Sari la conținut

"Curtea" suprema

Vizitator 1_potrivitu

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat
Just now, natoporus said:

Am fost surprins pentru ca din ce stiu oamenii nu dau bani degeaba, mai ales cand e vorba de sume mari. Daca dau bani, e pentru ca se asteapta la ceva in schimbul lor.

Desigur, regula asta nu e absoluta dar din ce ati scris, am inteles ca nu a fost doar partea unui singur om ci a mai multora. Asta e intr-adevar surprinzator.

Dupa cum am zis mai sus, poate sa o impresioneze sa se apropie de ea. Cine stie, oricum ar fi, ce mai conteaza. Daca a disparut din domeniu, a disparut si pentru mine..

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Postat
Chiar acum, Daniro1985 a spus:

Cred ca exagerezi. Fata și-a văzut interesul. Dacă vreunul avea bani și nu avea ce face cu ei.. a făcut sex cu ea și ia dat banii. Bafta ei. Cu mine s-a purtat civilizat. Am avut și eu și ea de câștigat. Eu sex cu una tânără și frumușică. Ea câțiva bănuți 

Colegule te rog eu sa nu trăiești in fantezie. Nimeni nu-i da bani așa fara ca ea sa conduca lucrurile in direcția asta. Cine stie cum i-a păcălit poate chiar le-a cerut ea ca are nevoie sa-si cumpere casa sărăcuța sau i-a făcut sa se îndrăgostească de ea sau mai stiu eu ce. Deci sigur nu s-a trezit cu banii in cont fara sa păcălească într-un fel sau altul.

• Oras:Capitala
  • Oras:Capitala
Postat
Acum 7 minute, Subteranaa a spus:

Adica o parvenita! Eu nu dau doi bani pe frumusetea ei sau pe persoane de genul asta(bine i-am dat 200 parca pe o finalizare si mi-a fost suficient) in rest una așa nu merita nici măcar scuipata si vorbesc serios.

Astea sunt genul de persoane(nu ma refer doar la femei ci la oameni in general) care îți distrug viața, sunt persoane perverse si perfide.

Asta e, lumea e facuta si din fraieri nu pot spune ca nu și-o merita si ei dar tare m-aș bucura sa nu mai fie așa de mulți si clienții sa fie selectivi si in funcție de alte criterii nu doar de frumusete.

Știi ,că păsărica finei,nasul o vede o data...după,este istorie!!!

Postat
2 minutes ago, Subteranaa said:

Colegule te rog eu sa nu trăiești in fantezie. Nimeni nu-i da bani așa fara ca ea sa conduca lucrurile in direcția asta. Cine stie cum i-a păcălit poate chiar le-a cerut ea ca are nevoie sa-si cumpere casa sărăcuța sau i-a făcut sa se îndrăgostească de ea sau mai stiu eu ce. Deci sigur nu s-a trezit cu banii in cont fara sa păcălească într-un fel sau altul.

Sincer nu cred ca le-a cerut, nu pare genul de fata, eu o cunosc mai bine. Dar mai sunt si idioti de genul asta, cu multi bani dar putina minte.

• Oras:*
Postat
7 minutes ago, Daniro1985 said:

Cred ca exagerezi. Fata și-a văzut interesul. Dacă vreunul avea bani și nu avea ce face cu ei.. a făcut sex cu ea și ia dat banii. Bafta ei. Cu mine s-a purtat civilizat. Am avut și eu și ea de câștigat. Eu sex cu una tânără și frumușică. Ea câțiva bănuți 

Nu doar cativa banuti, din ce se discuta. :)

Dar daca i s-au oferit banii, nu a refuzat, cam asa inteleg situatia.

• Like 2
Postat
Acum 5 minute, Subteranaa a spus:

Cu toții avem doza noastră de ipocrizie. La ea e mai mare. Avea manipularea la îndemână ei. Până la urma meseria ei e sa câștige bani pe baza păsăricii. Dacă acei oameni au dat bani sa fie sănătoși. Înseamnă că au de unde probabil 

• Like 1
Postat

Nu doar cativa banuti, din ce se discuta. :)

Dar daca i s-au oferit banii, nu a refuzat, cam asa inteleg situatia.

Nu ar avea de ce sa refuze, ar fi fraiera si ea nu e.

• Like 1
Postat
2 minutes ago, Daniro1985 said:

@lucianpbt Tocmai ce mi-a răspuns pe whatsapp. S-a lăsat categoric. Asa mi-a zis 

Ce coincidenta ca a raspuns acum cand tocmai vorbeam de ea...

Edit: Mai vedem peste un an cat de categoric e de fapt.

Postat
Chiar acum, lucianpbt a spus:

Ce coincidenta ca a raspuns acum cand tocmai vorbeam de ea...

Nu cred ca citeste aici. E doar o coincidență zic eu

• Like 1
Postat
3 minutes ago, Daniro1985 said:

@lucianpbt Tocmai ce mi-a răspuns pe whatsapp. S-a lăsat categoric. Asa mi-a zis 

Daca a adunat suficienti bani, ar putea sa-i investeasca ca sa-i inmulteasca si atunci nu mai are nevoie sa faca cea mai veche meserie.

Postat

Daca a adunat suficienti bani, ar putea sa-i investeasca ca sa-i inmulteasca si atunci nu mai are nevoiesa sa faca cea mai veche meserie.

Nu o duce mintea pentru asa ceva. Doar daca si-a gasit pe cineva sa o ajute.

Postat
2 minutes ago, Daniro1985 said:

Nu cred ca citeste aici. E doar o coincidență zic eu

Nimic nu e o coincidenta man. Intr-un fel sau altul.

Postat
1 minute ago, lucianpbt said:

Nu o duce mintea pentru asa ceva. Doar daca si-a gasit pe cineva sa o ajute.

N-am fost niciodata la ea si deci nu o cunosc. Dar presupun ca e inteligenta si de aceea am vorbit de investirea capitalului.

In cele din urma, o priveste pe ea ce face.

• Like 1
Postat
Acum 1 minut, lucianpbt a spus:

Nimic nu e o coincidenta man. Intr-un fel sau altul.

Ca idee. Doar am întrebat-o de dimineață dacă chiar s-a lăsat. Și acum fata mi-a zis ca și-a realizat visurile și a renunțat. Ăsta fost toată discuția. Nu o s-o întreb de faza asta dacă a luat asa mulți bani de la oameni nu e treaba mea.. Dar am întrebat-o care sunt visurile pe care și le-a îndeplinit. Sunt curios 😁

Postat
Just now, Daniro1985 said:

Ca idee. Doar am întrebat-o de dimineață dacă chiar s-a lăsat. Și acum fata mi-a zis ca și-a realizat visurile și a renunțat. Ăsta fost toată discuția. Nu o s-o întreb de faza asta dacă a luat asa mulți bani de la oameni nu e treaba mea.. Dar am întrebat-o care sunt visurile pe care și le-a îndeplinit. Sunt curios 😁

Apartament in Bucuresti, si alte cateva achizitii. Din ce stiu eu.

Postat
Chiar acum, lucianpbt a spus:

Apartament in Bucuresti, si alte cateva achizitii. Din ce stiu eu.

Bun. Sunt realizări mari sa știi. Sa fie sănătoasa și ea și aia de au dat bani mulți și noi de am dat mai putini 😁 Sănătoși sa fim 

• Like 1
Postat
Just now, Daniro1985 said:

Bun. Sunt realizări mari sa știi. Sa fie sănătoasa și ea și aia de au dat bani mulți și noi de am dat mai putini 😁 Sănătoși sa fim 

La varsta de 20 de ani. E enorm!

• Like 1
Postat

Putem filozofa in continuare dar, in cele din urma, concluzia este "sa-i fie de bine".

Sa ai apartament in Bucuresti nu e putin lucru, mai ales in contextul actual.

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
Postat
Acum 44 minute, lucianpbt a spus:

Pai vezi, iti dai seama ca nu spun prostii pe aici.

În schimb o faci pe topicele de recenzii unde te erijezi în apărătorul lor, comentând când altcineva își spune opinia despre una din favoritele tale... 

Ai curajul să spui PE ACEST TOPIC că se poate GFE FĂRĂ FK? 😛 

• Like 1
  • Haha 1

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Postat
4 minutes ago, Criticul said:

În schimb o faci pe topicele de recenzii unde te erijezi în apărătorul lor, comentând când altcineva își spune opinia despre una din favoritele tale... 

De ce nu se poate GFE fara FK? Poate nu toate si nu toti sunt pupaciosi. :)

Postat
8 minutes ago, Criticul said:

Nu se poate sa se comporte ca o iubita fara FK stiu, dar nu ai cum sa le schimbi parerea.

Edit: Mai bine le esti prieten decat dusman.

• Membru Premium
Postat
Chiar acum, natoporus a spus:

De ce nu se poate GFE fara FK? Poate nu toate si nu toti sunt pupaciosi. :)

Simplu... Poți face omletă fără ouă? 

GFE înseamnă comportament de iubită... cei ce notează GFE fără FK și ajung într-o relație, sper să nu sărute vreodată. 

ATENȚIE: chiar dacă e FK asta nu înseamnă obligatoriu GFE, trebuie mult mai multe. 

Rezumând: "poate exista FK fără să fie GFE dar invers nu se poate. 

• Like 2

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, lucianpbt a spus:

Nu se poate sa se comporte ca o iubita fara FK stiu, dar nu ai cum sa le schimbi parerea.

Edit: Mai bine le esti prieten decat dusman.

Ba DA, POȚI! Nu le cauți scuze, le spui REPETAT până înțeleg. Și crede-mă că funcționează, am făcut-o cu câteva fete. Unele au modificat lista de servicii, scoțând GFE dar altele au introdus FK chiar dacă contracost. 

Vrei un exemplu? Raissssa e una dintre ele... poți să o întrebi. 

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...