Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2023 Postat Iunie 3, 2023 Chiar acum, marianblaga a spus: la birou, ca si tine... Ce birou ca eu acum am ajuns acasa😅 tin ști la de apa minerala în brate.
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iunie 3, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iunie 3, 2023 Oare @Acular69sa trezit, nu ați văzut-o pe aici?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2023 Postat Iunie 3, 2023 Acum 2 minute, Marcus6 a spus: Era mai interesant daca vorbeați despre sex. Mmm ala l-am făcut în liniște și după ne am întors aici cu marturisirea pe scurt.😅😅
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2023 Postat Iunie 3, 2023 Acum 1 minut, Marcus6 a spus: Oare @Acular69sa trezit, nu ați văzut-o pe aici? Cred ca doarme
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iunie 3, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iunie 3, 2023 Chiar acum, AlexaNdrA1q a spus: Cred ca doarme Am obosito eu aseară,vezi daca pe voi nu a avut cine sa vă obosească 🤭 1
marianblaga Reputație: 3832 Postat Iunie 3, 2023 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Iunie 3, 2023 Acum 3 minute, AlexaNdrA1q a spus: Ce birou ca eu acum am ajuns acasa😅 tin ști la de apa minerala în brate. iar te-ai destrabalat prin centru?
Fane_Mahomed Reputație: 137 Postat Iunie 3, 2023 Oras:Ushuaia - la capătul lumii Oras:Ushuaia - la capătul lumii Postat Iunie 3, 2023 Acum 36 minute, lovefantassy a spus: Definitia proxenetismului (extras din codul penal): (1) Determinarea sau înlesnirea practicării prostituţiei ori obţinerea de foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către una sau mai multe persoane se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi. (2) În cazul în care determinarea la începerea sau continuarea practicării prostituţiei s-a realizat prin constrângere, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 10 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi. Voi prin pesti condamnați defapt orice forma de proxenetism. La proxenetism se incadreaza inclusiv site-urile care faciliteaza prostitutia, proprietarii de case care inchiriaza in regim hotelier etc. Chiar si eu daca am o prietena si ma roaga sa o invat ce trebuie in meseria asta, tot la proxenetism intru din punct de vedere legal. Voi aici faceti confuzia. Pentru voi orice forma de proxenetism=peste ceea ce este fals. Pestele e ala care te constrange sa te prostituezi, te bate, te ameninta, te santajeaza emotional si iti ia ori jumatate din bani, ori ti ia pe toti. Dar in acelasi timp e si pe post de protector in caz de ceva. Aia de ies la voi cand nu va înțelegeți cu fata sau aia pe care ii suna fata ca are o problema. Loverboy e ala care iti promite luna si stelele si profita de pe urma ta, dar nu e vina lui ca aia e proasta si il intretine ca viseaza ea la iubire vesnica. Pe asta nu o sa il vedeți ca iese la voi daca fata are probleme (doar in puține cazuri se si implica). ps: tantica aia combinatoare e proxeneta da, dar nu e peste. Aici nu vedeți diferenta. Avem noțiuni diferite pt "peste". In rest, oricine facilitează prostitutia este proxenet. Si asta depinde de ce legi exista in tara in care se practica prostitutia. Lovefantassy, eu nu am și nu am avut niciodată intenția de a culpabiliza fetele, am vrut doar să spun că prostituția nu e o meserie ca oricare alta, are urmări grave pt fetele care o practică, de la traumele psihice, eventuale boli care se pot lua prin contact intim, pericolele fizice pe care le presupune, în niciun caz nu trebuie bagatelizată ca fiind o meserie oarecare. Mai există și alte meserii riscante ? Categoric da, dar în cazul de față mă refer la prostituție. Mă enervează și mă amărăște faptul că se creează un trend care încearcă să legalizeze și să onorabilizeze meseria. Atenție, voi fetele nu aveți nimic de câștigat din asta, doar proxeneții și curvarii. Se vor alege cu și mai multă carne de tun, care unora le va băga banii în buzunare iar altora le va asigura mai multă plăcere pe bani puțini. Tu ai punctat bine, la proxenetism intră oricine vă facilitează activitatea...deci dacă de mâine se dublează numărul de practicante, cine crezi că va avea de câștigat ? Proprietarii, site-urile de anunțuri, combinatorii, eventual statul care va lua taxe, laboratoarele de analize ? Cinic vorbind pt voi va exista doar o concurență mult mai mare și cheltuieli suplimentare. Dincolo de aspectul ăsta cinic, omenește vorbind, ce inimă să ai, să sfătuiești și să ajuți o femeie să devină prostituată ? Sunt împotriva meseriei, nu a fetelor și n-o să găsești niciodată vreo postare de a mea prin care am atacat sau ironizat vreo fată. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2023 Postat Iunie 3, 2023 Chiar acum, Marcus6 a spus: Am obosito eu aseară,vezi daca pe voi nu a avut cine sa vă obosească 🤭 După posibilități ce sa facem
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2023 Postat Iunie 3, 2023 Acum 2 minute, marianblaga a spus: iar te-ai destrabalat prin centru? Nu. Nu am fost în centru! În alta parte
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2023 Postat Iunie 3, 2023 Chiar asa..ba care oi fii ma ala de ti-am apărut aseară pe for you la tiktok și ca un deștept ce ești ma întrebi în live când vin la Alba..nu voiai sa iti fac si o programare pe live??? . frate sunt unii atât de nesimțiți...nu zic ok ma știi ne futem ne rasfutem..o sugem o lingem in privat ...frate dar viata personala e viata personala...doar sa ma fii întrebat și cât mai am prețul la ora în live... 😂😂 dar totuși.... Bărbații care mai descoperă conturile noastre de socializare și se baga în seama cu discuții ce au legătură cu ceea ce practicam noi mi se par niște nesimțiți!!
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iunie 3, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iunie 3, 2023 Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus: Chiar asa..ba care oi fii ma ala de ti-am apărut aseară pe for you la tiktok și ca un deștept ce ești ma întrebi în live când vin la Alba..nu voiai sa iti fac si o programare pe live??? . frate sunt unii atât de nesimțiți...nu zic ok ma știi ne futem ne rasfutem..o sugem o lingem in privat ...frate dar viata personala e viata personala...doar sa ma fii întrebat și cât mai am prețul la ora în live... 😂😂 dar totuși.... Bărbații care mai descoperă conturile noastre de socializare și se baga în seama cu discuții ce au legătură cu ceea ce practicam noi mi se par niște nesimțiți!! Doamne fereste
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2023 Postat Iunie 3, 2023 Acum 1 minut, Marcus6 a spus: Doamne fereste Da mai! Eram aseară în meci cu o prietena(la caterinca) pe tiktok ... și apare unu din senin "când ajungi la alba" 🤨🤔 ori sunt obsedați de pasarica ....ori puțin reduși mintal!... o sa ma mut naiba pe rețelele de socializare ca nu știu pentru ce mai am whatsaap și nr de contact și cont aici... doamne ferește...
Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat Iunie 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iunie 3, 2023 Acum 23 minute, AlexaNdrA1q a spus: Stai ca e dimineața.. știți ca dimineața nu e pentru mine ...prea devreme... 😅 nu mai fii gelos ca va iau pe rand 😅😅😘 ...important e cu cine te-ai trezit in gand 😏, restul... 4 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2023 Postat Iunie 3, 2023 Acum 4 minute, MisterX a spus: ...important e cu cine te-ai trezit in gand 😏, restul... Încă nu m-am trezit:)) nici din somn nici după bauta 😅
Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat Iunie 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iunie 3, 2023 Chiar acum, AlexaNdrA1q a spus: Încă nu m-am trezit:)) nici din somn nici după bauta 😅 Ce sa mai spui si tu acum. Te-ai dat de gol 🤭 2 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2023 Postat Iunie 3, 2023 Acum 9 minute, MisterX a spus: ...important e cu cine te-ai trezit in gand 😏, restul... Cu mine s-a trezit in gand 😏!
Vizitator 1_-potrivtu Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2023 Postat Iunie 3, 2023 Chiar acum, Albdom82 a spus: Cu mine s-a trezit in gand 😏! Cine frate că nu am fost atent .
Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat Iunie 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iunie 3, 2023 Chiar acum, Albdom82 a spus: Cu mine s-a trezit in gand 😏! 🤫...si cum te simti 😊? 2 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2023 Postat Iunie 3, 2023 @AlexaNdrA1q vezi cum faci cand ne vedem sa-mi astupi gura cu ceva ca prea vorbesc mult, prost si fara rost 🙂.
Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat Iunie 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iunie 3, 2023 Chiar acum, Albdom82 a spus: @AlexaNdrA1q vezi cum faci cand ne vedem sa-mi astupi gura cu ceva ca prea vorbesc mult, prost si fara rost 🙂. Iti pune o ventuza pe fata 😂😂😂 2 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2023 Postat Iunie 3, 2023 Acum 1 minut, 1_-potrivtu a spus: Cine frate că nu am fost atent . @AlexaNdrA1q Acum 1 minut, MisterX a spus: 🤫...si cum te simti 😊? Indragostit 🥰
Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat Iunie 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iunie 3, 2023 Acum 1 minut, Albdom82 a spus: @AlexaNdrA1q Indragostit 🥰 Vezi cum faci sa fie reciproca treaba, e sansa ta, vezi ca esti aproape 😊! 2 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2023 Postat Iunie 3, 2023 Acum 4 minute, MisterX a spus: Iti pune o ventuza pe fata 😂😂😂 Eu ma gandeam mai degraba la o pasa...a 🙂!
Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat Iunie 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iunie 3, 2023 Acum 2 minute, Albdom82 a spus: Eu ma gandeam mai degraba la o pasa...a 🙂! "Ventuza" era o metafora 😂! 2 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum