Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 3 minute, marianblaga a spus: sa inteleg ca ai ras si cand ai reactionat si cand m-ai citat? imi placi cand esti asa de bine dispusa. Da..rad de vre o 2h într una ... 😅 bye. 😘🤭😘🤭 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 15, 2023 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 8 minute, Albdom82 a spus: Stati linistiti mai baieti, se pare ca nu se saruta chiar asa cu orisicine. Trebuie sa fii intr-adevar si frumusel, si client fidel, si posesorul unui anumit farmec personal. Altfel se pare ca nu aveti sanse prea mari, imi pare rau... Lesin😁😁 e ca chestia aia din filmele americane, sa nu faci sex la prima intalnire, da' pe dos... Fa sex, dar nu te pupa din prima! Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8709 Postat Iunie 15, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 55 minute, evaforyou a spus: O fi calcat pe bec pe undeva... Ca nu se-nvata minte... Am văzut ca tot jignea 2 fete de la Suceava...cred ca din cauza asta . Link spre comentariu
Membru Premium marianblaga Reputație: 3821 Postat Iunie 15, 2023 Oras:sibiu Oras:sibiu Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 Chiar acum, AlexaNdrA1q a spus: Da..rad de vre o 2h într una ... 😅 bye. 😘🤭😘🤭 ce-nseamna "bye"?? ...ca mai vorbim doar la AB?? Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 15, 2023 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iunie 15, 2023 Chiar acum, Carinasw a spus: Am văzut ca tot jignea 2 fete de la Suceava...cred ca din cauza asta . N-am vazut, ca nu citesc tot... Macar de data asta n-o sa ma acuze pe mine ca i-am dat raport🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 2 minute, MisterX a spus: ...si eu chiar imi faceam sperante 🥺 Sigur, eu am glumit putin. Ea stie mai bine considerentele in a face sau nu FK cu un client anume. Ce va pot spune e ca nici eu nu am primit chiar asa de la prima vizita si plus de asta si eu fiind foarte pupacios din fire, probabil ca s-a induplecat si ea cu timpul. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 1 minute ago, evaforyou said: N-am vazut, ca nu citesc tot... Macar de data asta n-o sa ma acuze pe mine ca i-am dat raport🤣 A înjurat doua fete și probabil ca șeful a luat măsuri Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 9 minute, Bruneta168 a spus: A înjurat doua fete și probabil ca șeful a luat măsuri Șefu....este șef, și în pola goala! 😉 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 4 minutes ago, scorpion1970 said: Șefu....este șef, și în pola goala! 😉 Este :)))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Voi cât dormiți de obicei ? Mie îmi place somnul maxim 😂😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 26 minute, Albdom82 a spus: Stati linistiti mai baieti, se pare ca nu se saruta chiar asa cu orisicine. Trebuie sa fii intr-adevar si frumusel, si client fidel, si posesorul unui anumit farmec personal. Altfel se pare ca nu aveti sanse prea mari, imi pare rau... Nu știu cum se simte fratele @MisterX, că nu a primit " împletitul " da eu am intrat în depresie 😫 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 25 minute, marianblaga a spus: ce-nseamna "bye"?? ...ca mai vorbim doar la AB?? Eram pe viteza nu puteam sa vb am revenit 😁😁 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 3 minute, Bruneta168 a spus: Voi cât dormiți de obicei ? Mie îmi place somnul maxim 😂😂😂😂 Dacă ma lași sa dorm..bag și 16h de somn...dar prefer sa mi trăiesc viata și dorm câte 4-5h 8h sau deloc cate 2 3 zile.. Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Iunie 15, 2023 Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 1 oră în urmă, AlexaNdrA1q a spus: Ai aflat?? Nuuuuu ca e "scorpie"!!!.... Tine numai pt el🙆♂️🙆♂️🙆♂️🙈🙈🙈🤣 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 3 minute, potrivitu a spus: Nu știu cum se simte fratele @MisterX, că nu a primit " împletitul " da eu am intrat în depresie 😫 Inseamna ca doar tu intelegi ce e in sufletul meu acum 😔! Dar si mai mult ca lipsa "impletitului" m-a durut raspunsul colegului Albdom... 2 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 1 minut, Flx01 a spus: Nuuuuu ca e "scorpie"!!!.... Tine numai pt el🙆♂️🙆♂️🙆♂️🙈🙈🙈🤣 😁😁 hihihi de aia-l apreciez! 🤭 fiecare sa își folosească singur instinctul și sa ma descopere în felul sau... 😎ca și eu fac la fel cu voi . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 2 minutes ago, AlexaNdrA1q said: Dacă ma lași sa dorm..bag și 16h de somn...dar prefer sa mi trăiesc viata și dorm câte 4-5h 8h sau deloc cate 2 3 zile.. Eu dorm si 2 zile dacă pot , adorrrrr somnul ! Dacă dorm 5-6 ore , ajung in locatie și ma ia somnul din nou cum a fost și azi 🤣🤣🤣 când aveam 23-24 de ani , nu dormeam cu zilele , acum o emit bătrânețea dacă pierd o noaptea , o sapt nu mai sunt buna de nimic Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Eu dorm si 2 zile dacă pot , adorrrrr somnul ! Dacă dorm 5-6 ore , ajung in locatie și ma ia somnul din nou cum a fost și azi 🤣🤣🤣 când aveam 23-24 de ani , nu dormeam cu zilele , acum o emit bătrânețea dacă pierd o noaptea , o sapt nu mai sunt buna de nimic De aprox 5 ani tot sunt asa.. încă mai trăiesc și ficatul ma iubește pe mine..încă.. 😅 am zis ca pe la 27 28 ma potolesc Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 @Flx01ma poți întreba pe mine personal în pm ...😅😅ca ți zic eu .. dar după..dacă știu când vii la mine.. sa nu aud ca vaii a stiut deja cine sunt ca i-am facut după prezentare asa asa asa. . Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 2 minute, Bruneta168 a spus: Eu dorm si 2 zile dacă pot , adorrrrr somnul ! Dacă dorm 5-6 ore , ajung in locatie și ma ia somnul din nou cum a fost și azi 🤣🤣🤣 când aveam 23-24 de ani , nu dormeam cu zilele , acum o emit bătrânețea dacă pierd o noaptea , o sapt nu mai sunt buna de nimic Vezi mai usor cu batranetea la 38 de ani...😡 2 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 1 minute ago, AlexaNdrA1q said: De aprox 5 ani tot sunt asa.. încă mai trăiesc și ficatul ma iubește pe mine..încă.. 😅 am zis ca pe la 27 28 ma potolesc Ficatul se regenerează , ai grija cu firea ( bila) aia e mai a dracului Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Just now, MisterX said: Vezi mai usor cu batranetea la 38 de ani...😡 Pai mai sunt tânăra și virilă ? Acum 10 ani întorceam munții acu nici pula nu o mai scol , cică Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 4 minute, Bruneta168 a spus: Ficatul se regenerează , ai grija cu firea ( bila) aia e mai a dracului Am perioade și perioade..mai iau o pauza cand simt ca abuzez singura de corpul meu...mai o apa mai un fruct..somn relax.. Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Pai mai sunt tânăra și virilă ? Acum 10 ani întorceam munții acu nici pula nu o mai scol , cică O scoli...pot confirma 😉. Suntem tineri pana la 100 de ani. "Am zis" 😊 2 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 16 minute, Bruneta168 a spus: Voi cât dormiți de obicei ? Mie îmi place somnul maxim 😂😂😂😂 Parca, as sta un pic la căpătâiul tău...sa te vad în toată splendoarea.. 😉 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum