Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat Iulie 23, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iulie 23, 2023 Acum 5 ore, AlexaNdrA1q a spus: Îți fac eu invitație speciala?! Nu, ca mie imi place sa vin nepoftit! 😊 2 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 23, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 23, 2023 Acum 48 minute, MisterX a spus: Nu, ca mie imi place sa vin nepoftit! 😊 Bă MisterX da @potrivitusa retras? Nu degeaba a avut el visul ăla cu bani și incă rupți😂 sa certat cu frați lui. Când visezi bani inseamnă ceartă scandal,bine nu sa certat dar sa supărat,eu îl știu. 1
Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat Iulie 23, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iulie 23, 2023 Acum 38 minute, Marcus6 a spus: Bă MisterX da @potrivitusa retras? Nu degeaba a avut el visul ăla cu bani și incă rupți😂 sa certat cu frați lui. Când visezi bani inseamnă ceartă scandal,bine nu sa certat dar sa supărat,eu îl știu. Poate doar a luat o pauza. P.S. Nu m-am putut abtine de la Alexandra aseara 🫣 2 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 23, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 23, 2023 Acum 5 minute, MisterX a spus: Poate doar a luat o pauza. P.S. Nu m-am putut abtine de la Alexandra aseara 🫣 Aha,până la urmă ai bifato,bravo eu m-am așteptat mai demult. 1
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 23, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 23, 2023 Acum 6 minute, MisterX a spus: Poate doar a luat o pauza. P.S. Nu m-am putut abtine de la Alexandra aseara 🫣 Vreau sa vad recenzia să știu la ce mă aștept,știu că tu ești că și mine cam aceliași servicii îți plac ,și știu că fuți asemănător cu mine🤭 1
Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat Iulie 23, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iulie 23, 2023 Acum 1 minut, Marcus6 a spus: Aha,până la urmă ai bifato,bravo eu m-am așteptat mai demult. Mai fusesem la ea. Dar acum m-a atras ca prea ne-am jucat de-a agatatul in club. Ii place joaca 😊 2 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat Iulie 23, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iulie 23, 2023 Chiar acum, Marcus6 a spus: Vreau sa vad recenzia să știu la ce mă aștept,știu că tu ești că și mine cam aceliași servicii îți plac ,și știu că fuți asemănător cu mine🤭 Imi plac fetele care fac deep, insa nu e cazul ei si la futut sa stii ca ma adaptez si stilului partenerei. Ea de exemplu e ca trenul...pleaca greu si o opresti greu 😂 2 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 23, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 23, 2023 Acum 1 minut, MisterX a spus: Imi plac fetele care fac deep, insa nu e cazul ei si la futut sa stii ca ma adaptez si stilului partenerei. Ea de exemplu e ca trenul...pleaca greu si o opresti greu 😂 Am văzut recenzia,măcar bine că știu cât o poate lua maxim, un detaliu care nu știam și tu ai fost inspirat să-l scrii👍,la normal o știam din alte recenzii ,dar la oral după recenzia ta știu ce poate, Știu că am citit recenzia ta la Brunetă și au fost exact trăirile mele cu ea ce ai scris tu. La început nu aveam încredere în recenziile tale ,după recenzia făcută la Ana mi-am dat seama că ești real și de încredere. 1
sweetkati Reputație: 11128 Postat Iulie 23, 2023 Telefon: 0799538781 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0799538781 Oras:Constanța Disponibila Postat Iulie 23, 2023 Neața!🤭 1
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 23, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 23, 2023 @MisterXzimi drept pe @ally rox ai vizitato? Eu da și aș fi curios de recenzia ta la ea.
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 23, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 23, 2023 Acum 7 minute, sweetkati a spus: Neața!🤭 Neața puiuț,ce faci?
sweetkati Reputație: 11128 Postat Iulie 23, 2023 Telefon: 0799538781 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0799538781 Oras:Constanța Disponibila Postat Iulie 23, 2023 Chiar acum, Marcus6 a spus: Neața puiuț,ce faci? #rezist cu Redbull azi 🤣 1
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 23, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 23, 2023 Chiar acum, sweetkati a spus: #rezist cu Redbull azi 🤣 Pai de ce Redbull?
sweetkati Reputație: 11128 Postat Iulie 23, 2023 Telefon: 0799538781 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0799538781 Oras:Constanța Disponibila Postat Iulie 23, 2023 Chiar acum, Marcus6 a spus: Pai de ce Redbull? Nu am dormit decât câteva ore 😂🤫 acuși am programare 🫣
Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat Iulie 23, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iulie 23, 2023 Acum 22 minute, Marcus6 a spus: Am văzut recenzia,măcar bine că știu cât o poate lua maxim, un detaliu care nu știam și tu ai fost inspirat să-l scrii👍,la normal o știam din alte recenzii ,dar la oral după recenzia ta știu ce poate, Știu că am citit recenzia ta la Brunetă și au fost exact trăirile mele cu ea ce ai scris tu. La început nu aveam încredere în recenziile tale ,după recenzia făcută la Ana mi-am dat seama că ești real și de încredere. De regula trec in recenzii chestia asta pentru ca mi se pare important si multa lume confunda oralul mai adanc cu deepthroat. Multi scriu in recenzii ca au primit "oral deep". Una e sa o ia 10-12 cm in gura si alta sa o bage pe gat. Nici nu se compara senzatia. Mi-am luat multe tepe din astea ca vedeam "mi-a luat-o pana la cotor"...dar cotorul era la 12 cm 😊 5 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 23, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 23, 2023 Chiar acum, sweetkati a spus: Nu am dormit decât câteva ore 😂🤫 acuși am programare 🫣 Aha ,de ce nu ai putut dormi?
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 23, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 23, 2023 Acum 1 minut, MisterX a spus: De regula trec in recenzii chestia asta pentru ca mi se pare important si multa lume confunda oralul mai adanc cu deepthroat. Multi scriu in recenzii ca au primit "oral deep". Una e sa o ia 10-12 cm in gura si alta sa o bage pe gat. Nici nu se compara senzatia. Mi-am luat multe tepe din astea ca vedeam "mi-a luat-o pana la cotor"...dar cotorul era la 12 cm 😊 Asta așa e ,e foarte corect ce ai scris,și eu mi-am luat tepe așa,pai daca unu o are de 12 normal că Io înghite.
sweetkati Reputație: 11128 Postat Iulie 23, 2023 Telefon: 0799538781 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0799538781 Oras:Constanța Disponibila Postat Iulie 23, 2023 Acum 2 minute, Marcus6 a spus: Aha ,de ce nu ai putut dormi? De zgomotele de la vecini, care sforăiau😤😂 1
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 23, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 23, 2023 Acum 3 minute, MisterX a spus: De regula trec in recenzii chestia asta pentru ca mi se pare important si multa lume confunda oralul mai adanc cu deepthroat. Multi scriu in recenzii ca au primit "oral deep". Una e sa o ia 10-12 cm in gura si alta sa o bage pe gat. Nici nu se compara senzatia. Mi-am luat multe tepe din astea ca vedeam "mi-a luat-o pana la cotor"...dar cotorul era la 12 cm 😊 Deacuma tre sa te urmăresc ,cum vad o recenzie la o fată că ți-a făcut Deep tre sa o bifez și eu ,acuma știu ce poți🤭 1
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 23, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 23, 2023 Acum 1 minut, sweetkati a spus: De zgomotele de la vecini, care sforăiau😤😂 Daca se aude sfârâitul dapai dacă făceau sex sălbatic?😂 1
Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat Iulie 23, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iulie 23, 2023 Acum 9 minute, Marcus6 a spus: @MisterXzimi drept pe @ally rox ai vizitato? Eu da și aș fi curios de recenzia ta la ea. Am fost de vreo 3 ori la Alina. Am o recenzie la ea la pg 164 pe topicul ei. 3 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat Iulie 23, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iulie 23, 2023 Acum 4 minute, Marcus6 a spus: Deacuma tre sa te urmăresc ,cum vad o recenzie la o fată că ți-a făcut Deep tre sa o bifez și eu ,acuma știu ce poți🤭 Saptamana trecuta aveam pofta de deepthroat si am fost la 3 fete in special pentru oral. Doua erau noi pentru mine. Deepthroat, si face fuck super sloppy cu toate trei. Le recomand pentru amatorii de face fuck 3 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat Iulie 23, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iulie 23, 2023 Acum 22 minute, Marcus6 a spus: @MisterXzimi drept pe @ally rox ai vizitato? Eu da și aș fi curios de recenzia ta la ea. Acum 11 minute, MisterX a spus: Am fost de vreo 3 ori la Alina. Am o recenzie la ea la pg 164 pe topicul ei. Pagina 264. Scuze 3 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Membru Premium Timidu89 Reputație: 5320 Postat Iulie 23, 2023 Telefon: - Oras:Buzau Telefon: - Oras:Buzau Membru Premium Postat Iulie 23, 2023 30 minutes ago, sweetkati said: Neața!🤭 Neata! 🤗 20 minutes ago, sweetkati said: Nu am dormit decât câteva ore 😂🤫 acuși am programare 🫣 16 minutes ago, sweetkati said: De zgomotele de la vecini, care sforăiau😤😂 Nu prea ai noroc de vecini ok. 😅 1
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 23, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 23, 2023 Acum 12 minute, MisterX a spus: Saptamana trecuta aveam pofta de deepthroat si am fost la 3 fete in special pentru oral. Doua erau noi pentru mine. Deepthroat, si face fuck super sloppy cu toate trei. Le recomand pentru amatorii de face fuck O să-ți dau PM când ajung in Romania.Eu am mai filat una de la testate ,da nu am văzut recenzie de la cineva de încredere,am văzut video cu ea ce face,am vorbit cu ea și mi-a explicat ce poate. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum