Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2023 Postat Mai 21, 2023 3 minutes ago, Albdom82 said: De ce nu si recenzie? Tie frica? 😁 Nu îmi este frica , de ce? Ofer niște servicii corecte , plus ca dacă sunt in chefuri , ies flăcări … ard in flăcări , ard in flăcări revenim , dar poate cu el o sa -mi obțin ce -mi doresc sexual și nu as vrea sa știe tot forumul înțelegi ? Iar după 5 ani , sincer , am rămas la fel , nu cred ca mai am nevoie de recenzii ! Și eu mai fac mișcare din când in când , dar parca pula ma îngrășa , oare de ce ? 🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2023 Postat Mai 21, 2023 6 minutes ago, scorpion1970 said: Bruno...gata!!! Ne futem, ne cantarim, ne..... Dar lasă "covorul persan" în pace, ca ne suparam!!! 😁 Gata, sa trăiți oricum îl schimb pana ajunge subteranaaa , are o istorie in spate
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Mai 21, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Mai 21, 2023 Acum 1 minut, scorpion1970 a spus: Ptiu... La orizont se zăresc doua "gazele roșii" înconjurate de un grup de "hiene verzi"... 🙈 Bruni e chiar în mijloc😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2023 Postat Mai 21, 2023 Un bărbat , in primul și primul rând , trebuie sa ma excite psihic / virtual , iar subternaa și încă 3-4 de pe aici , ii “ vânez “ demult , hahaha îmi place joaca aia de dinainte ! Orgasmul mi-l pot provoca și singura
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2023 Postat Mai 21, 2023 Acum 3 minute, Bruneta168 a spus: Nu îmi este frica , de ce? Ofer niște servicii corecte , plus ca dacă sunt in chefuri , ies flăcări … ard in flăcări , ard in flăcări revenim , dar poate cu el o sa -mi obțin ce -mi doresc sexual și nu as vrea sa știe tot forumul înțelegi ? Iar după 5 ani , sincer , am rămas la fel , nu cred ca mai am nevoie de recenzii ! Și eu mai fac mișcare din când in când , dar parca pula ma îngrășa , oare de ce ? 🤣 Iti promit solemn, ca nu mai scriu nimic.... 🥂😊
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2023 Postat Mai 21, 2023 Acum 2 minute, Bruneta168 a spus: Nu îmi este frica , de ce? Ofer niște servicii corecte , plus ca dacă sunt in chefuri , ies flăcări … ard in flăcări , ard in flăcări revenim , dar poate cu el o sa -mi obțin ce -mi doresc sexual și nu as vrea sa știe tot forumul înțelegi ? Iar după 5 ani , sincer , am rămas la fel , nu cred ca mai am nevoie de recenzii ! Și eu mai fac mișcare din când in când , dar parca pula ma îngrășa , oare de ce ? 🤣 Nu, nu, si iar nu. Pula nu ingrasa, din contra e foarte sanatoasa pt un regim alimentar corect. Hai sa nu le bagam in cap la fete prostii de astea, te rog din suflet, ok? Asemenea subiecte sunt foarte periculoase pt noi, barbatii 😁.
Membru Premium MisterX Reputație: 25348 Postat Mai 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Mai 21, 2023 Acum 5 minute, Bruneta168 a spus: Nu îmi este frica , de ce? Ofer niște servicii corecte , plus ca dacă sunt in chefuri , ies flăcări … ard in flăcări , ard in flăcări revenim , dar poate cu el o sa -mi obțin ce -mi doresc sexual și nu as vrea sa știe tot forumul înțelegi ? Iar după 5 ani , sincer , am rămas la fel , nu cred ca mai am nevoie de recenzii ! Și eu mai fac mișcare din când in când , dar parca pula ma îngrășa , oare de ce ? 🤣 Sperma are multe calorii 😊!...si de la ananas are si fructoza 😂 3 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Membru Premium silverlion Reputație: 2824 Postat Mai 21, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Postat Mai 21, 2023 Acum 1 minut, scorpion1970 a spus: Iti promit solemn, ca nu mai scriu nimic.... 🥂😊 Buna asta, confrate! 😂🥂
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2023 Postat Mai 21, 2023 2 minutes ago, Albdom82 said: Nu, nu, si iar nu. Pula nu ingrasa, din contra e foarte sanatoasa pt un regim alimentar corect. Hai sa nu le bagam in cap la fete prostii de astea, te rog din suflet, ok? Asemenea subiecte sunt foarte periculoase pt noi, barbatii 😁. După o vârsta , îngrășa pula , eu încet , încet , îmbătrânesc vrei sa-ti explic de ce îngrășa pula in cazul meu ? Aaa?
