Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2023 Partajează Postat Iulie 9, 2023 Uș 😆😆 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2023 Partajează Postat Iulie 9, 2023 Pentru @AlexaNdrA1q, cealaltă 🤗 Link spre comentariu
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 9, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Partajează Postat Iulie 9, 2023 Acum 6 minute, potrivitu a spus: Pentru @AlexaNdrA1q, cealaltă 🤗 Las-o că doarme ,a fost in club până dimineață😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2023 Partajează Postat Iulie 9, 2023 Acum 3 minute, Marcus6 a spus: Las-o că doarme ,a fost in club până dimineață😂 😩Cu cine ? Link spre comentariu
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 9, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Partajează Postat Iulie 9, 2023 Chiar acum, potrivitu a spus: 😩Cu cine ? Cu @MisterXși cu Iza. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2023 Partajează Postat Iulie 9, 2023 Acum 1 minut, Marcus6 a spus: Cu @MisterXși cu Iza. Atunci e pă mâini bune da tot mă oftic un pic 😠🥺 Link spre comentariu
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 9, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Partajează Postat Iulie 9, 2023 Acum 1 minut, potrivitu a spus: Atunci e pă mâini bune da tot mă oftic un pic 😠🥺 Mă na de la mine și-a cerut voie sa plece in club,doar că mă mințit că este doar cu Iza, 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2023 Partajează Postat Iulie 9, 2023 Acum 13 minute, Marcus6 a spus: Mă na de la mine și-a cerut voie sa plece in club,doar că mă mințit că este doar cu Iza, Dacă e și iza , e dă bine 😆 Că iza nu îl cedează Alexandrei, pe Mister x , așa cu una cu două. O să țină cu dinți de el.😁 Și tu de azi îi spui Lui Ale " Sora mea " Am zis . Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iulie 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iulie 9, 2023 Acum 17 minute, Marcus6 a spus: Cu @MisterXși cu Iza. Nu am fost in acelasi club cu ele, ca nu am fost singur si prietenei mele nu i-a placut muzica din Berlin. Erau numai manele. Dar tot am dat o fuga la un moment dat sa le cunosc. Am vb putin cu ele dar nu le-am spus cine sunt 🤭...oricum brunetul cu barbita era nelipsit si numai cu ochii dupa Alexandra 😂. Bine acum cred ca sigur o sa-si dea ele seama cine sunt...dar nu mai conteaza ca nu cred ca mai tin minte cum arat la fata, era intuneric, galagie... 2 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 9, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Partajează Postat Iulie 9, 2023 Chiar acum, MisterX a spus: Nu am fost in acelasi club cu ele, ca nu am fost singur si prietenei mele nu i-a placut muzica din Berlin. Erau numai manele. Dar tot am dat o fuga la un moment dat sa le cunosc. Am vb putin cu ele dar nu le-am spus cine sunt 🤭...oricum brunetul cu barbita era nelipsit si numai cu ochii dupa Alexandra 😂. Bine acum cred ca sigur o sa-si dea ele seama cine sunt...dar nu mai conteaza ca nu cred ca mai tin minte cum arat la fata, era intuneric, galagie... Da l-am văzut și eu pe ăla ce stătea numai langa ele,chiar ai fost și ai vorbit cu ele? Cred că unde ai auzit mai mare gălăgie și aglomerație ai știut că acolo le găsești😂 1 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iulie 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iulie 9, 2023 Acum 25 minute, Marcus6 a spus: Mă na de la mine și-a cerut voie sa plece in club,doar că mă mințit că este doar cu Iza, Te-a mintit...erau vreo 5 handralaii pe langa ele 😂😂😂 2 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 9, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Partajează Postat Iulie 9, 2023 Acum 3 minute, potrivitu a spus: Dacă e și iza , e dă bine 😆 Că iza nu îl cedează Alexandrei, pe Mister x , așa cu una cu două. O să țină cu dinți de el.😁 Și tu de azi îi spui Lui Ale " Sora mea " Am zis . Mă ia vezi😂 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iulie 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iulie 9, 2023 Chiar acum, Marcus6 a spus: Da l-am văzut și eu pe ăla ce stătea numai langa ele,chiar ai fost și ai vorbit cu ele? Cred că unde ai auzit mai mare gălăgie și aglomerație ai știut că acolo le găsești😂 Erau chiar la intrare la bar...le-am recunoscut din poze. 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 9, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Partajează Postat Iulie 9, 2023 Acum 1 minut, MisterX a spus: Te-a mintit...erau vreo 5 handralii pe langa ele 😂😂😂 I-am văzut mă știu că mă mințit. 1 Link spre comentariu
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 9, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Partajează Postat Iulie 9, 2023 Acum 1 minut, MisterX a spus: Erau chiar la intrare la bar...le-am recunoscut din poze. Ce ai zis în gândul tău,uite nebunele noastre ce fac😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2023 Partajează Postat Iulie 9, 2023 Acum 2 minute, MisterX a spus: Te-a mintit...erau vreo 5 handralii pe langa ele 😂😂😂 Ori fi fost hăndrălăi lângă ele , da sigur au fost doar de decor așa. Că Alexandra, tot la noi se gândește 😏 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2023 Partajează Postat Iulie 9, 2023 Acum 2 minute, Marcus6 a spus: I-am văzut mă știu că mă mințit. Să nu mai vorbești cu ea 😠 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iulie 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iulie 9, 2023 Chiar acum, Marcus6 a spus: Ce ai zis în gândul tău,uite nebunele noastre ce fac😂 Da tot cu telefoanele in mana 😒. Oricum mi-a placut de ele...sunt greu abordabile in club 😊 2 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iulie 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iulie 9, 2023 Acum 2 minute, potrivitu a spus: Ori fi fost hăndrălăi lângă ele , da sigur au fost doar de decor așa. Că Alexandra, tot la noi se gândește 😏 Unii cu dansul, altii cu fututul 🤭! 2 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 9, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Partajează Postat Iulie 9, 2023 Acum 2 minute, MisterX a spus: Da tot cu telefoanele in mana 😒. Oricum mi-a placut de ele...sunt greu abordabile in club 😊 Așa și trebuie,trebuia să le zici cine ești😂 ți-am zis sa puneți o poză cu toți 3 Link spre comentariu
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 9, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Partajează Postat Iulie 9, 2023 Acum 5 minute, potrivitu a spus: Să nu mai vorbești cu ea 😠 😂😂😂 Sa rămâie doar a ta Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2023 Partajează Postat Iulie 9, 2023 Acum 2 minute, MisterX a spus: Unii cu dansul, altii cu fututul 🤭! Trebuia să le faci o poză , să vedem și noi cu cine suntem în concurs " 😝 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iulie 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iulie 9, 2023 Acum 1 minut, Marcus6 a spus: Așa și trebuie,trebuia să le zici cine ești😂 ți-am zis sa puneți o poză cu toți 3 Mie imi place mai undercover... 3 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2023 Partajează Postat Iulie 9, 2023 Acum 1 minut, Marcus6 a spus: 😂😂😂 Sa rămâie doar a ta 🤧Hapciu . 😆 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum