Sari la conținut

Bruneta sexy serv. totale

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 1 oră, nickrobert a spus:

Cel putin prima poza e a fetei de aici (asupra celorlalte nu ma pronunt):

P.S. Intr-o discutie avuta cu un vechi membru de pe forum, @mazarin, ne-am amitit de inceputurile forumului si de fetele care activau in acea vreme. Si am ajuns si la Cosmina. Despre care amandoi am spus ca e ce trebuie (sau cel putin asa a fost cu noi). Cumva contrar "catalogarii" din titlul topicului.

• Mersi 1
Postat
1 oră în urmă, nellu2012 a spus:

Cel putin prima poza e a fetei de aici (asupra celorlalte nu ma pronunt):

P.S. Intr-o discutie avuta cu un vechi membru de pe forum, @mazarin, ne-am amitit de inceputurile forumului si de fetele care activau in acea vreme. Si am ajuns si la Cosmina. Despre care amandoi am spus ca e ce trebuie (sau cel putin asa a fost cu noi). Cumva contrar "catalogarii" din titlul topicului.

Nu știu  dacă e sau nu Cosmina,dar acum vreo 2 ani activa cu numele de Oana,bruneta micuta,in Iosefin ,cred ca avea și topic ...am fost ,era ok ON,Ap, tarife nu mai stiu

Postat

Fără supărare dar daca este ea ,te sfătuiesc să nu mergi sau dacă o faci treaba ta, eu care am fost și am luat o ora ca prostul,ma dat afara după prima finalizare și aia că vrea ea să mă grăbesc să plec ,vorbea urat ,părea și agresiva ,avea un comportament ciudat și igiena lăsa de dorit. Pentru mine a fost una dintre cele mai proaste experiențe ever ,numele Îi se potrivește perfect, poate alți au fost mai norocoși. Mult noroc 🙃😢

• Like 1
Postat
Acum 8 minute, mision a spus:

Fără supărare dar daca este ea ,te sfătuiesc să nu mergi sau dacă o faci treaba ta, eu care am fost și am luat o ora ca prostul,ma dat afara după prima finalizare și aia că vrea ea să mă grăbesc să plec ,vorbea urat ,părea și agresiva ,avea un comportament ciudat și igiena lăsa de dorit. Pentru mine a fost una dintre cele mai proaste experiențe ever ,numele Îi se potrivește perfect, poate alți au fost mai norocoși. Mult noroc 🙃😢

Înseamnă  că s-a schimbat radical,nu mergeam oricum ,am postat ce a fost acum vreo 2 ani.

Postat
Acum 9 ore, nickrobert a spus:

È activă pe Tik tok de aia nu are timp sa îți răspundă 😂😂... Dar poate e mai bine pt tine 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.