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2023 Postat Mai 21, 2023 Acum 3 minute, Bruneta168 a spus: Un bărbat , in primul și primul rând , trebuie sa ma excite psihic / virtual , iar subternaa și încă 3-4 de pe aici , ii “ vânez “ demult , hahaha îmi place joaca aia de dinainte ! Orgasmul mi-l pot provoca și singura Deci din "masculi alfa"...tot victime ajungem... 😂🦂
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2023 Postat Mai 21, 2023 1 minute ago, MisterX said: Sperma are multe calorii 😊!...si de la ananas are si fructoza 😂 Are și îngrășa 😂😂😂 nu mai fac finalizare orală și înghițire hahahaha
Membru Premium MisterX Reputație: 25348 Postat Mai 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Mai 21, 2023 Acum 8 minute, scorpion1970 a spus: Ptiu... La orizont se zăresc doua "gazele roșii" înconjurate de un grup de "hiene verzi"... 🙈 Asteptam sa se stinga lumina 🤭! 2 3 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2023 Postat Mai 21, 2023 4 minutes ago, scorpion1970 said: Iti promit solemn, ca nu mai scriu nimic.... 🥂😊 Eu ti-am zis dar na, Batman , Batman
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2023 Postat Mai 21, 2023 Acum 2 minute, Bruneta168 a spus: După o vârsta , îngrășa pula , eu încet , încet , îmbătrânesc vrei sa-ti explic de ce îngrășa pula in cazul meu ? Aaa? Da, vreau.
Membru Premium MisterX Reputație: 25348 Postat Mai 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Mai 21, 2023 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Are și îngrășa 😂😂😂 nu mai fac finalizare orală și înghițire hahahaha Nu mai vorbi prostii 😠! 3 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Membru Premium silverlion Reputație: 2824 Postat Mai 21, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Postat Mai 21, 2023 Acum 5 minute, scorpion1970 a spus: Deci din "masculi alfa"...tot victime ajungem... 😂🦂 Este al naibi de placut sa fii victima Anei. 😂🥂
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2023 Postat Mai 21, 2023 Just now, MisterX said: Nu mai vorbi prostii 😠! Glumesc , logic , muia fără fin orală , nu este muie .
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2023 Postat Mai 21, 2023 Chiar acum, MisterX a spus: Asteptam sa se stinga lumina 🤭! Vezi...ca poate, din greșeală ne "ardem între noi!!! 😂Lasă lumina aprinsă....ca de la conturi verzi, ne transformam cu conturi roși!!! 😁
Membru Premium Subteranaa Reputație: 11032 Postat Mai 21, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Mai 21, 2023 Acum 7 minute, Bruneta168 a spus: Un bărbat , in primul și primul rând , trebuie sa ma excite psihic / virtual , iar subternaa și încă 3-4 de pe aici , ii “ vânez “ demult , hahaha îmi place joaca aia de dinainte ! Orgasmul mi-l pot provoca și singura Poate am fost deja la tine si faptul ca nu-ti spun sau ca nu fac recenzie(încă 😁), este una dintre “smecheriile” mele de a ramane anonim. 😉
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2023 Postat Mai 21, 2023 1 minute ago, Albdom82 said: Da, vreau. Bun , eu de exemplu după un sex din ăla nebun , efectiv sunt obosita psihic și simt nevoie sa ma relaxez și sa plec acasă cu starea aia mișto , mănânc , dorm și poate a doua zi , încă am starea aia și de ce sa mi-o strice altcineva ? Vezi ? Pula îngrășa , hahahaha , place răspunsul meu ? Sau vrei altul ?
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2023 Postat Mai 21, 2023 Acum 3 minute, Bruneta168 a spus: Eu ti-am zis dar na, Batman , Batman Stai liniștită...nu am primit nici-un reproș. Doar, felicitări! 😉
Vizitator 1_-potrivtu Reputație: 0 Postat Mai 21, 2023 Postat Mai 21, 2023 Tăiați ananasul bucăți, puneți bucățile in blender , puțină apă și câteva frunze de mentă . Vis 😇
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2023 Postat Mai 21, 2023 1 minute ago, Subteranaa said: Poate am fost deja la tine si faptul ca nu-ti spun sau ca nu fac recenzie(încă 😁), este una dintre “smecheriile” mele de a ramane anonim. 😉 Am de unde sa știu ptr ca eu nu primesc necunoscuți zilnic !!! Am un necunoscut la o sapt /chiar doua , iar necunoscuți care vin la mine , nu or sa lase niciodata recenzii ptr ca ii rog sa nu scrie deci încă nu ai fost ! ❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2023 Postat Mai 21, 2023 Acum 2 minute, Bruneta168 a spus: Bun , eu de exemplu după un sex din ăla nebun , efectiv sunt obosita psihic și simt nevoie sa ma relaxez și sa plec acasă cu starea aia mișto , mănânc , dorm și poate a doua zi , încă am starea aia și de ce sa mi-o strice altcineva ? Vezi ? Pula îngrășa , hahahaha , place răspunsul meu ? Sau vrei altul ? Mai incearca unul si la urma vad eu care imi place mai mult 😁.
Membru Premium MisterX Reputație: 25348 Postat Mai 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Mai 21, 2023 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Am de unde sa știu ptr ca eu nu primesc necunoscuți zilnic !!! Am un necunoscut la o sapt /chiar doua , iar necunoscuți care vin la mine , nu or sa lase niciodata recenzii ptr ca ii rog sa nu scrie deci încă nu ai fost ! ❤️ Mai sunt si din astia care nu te asculta 🫣 3 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum