stefs Reputație: 26 Postat Decembrie 14, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Decembrie 14, 2023 38 minutes ago, Krisstal69 said: Alte propuneri? Ceva in Sec1 sau Sec2? La noapte ar fi sa ajung 🤗 Te asteeeept (am) :)) in s2 poate zona obor, iancului, mega mall/ Basarabia
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2023 Postat Decembrie 14, 2023 Acum 23 minute, stefs a spus: Te asteeeept (am) :)) in s2 poate zona obor, iancului, mega mall/ Basarabia Uff am luat în sec 1 🤩
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2023 Postat Decembrie 14, 2023 Hello Locația va fi Bulevardul General Gheorghe Magheru Lista : * 1h -300 de lei (2 finalizări) * 75 de min- 350 de lei(2 finalizari) *45 de min-250 de lei (1 finalizare) *2 h- 500 de lei ( cate poți ) * 3h- 700 de lei (cate poți ) Lsta pentru deplasare: *1h-450 de lei MInim 2h voi lua Servici: Sunt o fata care nu are servicii, facem ce simțim cu limita bunului simt♥️ Normal protejat și oral neprotejat daca există igiena corespunzătoare 🤗 Veți întâlni o fata cu o piele de culoare măslinie foarte jucăușă cu înălțimea de 1,55m și cu greutate de 48kg . Parul scurt dar foarte creț și rebel😈 Ador sexul când văd că ești un bărbat educat și mai ales curat😏 Timpul petrecut cu mine va fi într-o continuă descoperire despre sex și vei explora noi culmi ale placeri🤤 Iar restul le veți descoperi voi despre mine🥰 Pupici cu sclipici
gicacontra2012 Reputație: 4328 Postat Decembrie 14, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 14, 2023 Kristal, sa ne spui te rog, dacă finalizarea orala și fk sunt încă printre serviciile tale și dacă sunt extra ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2023 Postat Decembrie 14, 2023 Acum 44 minute, gicacontra2012 a spus: Kristal, sa ne spui te rog, dacă finalizarea orala și fk sunt încă printre serviciile tale și dacă sunt extra ? Daca dorești mai multe detalii te rog să îmi scri in privat🤗 Mulțumesc
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2023 Postat Decembrie 14, 2023 Ups....am uitat sa va spun că în seara asta voi ajunge și chiar voi fi disponibila incăpând cu ora 19🥳💦 Pupici cu sclipici 😘😘
motor Reputație: 1226 Postat Decembrie 14, 2023 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 14, 2023 Cât ramai în București?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2023 Postat Decembrie 14, 2023 Acum 3 ore, motor a spus: Cât ramai în București? Voi rămâne până duminică dimineața
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2023 Postat Decembrie 14, 2023 Bună seara Mâine de dimineață voi fi disponibila! Știți cum se spune, dimineața sexul este cel mai fierbinte exact ca și cafeaua 🤤 Va aștept cu drag . Îmi veți cunoaște și nebunia ce se ascunde în trupușorul meu🤩 Pupici cu sclipici 😘😘
coco.s Reputație: -13 Postat Decembrie 14, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 14, 2023 Acum 7 ore, Krisstal69 a spus: Ups....am uitat sa va spun că în seara asta voi ajunge și chiar voi fi disponibila incăpând cu ora 19🥳💦 Pupici cu sclipici 😘😘 Este cea mai adevărată fata posibil care te face sa te simți în al nouălea cer dar trebuie sa o respecți. Te ador frumusețe mică și te aștept la Arad că mie dor de....te pup 😘 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2023 Postat Decembrie 15, 2023 Acum 10 ore, coco.s a spus: Este cea mai adevărată fata posibil care te face sa te simți în al nouălea cer dar trebuie sa o respecți. Te ador frumusețe mică și te aștept la Arad că mie dor de....te pup 😘 Iuii mulțumesc ♥️
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2023 Postat Decembrie 16, 2023 Bună! Mai am locuri libere de la ora 23:00 Sunt ultima seara în oraș 🤗 Pupici cu sclipici 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2023 Postat Decembrie 17, 2023 Bunaaaa! Doresc să va scriu că astăzi am plecat din oraș, și să vă mulțumesc că mi-ați dăruit niste experiențe drăguțe, cred că am să vă țin minte mereu😜 Va doresc niste Sărbători fericite și cel mai important pline de iubire♥️ Voi incerca sa revin in luna Februarie 🤭 Va pupăcesc de numa🤍😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2023 Postat Decembrie 17, 2023 Bună seara ! Dacă va spun că iar nu voi reuși să ajung !!! Sa știți că nu o fac intenționat, cu siguranță multa lume știe că sunt și mama și poate câțiva dintre voi veți înțelege asta! Va pup și va mulțumesc enorm pentru înțelegere! ♥️♥️♥️
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2023 Postat Decembrie 17, 2023 Acum 29 minute, Krisstal69 a spus: Bună seara ! Dacă va spun că iar nu voi reuși să ajung !!! Sa știți că nu o fac intenționat, cu siguranță multa lume știe că sunt și mama și poate câțiva dintre voi veți înțelege asta! Va pup și va mulțumesc enorm pentru înțelegere! ♥️♥️♥️ Sigur pe Bucuresti ai vrut să scrii?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2023 Postat Decembrie 17, 2023 Acum 22 minute, unsuflet a spus: Sigur pe Bucuresti ai vrut să scrii? Mulțumesc, am greșit, nu aici 🤣🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2023 Postat Decembrie 26, 2023 Bună seara dragilor! Vreau sa anunț venirea mea in data de 10.01.2024 (ora 16-pana mai târziu) Tarifele vor fi aceleași iar locația momentan nu o cunosc 😇 Voi sta 5 zile 🫶 Pupici cu sclipici 😘 Și vă doresc un an plin de futai și femei doar extraordinare in pat așa ca mine 😏 PS:Îmi lipsiți!♥️
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4 Postat Ianuarie 4 Bauuu!👻 La multi ani!♥️ Doresc să va întreb care ar fi zona bună pentru voi, unde sa îmi iau locatia? Pupici cu sclipici 😘😘
action Reputație: 165 Postat Ianuarie 4 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 4 Decebal, Burebista, Calea Dudesti de la Dristor pana la Nerva Traian, chiar si Calea Vitan. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9 Postat Ianuarie 9 Bună! Astăzi începând cu ora 16 voi fi disponibila! Locație:Piata Romana aproape de metrou Pupici cu sclipici 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10 Postat Ianuarie 10 Bună dimineața! Astăzi începând cu ora 16, voi fi disponibila! Tarifele vor fi aceleași nimic schimbat . Pupici cu sclipici 😘
coco.s Reputație: -13 Postat Ianuarie 10 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 10 Acum 50 minute, Krisstal69 a spus: Bună dimineața! Astăzi începând cu ora 16, voi fi disponibila! Tarifele vor fi aceleași nimic schimbat . Pupici cu sclipici 😘 O fată superbă și super naturala de la care pleci super fericit dar trebuie respectată deoarece chiar merită. Te pup și te aștept să vi ști tu unde 😘 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10 Postat Ianuarie 10 Acum 3 minute, coco.s a spus: O fată superbă și super naturala de la care pleci super fericit dar trebuie respectată deoarece chiar merită. Te pup și te aștept să vi ști tu unde 😘 Te sărut dulce 🥰 Acuși voi reveni în oraș unde ești ! Mmmm🤤
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10 Postat Ianuarie 10 Bună seara ! Astăzi am avut o zi plina de surprize neplăcute. Locație am schimbat-o acum seara ! Locația actuala de afla pe Calea Victoriei! Va aștept cu drag. Și îmi cer iertare celor care le-am anulat programarea🤗 Pupici cu sclipici 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10 Postat Ianuarie 10 Bună seara ! Mâine începând cu ora 13 voi fi disponibila! Pupici cu sclipici 😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum