Sari la conținut

0756556755 are cineva ceva informatii?

sorinpop

Postări Recomandate

• Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita
Postat

Buna seara. 

Fiind in trecere prin Targu-Mures, am vizitat-o pe domnisoara, și pot sa va asigur ca pozele sunt reale.

Am început acțiunea cu un oral protejat, iar la acest capitol, pot sa zic ca se descurca excelent.

Dupa am fost intrebat ce pozitie prefer, și am lăsat-o sa vina peste mine și sa ma domine. Foarte Ok și acest serviciu din partea ei. După ce am mai schimbat câteva pozitii, am terminat acțiunea.

De aceasta data am optat doar pentru o finalizare, dar când o sa o vizitez din nou, probabil ca o sa aleg o ora.

Fata e ceea ce trebuie, așa ca va recomand sa o vizitați.

Pretul pentru o finalizare a fost 150 lei.

Cu siguranța de revenit!

• Oras:Mureș
  • Oras:Mureș
Postat

Buna tuturor, nu ma pricep sa fac descrieri,  am fost la domnișoara, am socializat putin, este  zona Tudor, foarte amabila, slim, la sex oral se descurca foarte bine.  Ma intrebat ce poziție prefer, i-am zis sa se urce peste mine, se mișcă excelent. Am plătit 150 lei pt 30 min, nu am fost grăbit.

Postat

Să vă iau neamurile in pula cu respecte,ăștia care ați dat recenzii pozitive la scârbă asta.

Am investigat acum câteva zile pe whats ,tarife și servicii la ea,și în fiecare zi mă tot agasa cu mesaje,văzând recenzii pozitive am zis că merg sa vad.

Îmi dă adresa,ajung,îmi zice că apare și ea,când am văzut-o m-am gândit că nu are ce să iasă bun.urcam sus împreună,stau la o țigară,timp in care ea se dezbracă.ma dezbrac și eu,incepe cu un oral(era vorba că face on si fin orala).o bagat-o in gura de 2 ori max și hop prezervativul,o mai suge un pic,încă era cam mort ai mă întreabă cum vreau.deja mă lămurisem,ii zic treci capra,îl bag așa mort și dau de câteva ori și mă lovește un damf de era să îmi dau matzele afara pe ea(era vorba că făcuse dus înainte,o pula de cal,in baie nu avea nimic de spălat,nici săpun in pula mea,prosop etc).

Asta o fost maxiumu,am aruncat guma,m-am dus să mă îmbrac,și ii zic să-mi dea 1 sută înapoi(50 am zis că îi las sa se spele la hoit).

O inceput cu vrajeli plm,am urlat la ea cheamă toți peștii,gașca ce pula mea ai și facem taraboi.in momentul ăla s-o conformat,am ieșit pe ușă ,când mă îndreptam spre lift îmi scria că mai bine mă întorc să-i dau banii înapoi daca nu vreau probleme.am inceput sa rad și i-am sugerat să-și spele fofo.

Ajung jos,2,3 tzipteri erau în fața blocului,mă duc între ei și îi întreb dacă pe mine mă așteaptă🤣au spus că nu,ok,puteau fi și ei întâmplător acolo fără legătură cu situația mea,dar eram dispus să le mănânc ficații.

De evitattttt in pulaaaaa meaaaaa pe viataaaa,pizda sa miroasă mai rău decât un cur n-am întâlnit.

• Like 2
  • Haha 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Târgu Mureș
  • Oras:Târgu Mureș
Postat

Am programat și am sunat și eu la ea saptamana  trecută .

Cei care o lăudați probabil va face o muie gratis .

Am program și ajuns la bloc jos ,mi-a spus interfonul și am urcat sus .

Fata mă aștepta cu ușa deschisă și când am văzut-o de la ușă am și fugit .Este grasa  și urâtă nu am rămas .

Fiecare face ce vrea pe banii lui dar nu știu cei care ați rămas la ea ce ați făcut cu ea .

De nerecomandat !

Studiați mult că vin la noi fete faine în oraș apoi va duceți unde trebuie . 

• Membru Premium
Postat
On 6/8/2023 at 9:48 PM, crustymcfuck said:

Să vă iau neamurile in pula cu respecte,ăștia care ați dat recenzii pozitive la scârbă asta.

Am investigat acum câteva zile pe whats ,tarife și servicii la ea,și în fiecare zi mă tot agasa cu mesaje,văzând recenzii pozitive am zis că merg sa vad.

Îmi dă adresa,ajung,îmi zice că apare și ea,când am văzut-o m-am gândit că nu are ce să iasă bun.urcam sus împreună,stau la o țigară,timp in care ea se dezbracă.ma dezbrac și eu,incepe cu un oral(era vorba că face on si fin orala).o bagat-o in gura de 2 ori max și hop prezervativul,o mai suge un pic,încă era cam mort ai mă întreabă cum vreau.deja mă lămurisem,ii zic treci capra,îl bag așa mort și dau de câteva ori și mă lovește un damf de era să îmi dau matzele afara pe ea(era vorba că făcuse dus înainte,o pula de cal,in baie nu avea nimic de spălat,nici săpun in pula mea,prosop etc).

Asta o fost maxiumu,am aruncat guma,m-am dus să mă îmbrac,și ii zic să-mi dea 1 sută înapoi(50 am zis că îi las sa se spele la hoit).

O inceput cu vrajeli plm,am urlat la ea cheamă toți peștii,gașca ce pula mea ai și facem taraboi.in momentul ăla s-o conformat,am ieșit pe ușă ,când mă îndreptam spre lift îmi scria că mai bine mă întorc să-i dau banii înapoi daca nu vreau probleme.am inceput sa rad și i-am sugerat să-și spele fofo.

Ajung jos,2,3 tzipteri erau în fața blocului,mă duc între ei și îi întreb dacă pe mine mă așteaptă🤣au spus că nu,ok,puteau fi și ei întâmplător acolo fără legătură cu situația mea,dar eram dispus să le mănânc ficații.

De evitattttt in pulaaaaa meaaaaa pe viataaaa,pizda sa miroasă mai rău decât un cur n-am întâlnit.

Locatia unde o are? Sa ne orientam sa evitam zona, ca numarul si-l poate schimba, ca pozele este evident ca nu sunt aceleasi ca-n aprilie.

Mesajele cu care zici ca te agasa au fost pe parcursul mai multor zile?

Ca-n situatia asta e clar de evitat, nu trebuie nici macar sunat la ea pentru intrebat de servicii.

Postat
11 hours ago, masterblaster said:

Locatia unde o are? Sa ne orientam sa evitam zona, ca numarul si-l poate schimba, ca pozele este evident ca nu sunt aceleasi ca-n aprilie.

Mesajele cu care zici ca te agasa au fost pe parcursul mai multor zile?

Ca-n situatia asta e clar de evitat, nu trebuie nici macar sunat la ea pentru intrebat de servicii.

Brașovului 1 parca,etajul nu mai retin.

Ciudat e și faptul că fata la care am ajuns nu era grasa și urâtă cum a zis alt coleg,era slim și mignonă 🤷

Vizitator
Reputație: 0
Postat

STREET FIGHT : din păcate nu pot spune nimic despre ea pt ca nu am testat-o... Nu am fost la ea... 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...