Sari la conținut

Naomi black 0792555644

Postări Recomandate

• Oras:Los Angeles
Postat

Pam pam…care se da primul la ciocolata? 😄

Postat

pfff...i-am scris eu...

M-am indragostit...jur ca vin la bucuresti...🤣

EDIT: Am vorbit cu ea, sta 2 saptamani...ma uit la bilete de avion :) 

• Haha 3
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sigur nu sunt reale pozele. Am fost la o negresa pe pulbli24 acum vreo 7-8 ani, in poze tipla, la fata locului singura asemanare era ca era tot neagra. Am ramas de curiozitate ca era prima negresa cu care am facut sex. Asa ca asta e un dejavu 

• Like 3
  • Haha 5

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Postat
14 minutes ago, MisterX said:

Sigur nu sunt reale pozele. Am fost la o negresa pe pulbli24 acum vreo 7-8 ani, in poze tipla, la fata locului singura asemanare era ca era tot neagra. Am ramas de curiozitate ca era prima negresa cu care am facut sex. Asa ca asta e un dejavu 

Multumesc...eram asa cu capul in nori ca mi-a scapat si varianta asta.

Am intrebat-o daca imi poate confirma pozele...si mi-a trimis alta poza cu ea in genul celor de pe publi...Am zis ca poate nu a inteles ce vreau, si i-am cerut sa facem un videocall de 1-2 secunde cu fata pe wapp si atat...

Si a zis..."I'm not here for play", "If not believe, try another girl"...si "No"...

Din punctul meu de vedere e clar...avand in vedere ca cere 180 de euro pe ora incall/250 outcall ar trebui sa fie macar in stare sa isi confirme pozele...

• Like 5
Postat
1 oră în urmă, MisterX a spus:

mai bine merg la o negresa dupa ferentari😂😃

• Haha 2
  • Oras:Traveling
  • Oras:Traveling
Postat
33 minutes ago, altmarz said:

Multumesc...eram asa cu capul in nori ca mi-a scapat si varianta asta.

Am intrebat-o daca imi poate confirma pozele...si mi-a trimis alta poza cu ea in genul celor de pe publi...Am zis ca poate nu a inteles ce vreau, si i-am cerut sa facem un videocall de 1-2 secunde cu fata pe wapp si atat...

Si a zis..."I'm not here for play", "If not believe, try another girl"...si "No"...

Din punctul meu de vedere e clar...avand in vedere ca cere 180 de euro pe ora incall/250 outcall ar trebui sa fie macar in stare sa isi confirme pozele...

Au alta mentalitate în afara ca vrei show gratis trebuie sa ii explici ce vrei și de ce sau mergi la ele și dacă nu îți place pleci.

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
Postat

0792555644

E misto gagica dacă ar fi pozele ei 

Postat
Acum 9 minute, Subteranaa a spus:

0792555644

E misto gagica dacă ar fi pozele ei 

Am sunato dar nu raspunde

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, dragos92 a spus:

Am sunato dar nu raspunde

Mai incearcă maine ca poate e târziu acum.

Postat
Acum 10 minute, Subteranaa a spus:

Mai incearcă maine ca poate e târziu acum.

Am sunat mai devreme sunt curios daca este ea , arata.prea bine 😆😌🤭

• Like 1
  • Oras:outcall
Postat
Acum 16 ore, dragos92 a spus:

Ar cam trebui sa stii o regula a pietei de curve in RO:  daca arata prea bine pozele, 99% sunt false

• Like 2
  • Oras:București
Postat
Acum 16 ore, dragos92 a spus:

Și ți-a răspuns? Dacă da ți-a răspuns ce ți-a zis ?

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

E reala. Acum am iesit de la ea. I-am zis de forum si de anxietatea creată de “tot ce e frumos nu e adevarat” 😂😂 i-am dat telefonul cu textul “ Sunt în București “ sa iși facă poza pentru credibilitate. 

E mișto gagica.

Postat
Acum 5 minute, andreihercut a spus:

E reala. Acum am iesit de la ea. I-am zis de forum si de anxietatea creată de “tot ce e frumos nu e adevarat” 😂😂 i-am dat telefonul cu textul “ Sunt în București “ sa iși facă poza pentru credibilitate. 

E mișto gagica.

O recenzie mai detaliată nu ne lași și noua ?

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

Am contactat-o si mi-a dat un mesaj cu tarful. Am intrebat-o daca ea in poze si nu a mai raspuns. Dar vad ca colegul de mai sus zice ca e reala. Ar fi bine daca am stii si serviciile pe care le ofera

Hello love, My name is Naomi .. I’m from Brazil.. The best chocolate 100% Really .. I’m not fake !!!❤️

My service is very calm and engaging.

I am like a girlfriend, I give kisses, massage, affection, blowjob and we fuck in all positions.

you can suck my pussy i will love it.

Prices 👇🏾 

1h - 180€ ( at my apartment)

outcall: 250€ depending on the distance can increase because of the taxi)

My adress: Strada Anastasie Simu 6

Postat
Acum 15 minute, andreihercut a spus:

E mișto gagica.

Accepta fk, oralul este cum este, fi te rog mai explicit. Ms

Postat
Acum 43 minute, andreihercut a spus:

E mișto gagica.

Daca nu faci o recenzie ca lumea…ce vrei sa intelegem, ca doar te lauzi ca ai futut o negresa? Si tu futi probabil dupa recenziile noastre, deci….

• Like 1
Postat

Hey guys, 

This will be my first time leaving a review here and probably the only time.

Just got home after a nice encounter with Naomi. 

While I will not leave a review with grades because I think grades can be subjective, depend on chemistry and personal preferences, I will confirm that she’s a very beautiful woman and person (pics 100% real). Well traveled, very well educated, she behaved very naturally, not sure if I was adapting to her personality or she was adapting to me, but we managed to get a little bit of chemistry going.

Aspect: very pretty, A+ backside (personal preference)

Action: neither of us were into being rough today, it was slow and nice, again A+ ass, A+ BJ personal preference (slow and wet while paying attention to all components)

She’ll be here for two weeks, I’ll pay her one or two more visits before she leaves.

Hopefully if we don’t scare her off she’ll come back again.

Have a nice day everybody!

• Like 2
Postat
Acum 8 minute, muadyb86 a spus:

Hey guys, 

This will be my first time leaving a review here and probably the only time.

Just got home after a nice encounter with Naomi. 

While I will not leave a review with grades because I think grades can be subjective, depend on chemistry and personal preferences, I will confirm that she’s a very beautiful woman and person (pics 100% real). Well traveled, very well educated, she behaved very naturally, not sure if I was adapting to her personality or she was adapting to me, but we managed to get a little bit of chemistry going.

Aspect: very pretty, A+ backside (personal preference)

Action: neither of us were into being rough today, it was slow and nice, again A+ ass, A+ BJ personal preference (slow and wet while paying attention to all components)

She’ll be here for two weeks, I’ll pay her one or two more visits before she leaves.

Hopefully if we don’t scare her off she’ll come back again.

Have a nice day everybody!

BJ only with condom or she accept also without condom ?

She accept French Kiss or not?

Postat

vrem o recenzie de la un membru mai cu prestantza de pe forum.  cine sare la 200 de coco si ne zice si noua cum a fost?

hai ca dizgratiatele alea de la luxury sunt toate la 200 euroi si sunt negrese de ferentari ;-)

• Like 3
Postat
Acum 1 oră, bootyHunter a spus:

Si-a marit deja pretul la 200€

Ți-a răspuns pe whatsapp sau ai sunat-o ?

Postat
2 hours ago, xxxnickxxx said:

BJ only with condom or she accept also without condom ?

She accept French Kiss or not?

BJ - no condom

FK - in my case yes

• Inimioara 1

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

A facut 200 tariful cioara, am intrebat de cim,cof,anal, nu a mai raspuns...

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...