Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2023 Postat Iunie 8, 2023 Acum 2 minute, Marcus6 a spus: Cred că a esit și @extraterestru78,cel mai de încredere și corect utilizator ,pe mine niciodată nu mă dezamăgit ,am fost la multe fete după recenziile lui,. Este singurul din astea vechi ce niciodată nu ne-am certat. Na Alexandro că iarăși am rămas singurei. Am văzut ca tu te ai mai certat pe ici-colo🤭😅 (mie îmi place cearta,dar din exterior..nu sa fiu implicata) 😅sunt ca babele..repede sa vad și eu 😁😁 mai ales când unul le trântește pe direct ! Soarta ne-a adus iar pe amândoi 😆😆
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iunie 8, 2023 Uite că apar dar până i-au paniginele de unde au rămas mai putem vorbi
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iunie 8, 2023 Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus: Am văzut ca tu te ai mai certat pe ici-colo🤭😅 (mie îmi place cearta,dar din exterior..nu sa fiu implicata) 😅sunt ca babele..repede sa vad și eu 😁😁 mai ales când unul le trântește pe direct ! Soarta ne-a adus iar pe amândoi 😆😆 Pai Alexandro eu îs rău tare când încep e prăpăd🤭
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2023 Postat Iunie 8, 2023 Chiar acum, Marcus6 a spus: Pai Alexandro eu îs rău tare când încep e prăpăd🤭 Le dai bine 😁😁🤭🤭
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iunie 8, 2023 @Albdom82nu te baga între mine și Alexandra că suntem rai amândoi.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2023 Postat Iunie 8, 2023 @Albdom82 bună dimineata 🥰sa știi ca l-am mințit pe Marcus.. tu ești favoritul meu 😅🤣și ceilalți 😅😅 nu e nimic real ce am scris aici....🤣mai jur..ca eu dacă as fuma ceva cred ca eu as spune glume și eu as rade și după as rade de rasul meu ca să para ca răspund celei ce a făcut gluma cu o reacție care tot de la mine ar fii.. ce naiba logica am ?!? 😅a mai înțeles cineva ce am spus? 🤭🤭 am băut apa... cred ca e efect secundar
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iunie 8, 2023 Intra îndată Doamna Diriginta Eva am belito .🤫
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2023 Postat Iunie 8, 2023 Chiar acum, Marcus6 a spus: @Albdom82nu te baga între mine și Alexandra că suntem rai amândoi. Nu ma bag frate, eu acum m-am trezit si doar voiam sa vada cine s-a mai certat cu cine pe aici 🤣🤣 si sa mai dau 2-3 minusuri si va las 😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2023 Postat Iunie 8, 2023 Acum 2 minute, Marcus6 a spus: @Albdom82nu te baga între mine și Alexandra că suntem rai amândoi. Lasă că i-am mărturisit acum tot ce știu 😅😅 sper sa aibă încredere în mine! Nici eu nu am dar ma mint frumos dacă e :)) Dar eu vreau sa-ti vad rrrrrrraautateaaa aia ..😁🤭
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2023 Postat Iunie 8, 2023 Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus: @Albdom82 bună dimineata 🥰sa știi ca l-am mințit pe Marcus.. tu ești favoritul meu 😅🤣și ceilalți 😅😅 nu e nimic real ce am scris aici....🤣mai jur..ca eu dacă as fuma ceva cred ca eu as spune glume și eu as rade și după as rade de rasul meu ca să para ca răspund celei ce a făcut gluma cu o reacție care tot de la mine ar fii.. ce naiba logica am ?!? 😅a mai înțeles cineva ce am spus? 🤭🤭 am băut apa... cred ca e efect secundar Numai ca eu n-am barba si nu sunt nici brunet, parca asa era favoritul tau nu?
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iunie 8, 2023 Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus: @Albdom82 bună dimineata 🥰sa știi ca l-am mințit pe Marcus.. tu ești favoritul meu 😅🤣și ceilalți 😅😅 nu e nimic real ce am scris aici....🤣mai jur..ca eu dacă as fuma ceva cred ca eu as spune glume și eu as rade și după as rade de rasul meu ca să para ca răspund celei ce a făcut gluma cu o reacție care tot de la mine ar fii.. ce naiba logica am ?!? 😅a mai înțeles cineva ce am spus? 🤭🤭 am băut apa... cred ca e efect secundar Hmm ai grija că e jurământ poate te mai prind la hii hii cu alții
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iunie 8, 2023 Chiar acum, Albdom82 a spus: Numai ca eu n-am barba si nu sunt nici brunet, parca asa era favoritul tau nu? Blond mă ce dracu e cu tine
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2023 Postat Iunie 8, 2023 Acum 1 minut, Albdom82 a spus: Numai ca eu n-am barba si nu sunt nici brunet, parca asa era favoritul tau nu? Nu are nimic. Îmi imaginez ca ai 😅😅
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iunie 8, 2023 Acum 2 minute, AlexaNdrA1q a spus: Lasă că i-am mărturisit acum tot ce știu 😅😅 sper sa aibă încredere în mine! Nici eu nu am dar ma mint frumos dacă e :)) Dar eu vreau sa-ti vad rrrrrrraautateaaa aia ..😁🤭 Hm nu cred că vrei. Glumesc nu am răutate in mine doar iubire
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2023 Postat Iunie 8, 2023 Acum 1 minut, Marcus6 a spus: Hmm ai grija că e jurământ poate te mai prind la hii hii cu alții Exact asa am ras acum " hihihi 😅😅 Acum 1 minut, Marcus6 a spus: Blond mă ce dracu e cu tine Mmm..are dreptate..bruneți.. dar nu e problema ca îți dau vopsea și rezolvam ... tu ești gemeni deci poți sa fii și roz
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2023 Postat Iunie 8, 2023 Acum 1 minut, Marcus6 a spus: Hm nu cred că vrei. Glumesc nu am răutate in mine doar iubire Hm ..crezi ca nu îmi pot imagina?? Ma uit la mine când ma apuca ce reacții am.. apoi tu bărbat... :)) și eu am gânduri din alea mai psiho uneori...
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iunie 8, 2023 Acum 6 minute, Albdom82 a spus: Nu ma bag frate, eu acum m-am trezit si doar voiam sa vada cine s-a mai certat cu cine pe aici 🤣🤣 si sa mai dau 2-3 minusuri si va las 😁 Pai da minus daca te-a supărat careva,zimi mie daca nu că îl servesc eu😁
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iunie 8, 2023 Chiar acum, AlexaNdrA1q a spus: Hm ..crezi ca nu îmi pot imagina?? Ma uit la mine când ma apuca ce reacții am.. apoi tu bărbat... :)) și eu am gânduri din alea mai psiho uneori... Toți avem Alexandro dar multi nu recunosc.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2023 Postat Iunie 8, 2023 Chiar acum, Marcus6 a spus: Toți avem Alexandro dar multi nu recunosc. Pe mine ma împiedică legea 😔 pana când o sa vad negru iar 😂😂
Super Premium extraterestru78 Reputație: 109140 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Postat Iunie 8, 2023 Acum 29 minute, AlexaNdrA1q a spus: Eu care nu știu fizic cine ești!! Decât dacă te vad:)) mai ales dacă ne iubim pasional..ce sa zic 🤭😗😗 da-i doamne sa vina extraterestu azi ca am lipsaa😅si dupa sa vina si celalt sa ne-o tragem iar prin sufragerie 😅 😂😂 Cum de toate ma cauta ca au lipsa, când nu sunt disponibil? 🧐... sa fie vrăjeală? 😂😂 1
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iunie 8, 2023 Acum 2 minute, AlexaNdrA1q a spus: Pe mine ma împiedică legea 😔 pana când o sa vad negru iar 😂😂 Te cred ,îți mai pun o melodie sa adormi relaxată și cu gândul la nimeni doar sa te relaxezi.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2023 Postat Iunie 8, 2023 Chiar acum, extraterestru78 a spus: 😂😂 Cum de toate ma cauta ca au lipsa, când nu sunt disponibil? 🧐... sa fie vrăjeală? 😂😂 Pai ce eu sunt disponibilia?!😁😂😂😂 glumesc.. pai anunta ne când ești disponibil.. sa știm intervalul
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iunie 8, 2023 Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus: Pai ce eu sunt disponibilia?!😁😂😂😂 glumesc.. pai anunta ne când ești disponibil.. sa știm intervalul Facem glumite Alexandra😁😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2023 Postat Iunie 8, 2023 Acum 13 minute, Marcus6 a spus: Blond mă ce dracu e cu tine Ce sa fac frate? Mama natura 🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2023 Postat Iunie 8, 2023 Acum 2 minute, Marcus6 a spus: Te cred ,îți mai pun o melodie sa adormi relaxată și cu gândul la nimeni doar sa te relaxezi. Eu adorm cu gândul la tâmpenii...nu la cineva 😎😎 orgoliul meu e mai puternic și ca sentimentele ce le am avut !(le am. dar le țin inchise) pot arata ură persoanei ce ii port iubire si imi implementez in cap exact ceea ce vreau..🥲 aici e diferența între a dorii și a vrea
Postări Recomandate