un nou job? 😜😁

• Haha 1
Link spre comentariu

Acum 1 minut, WARRIOR. a spus:

Nu m-ai rugat , nu am văzut niciun mesaj în care să mă fi rugat asta. 

Acum că ai spus asta , îmi aduc aminte de un citat cu " delete ce-i în plus " și ceva de testarea vigilenței . Eu am dat replică " nu înțeleg " iar tu nu ai mai spus nimic . 

Daca am spus sa stergi ce-i in plus la ce crezi ca ma refeream?

Ii ok. M-am ocupat eu de problema. Subiect incheiat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...