Membru Premium v92610 Reputație: 2926 Postat Ianuarie 24 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 24 13 minutes ago, nila78 said: Dar de ce is moldovencele futacioase? Poati pintru câ li plași 🥒 https://www.youtube.com/watch?v=krxU5Y9lCS8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Chiar acum, albdom82 a spus: Eu as vrea sa fiu bebe-ul tau 😊 sa ma bagi cu capul la pieptul tau si sa-mi dai tzatza 🤣🤣 Te bagi? Ca tot vad ca ai chef de perversiuni cu rude si alte alea... @pisicuts e de vina.. a pus la site alt slogan😅 eu doar ma adaptez rapid😅 Nu mai poți a?? 🤭🤭 câteva zile și vin😁 Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 5027 Postat Ianuarie 24 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 24 Acum 4 minute, BunaNebuna a spus: Cum oi fii nimerit oare 😅😅 pe tine chiar asa te-as trece 😅 cumatru armando ..maama..dar l-ai găsit pe nume 😅 🤭🤭 și de acolo vorba..frate frate dar e pe bani 😅😅🤣🤣 Din telenovelă mexicana cu Esmeralda nu știi ?🤣🤣🤣 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9997 Postat Ianuarie 24 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 24 Acum 3 minute, albdom82 a spus: Eu as vrea sa fiu bebe-ul tau 😊 sa ma bagi cu capul la pieptul tau si sa-mi dai tzatza 🤣🤣 Te bagi? Ca tot vad ca ai chef de perversiuni cu rude si alte alea... Inainte vin eu care sunt frasu, o las gravida si apoi apari tu ca altfel nu o sa aiba laptic, e bine așa? 😬 ps. bai nene numai incestul mai lipsea de pe topicul asta 🤦♂️😂 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Chiar acum, armando77 a spus: Din telenovelă mexicana cu Esmeralda nu știi ?🤣🤣🤣 Eu ma uit la filme horror/sadice/polițiste /sf-uri ... nu la telenovele 😅 aia mai îmi lipsea...pai de unde crezi ca am eu fantezii cu cătușe 😅de la esmeralda rosalinda...?😅😅 Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9997 Postat Ianuarie 24 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 24 Acum 1 minut, BunaNebuna a spus: @pisicuts e de vina.. a pus la site alt slogan😅 eu doar ma adaptez rapid😅 Te adaptezi rapid sau te alăptezi rapid ca nu mai inteleg nimic? Numai Albdom e de vina 😂😂 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Chiar acum, Subteranaa a spus: Inainte vin eu care sunt frasu, o las gravida si apoi apari tu ca altfel nu o sa aiba laptic, e bine așa? 😬 ps. bai nene numai incestul mai lipsea de pe topicul asta 🤦♂️😂 Dacă a pus acolo sus" a doua familie" 😅 acum ne futem în neam cum ar venii! Mie îmi convine ce spui..dar pensia alimentara cine o plătește? 😅 Link spre comentariu
Membru Premium v92610 Reputație: 2926 Postat Ianuarie 24 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 24 1 minute ago, BunaNebuna said: pai de unde crezi ca am eu fantezii cu cătușe Pai bine step sis și acum zici 😆 https://www.youtube.com/watch?v=krxU5Y9lCS8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Chiar acum, Subteranaa a spus: Te adaptezi rapid sau te alăptezi rapid ca nu mai inteleg nimic? Numai Albdom e de vina 😂😂 Ma adaptez conform sloganului ...de alăptat îl alăptez pe @albdom82 .. Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9997 Postat Ianuarie 24 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 24 Chiar acum, BunaNebuna a spus: Dacă a pus acolo sus" a doua familie" 😅 acum ne futem în neam cum ar venii! Mie îmi convine ce spui..dar pensia alimentara cine o plătește? 😅 Eu draga mea. Il creștem impreuna(nu pe Albdom, pe bebe) 😂😂 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Chiar acum, v92610 a spus: Pai bine step sis și acum zici 😆 Cum acum zicc ..se știe de muult fantezia mea 🤨🤨 dar ce.. crezi ca apare vre-o unu cu cătușele... 😒😒 cata ura frate...numai noi sa va satisfacem...tot femeia sa fie baza..of off Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3863 Postat Ianuarie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 24 Chiar acum, BunaNebuna a spus: Ma adaptez conform sloganului ...de alăptat îl alăptez pe @albdom82 .. Hai mai repede si da-mi sa sug ca nu mai pot 🤣🤣 (mamaaa, cum a sunat asta 🤭) 1 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3863 Postat Ianuarie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 24 Acum 1 minut, Subteranaa a spus: Eu draga mea. Il creștem impreuna(nu pe Albdom, pe bebe) 😂😂 Asta mai imi trebuia mie, sa ma "cresti" tu... pai as deveni misoginul nr-ul 1 al Romaniei 🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Chiar acum, Subteranaa a spus: Eu draga mea. Il creștem impreuna(nu pe Albdom, pe bebe) 😂😂 Vezi dacă tot nu știu cine ești... nu pot sa îmi imaginez bebelușul... Dar după, băiatul nostru creste..și la chefu meu de futai...și ce aberații/idei am eu în cap... o sa ii lase pisicut moștenire forumul 😅😅 ca el va fii nașul. Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9997 Postat Ianuarie 24 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 24 Chiar acum, albdom82 a spus: Hai mai repede si da-mi sa sug ca nu mai pot 🤣🤣 (mamaaa, cum a sunat asta 🤭) Nasol suna si cu istoricul rau de pe aici nu te vad bine 🤣🤣🤣🤣 ps.unde e bruneta ca esti caput! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Chiar acum, albdom82 a spus: Hai mai repede si da-mi sa sug ca nu mai pot 🤣🤣 (mamaaa, cum a sunat asta 🤭) 😅😅 hai ca azi suntem cam toți săriți de pe fix! Când or sa se trezească ceilalți or sa îți dea cu palma-n cap! 😅 Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9997 Postat Ianuarie 24 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 24 Acum 1 minut, albdom82 a spus: Asta mai imi trebuia mie, sa ma "cresti" tu... pai as deveni misoginul nr-ul 1 al Romaniei 🤣🤣 Adica vrei sa spui ca sunt misogin? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Chiar acum, albdom82 a spus: Hai mai repede si da-mi sa sug ca nu mai pot 🤣🤣 (mamaaa, cum a sunat asta 🤭) Iar îmi dai de bănuit altele... Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3863 Postat Ianuarie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 24 Acum 1 minut, Subteranaa a spus: Nasol suna si cu istoricul rau de pe aici nu te vad bine 🤣🤣🤣🤣 ps.unde e bruneta ca esti caput! Cea de care zici tu nu mai exista pt mine, deci nu ma intereseaza. Si la ce istoric te referi ca n-am nici unul 🤭? (nu mai raspunde la intrebarea asta mai bine). Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Acum 2 minute, albdom82 a spus: Hai mai repede si da-mi sa sug ca nu mai pot 🤣🤣 (mamaaa, cum a sunat asta 🤭) Doamne.. m-ai uimit.. nici noi nu suntem asa directe... dracu 😅😅 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3863 Postat Ianuarie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 24 Acum 2 minute, Subteranaa a spus: Adica vrei sa spui ca sunt misogin? Tu? Niciodata! Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9997 Postat Ianuarie 24 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 24 Chiar acum, albdom82 a spus: Cea de care zici tu nu mai exista pt mine, deci nu ma intereseaza. Si la ce istoric te referi ca n-am nici unul 🤭? (nu mai raspunde la intrebarea asta mai bine). Istoricul ca se luau fetele pe aici de tine in legătura cu fantezia ta… 1 Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9997 Postat Ianuarie 24 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 24 Chiar acum, albdom82 a spus: Tu? Niciodata! Citesc așa o urma(mai mare) de sarcasm… dar stiu de unde vine asta. 🤔 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3863 Postat Ianuarie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 24 Chiar acum, BunaNebuna a spus: Doamne.. m-ai uimit.. nici noi nu suntem asa directe... dracu 😅😅 Cum sa te uimesc? Tu care ma cunosti chiar n-ai vazut ce baiat cuminte sunt? 🙄 P.S. faceti diferenta intre gluma si realitate, va rog! 1 Link spre comentariu
Membru Premium v92610 Reputație: 2926 Postat Ianuarie 24 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 24 3 minutes ago, BunaNebuna said: Doamne.. m-ai uimit.. nici noi nu suntem asa directe... dracu 😅😅 Mi-ar plăcea să aud aia de la o fată de ce să mint 😍 Dar nu a fost niciuna asa pofticioasa, vor doar sexut mereu 🥲 edit: pofticioasa din vorbe mă refer, că la fapte sunt unele ... aoleo taica :)))) https://www.youtube.com/watch?v=krxU5Y9lCS8 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum