Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 Acum 2 minute, AlexaNdrA1q a spus: 🤭🤭va zic când ma îndrăgostesc doar nu și vibrația zilei 😂😂 Lasă îndrăgostească....te a ridicat pe pereti sau a spart faianța!!! 😁 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iunie 16, 2023 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iunie 16, 2023 Chiar acum, scorpion1970 a spus: Deci....pentru trei finalizari... 😀 ... Sa ajunga la toata lumea... Asa era si bancul cu Ciomu... A intrebat inainte de operatie ce spaga a dat pacientul si i-a raspuns anestezitul "a dat o pula!" Si Ciomu a zis : "bine, o impartim la 3!" 😁😁 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iunie 16, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 16, 2023 Acum 3 minute, AlexaNdrA1q a spus: Nebunia nu e aceeași cu fantezia la mine..🤭dau mâine o tura în buc??🤭🤭 Maine daca nu ploua am program de mers la munte 😊 3 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 Acum 1 minut, scorpion1970 a spus: Lasă îndrăgostească....te a ridicat pe pereti sau a spart faianța!!! 😁 A promis limbi și a dat m..e..😂😂 o știți pe aia?!? Asa am pățit eu ... ☹️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 Chiar acum, MisterX a spus: Maine daca nu ploua am program de mers la munte 😊 Fa și o oprire la ploiesti 😂 ies pe centura..îți fac cu mana 😂😂 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus: Ar fii mișto.. 600 -30de min mie imi convine 😂😂 :)) 🤭 Mi-e îmi spui... Suntem specialiști în demolare și în 30 de minute va rezolvam....avem dispozitiv special!!! 😁 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iunie 16, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 16, 2023 Chiar acum, MisterX a spus: Maine daca nu ploua am program de mers la munte 😊 ...poate totusi ploua 🤭! 2 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 Acum 3 minute, evaforyou a spus: ... Sa ajunga la toata lumea... Asa era si bancul cu Ciomu... A intrebat inainte de operatie ce spaga a dat pacientul si i-a raspuns anestezitul "a dat o pula!" Si Ciomu a zis : "bine, o impartim la 3!" 😁😁 😂 Iar am rămas "fără zâmbete" 😀 😀 😀 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 Acum 1 minut, MisterX a spus: ...poate totusi ploua 🤭! Ce schimbator ești...pardon,vremea!!!😁 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iunie 16, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 16, 2023 Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus: Fa și o oprire la ploiesti 😂 ies pe centura..îți fac cu mana 😂😂 Sigur. Te iau la munte...facem un traseu 😊. Problema e ca nu am sa fiu singur dar spunem ca suntem colegi de munca 🫣...ceea ce nu ar fi chiar o minciuna 😂 2 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 Acum 1 minut, MisterX a spus: Sigur. Te iau la munte...facem un traseu 😊. Problema e ca nu am sa fiu singur dar spunem ca suntem colegi de munca 🫣...ceea ce nu ar fi chiar o minciuna 😂 Pana vii tu...cine știe unde aterizez eu .. Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iunie 16, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 16, 2023 Chiar acum, AlexaNdrA1q a spus: Pana vii tu...cine știe unde aterizez eu .. Daca vezi vreun brunet sigur nu te abtii si faci cu mana 😂 2 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 Chiar acum, AlexaNdrA1q a spus: Pana vii tu...cine știe unde aterizez eu .. Apari ca o "furtună" prin București.. 😀 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 Acum 2 minute, scorpion1970 a spus: Apari ca o "furtună" prin București.. 😀 Surpriza...de dim las poza 🤭😅dar dacă vine @MisterXnu mai plec Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 Acum 4 minute, MisterX a spus: Daca vezi vreun brunet sigur nu te abtii si faci cu mana 😂 😁😁😁 ce credeți..daca va zic...de când am detaliat asa puțin.. cam ce îmi place în pat și gusturi... maii de chef de munca am când deschid usa.. uf ufff🤭 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 Acum 6 minute, MisterX a spus: Daca vezi vreun brunet sigur nu te abtii si faci cu mana 😂 Fac și cu piciorul daca e ceva 😂😂😂🤭 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iunie 16, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 16, 2023 Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus: Surpriza...de dim las poza 🤭😅dar dacă vine @MisterXnu mai plec 24% sanse de ploaie...🤔 ...ne vedem pe centura 😂 2 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 Acum 2 minute, MisterX a spus: 24% sanse de ploaie...🤔 ...ne vedem pe centura 😂 Pregătesc salteaua prin câmp gata😅 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iunie 16, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 16, 2023 Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus: Pregătesc salteaua prin câmp gata😅 Nuuuu. Ideea era sa te iau cu mine si sa ne futem pe varful muntelui printre stanci. E misto...iti sufla vantul in fund 😁 2 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
natoporus Reputație: 4956 Postat Iunie 16, 2023 Oras:* Oras:* Partajează Postat Iunie 16, 2023 1 minute ago, MisterX said: Nuuuu. Ideea era sa te iau cu mine si sa ne futem pe varful muntelui printre stanci. E misto...iti sufla vantul in fund 😁 Dar nu e si frig acolo? "Jucaria" nu prea functioneaza la temperaturi scazute, mai ales daca simti racoare in fund. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 Acum 3 minute, MisterX a spus: Nuuuu. Ideea era sa te iau cu mine si sa ne futem pe varful muntelui printre stanci. E misto...iti sufla vantul in fund 😁 I-auzi @Girlsexy99🤭🤭 vroiai la munte azi?? Las ca mâine ma duc eu 😂😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 Chiar acum, natoporus a spus: Dar nu e si frig acolo? "Jucaria" nu prea functioneaza la temperaturi scazute, mai ales daca simti racoare in fund. Ne încălzim noi.. am gura calda 🤭 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iunie 16, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 16, 2023 Acum 1 minut, natoporus a spus: Dar nu e si frig acolo? "Jucaria" nu prea functioneaza la temperaturi scazute, mai ales daca simti racoare in fund. Tocmai asta e farmecul...frig afara...cald in pasarica. Diferenta de temperatura e foarte excitanta 😉 3 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 Acum 1 minut, MisterX a spus: Tocmai asta e farmecul...frig afara...cald in pasarica. Diferenta de temperatura e foarte excitanta 😉 Știu ce zici..am comis chestii de genul și iarna 🤭dar nu zic unde 😂😂 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 Chiar acum, MisterX a spus: Tocmai asta e farmecul...frig afara...cald in pasarica. Diferenta de temperatura e foarte excitanta 😉 Tu ești omul de la munte....cand o prinzi, când o.....fugaresti!😉 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum