Sari la conținut

Discutii/chat

Postări Recomandate

• Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica bananiera România
Postat
Acum 1 minut, Glumd a spus:

Nu stiu care e mai penibil ea ca și face treaba fara sa te bage in seamă frate , sau tu ca ai futut și ceri banii mai jos înapoi 😂😂😂

💩

• Răspunsuri 930
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Reputație: 2456
Postat

Nu stiu care e mai penibil ea ca și face treaba fara sa te bage in seamă frate , sau tu ca ai futut și ceri banii mai jos înapoi 😂😂😂

O ieee 😂

Postat
Chiar acum, Freya19 a spus:

O ieee 😂

Încotro? 

Te duci la dermatolog?

• Haha 2
Postat
Acum 1 minut, caineleDDB a spus:

Încotro? 

Te duci la dermatolog?

Eu de pete mai scap tu de răutate nu 😂

Postat
Acum 15 minute, caineleDDB a spus:

Sperii copiii pe stradă daca ieși nemachiata din casa!😵‍💫

Așa pisi , arată ți fătuca 😂

• Membru Premium
Reputație: 1053
  • Oras:Earth
  • Oras:Earth
Postat
1 oră în urmă, Freya19 a spus:

@scarlxxrd 

@Ronaldin

@barosan1919

@sss1998

@Navigator195

@tacsifut

@action

@biggyy82

@eduard988

@futact

Hai să întrebăm câtva oameni dintr un oraș unde am stat mult în ultimul timp … dacă le am luat banii și mi am bătut joc de ei / de timpul lor , dacă i am tratat urat și altele , chiar sunt curioasă ❤️

Salutare, chiar daca nu am fost citat, mi-a atras atentia discutia si as vrea sa mentionez ca in urma vizitelor mele avute la @Freya19 mereu m-am simtit bine, am plecat multumit ptr ceea ce am cautat, niciodata nu am avut parte de vreo nemultumire din partea ei, mereu am rezonat pozitiv la partea de actiune cat si pe parte de socializare. Este o tipa deosebita daca stii cum s-o iei si poti avea momente placute cu ea daca stii sa fii gentleman. PS: ca sa elimin viitoare replici - nu sunt pestele sau bibicul ei, nu urmaresc nimic prin interventie doar am punctat parerea si opinia mea sincera.

Seara buna tuturor si luati-o mai usor, mai cu rabdare daca aveti intentii bune. E o lege scrisa: perfect nu este nimeni !

• Like 1
  • Mersi 1

My moral in life is simple, you treat me good and I will definitely treat you better.

Postat
Acum 6 minute, tony_33 a spus:

Salutare, chiar daca nu am fost citat, mi-a atras atentia discutia si as vrea sa mentionez ca in urma vizitelor mele avute la @Freya19 mereu m-am simtit bine, am plecat multumit ptr ceea ce am cautat, niciodata nu am avut parte de vreo nemultumire din partea ei, mereu am rezonat pozitiv la partea de actiune cat si pe parte de socializare. Este o tipa deosebita daca stii cum s-o iei si poti avea momente placute cu ea daca stii sa fii gentleman. PS: ca sa elimin viitoare replici - nu sunt pestele sau bibicul ei, nu urmaresc nimic prin interventie doar am punctat parerea si opinia mea sincera.

Seara buna tuturor si luati-o mai usor, mai cu rabdare daca aveti intentii bune. E o lege scrisa: perfect nu este nimeni !

Mulțumesc Tony ❤️❤️

• Inimioara 1
Postat
Acum 6 ore, caineleDDB a spus:

Uitati cam care e politica forumului, comentariile penibile de genul rămân bine-mersi, comentariile negative sunt sterse imediat. 

Nu credeam ca poate exista atata prostitutie si printre moderatori. 

Nu te supăra amice,dar ele fata de noi plătesc un abonament,dacă ne-ar pune și nouă un preț la ce discutăm pe aici,poate ca nu am mai cleveti atât;mi se pare normal ca ele care plătesc sa poată să șteargă anumite recenzii care nu le plac.

Lasă-le să-și facă liniștite treaba,nu mai fi așa.

Iar în lupta contra comentariile forumului care nu-ți plac,crede-mă n-ai nici o șansă.

Toate cele bune.

• Mersi 1
  • Haha 1
Postat
La 16.04.2026 la 17:16, VasileIon123 a spus:

A murit 

Faptu ca tu ai avut niște probleme cu el e problema ta.

Pastreza distanța,nu pe tine te-am întrebat.

• Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Postat

Ok, haideti sa va explic eu ceva!! O cunosc de mult pe Freya, am fost de cateva ori la ea si am simtit ca nu mai vreau sa plec, daca nu eram atunci inca casatorit fugeam cu ea in lume. Fetita asta are un gfe daca rezonezi cu ea de iti fute mintiile. Nu trebuie sa vorbesc de corpul ei perfect ca il studiam cm cu cm si ma indragosteam zilnic de fiecare alunita care o descopeream noua. Faceti ce faceti dar asa sa se intoarca inapoi la tati in oras ca iar am ratat sansa sa o revad!!! Pur si simplu nu o meritati deloc. 😘 freya forever.

• Mersi 1
Postat
Chiar acum, scarlxxrd a spus:

Ok, haideti sa va explic eu ceva!! O cunosc de mult pe Freya, am fost de cateva ori la ea si am simtit ca nu mai vreau sa plec, daca nu eram atunci inca casatorit fugeam cu ea in lume. Fetita asta are un gfe daca rezonezi cu ea de iti fute mintiile. Nu trebuie sa vorbesc de corpul ei perfect ca il studiam cm cu cm si ma indragosteam zilnic de fiecare alunita care o descopeream noua. Faceti ce faceti dar asa sa se intoarca inapoi la tati in oras ca iar am ratat sansa sa o revad!!! Pur si simplu nu o meritati deloc. 😘 freya forever.

Ador , îți mulțumesc ❤️🥹

• Inimioara 1
Postat
Acum 4 minute, Freya19 a spus:

Ador , îți mulțumesc ❤️🥹

Nu ai pentru ce eu scriu doar adevarul, am recenzat 1000+ de femei dar cand vad ca activezi in ct imi sta inima!

• Mersi 1
Reputație: 36
  • Oras:Pe aici, pe colo
Postat

@danidani8 este o discuție între ei ce e drept , dar probabil nu ai reușit să vezi cum o jignea până au șters moderatorii , și sa ceri banii înapoi după ce femeia a lucrat la fel prostesc , pot înțelege reacția ei de s a ajuns departe , fata are numai de bine , iar el nu s a oprit la o recenzie , poate n am experiența și reputația lui dar știu sigur ca o femeie nu trebuie jignită fizic / apoi agresată psihic , mâine poimâine ajunge sa se desconsidere singură sau mai rău  

este doar părerea mea , fiecare cum vrea 

• Inimioara 1
  • Oras:peste tot
Postat

@danidani8 este o discuție între ei ce e drept , dar probabil nu ai reușit să vezi cum o jignea până au șters moderatorii , și sa ceri banii înapoi după ce femeia a lucrat la fel prostesc , pot înțelege reacția ei de s a ajuns departe , fata are numai de bine , iar el nu s a oprit la o recenzie , poate n am experiența și reputația lui dar știu sigur ca o femeie nu trebuie jignită fizic / apoi agresată psihic , mâine poimâine ajunge sa se desconsidere singură sau mai rău  

Da eu ma referit la faptul ca el trebuia sa lase o recenzie cum vroia el și ea sa ii dea peste nas cu un mulțumesc ..eu asa as fi făcut 

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
8 minutes ago, danidani8 said:

Da eu ma referit la faptul ca el trebuia sa lase o recenzie cum vroia el și ea sa ii dea peste nas cu un mulțumesc ..eu asa as fi făcut 

Păi femeia i a spus “mulțumesc pentru recenzie “ și l a rugat sa nu mai ia la misto alti recenzori , printre care sunt și eu , pe viitor tu și tot așa dacă se activau toți și îi rupea u topicul era mai OK ? 
Mie mi s a părut elegantă , caută mai încolo să vezi ce i a scris cu 2-3 pagini apoi uite te sus să vezi ce i a scris iar azi , eu nu văd vina la fata , de când i a răspuns la recenzie nu l a mai băgat în seamă  , mi se pare ceva suspect cu omul ăsta 

dar fiecare cum simte și consideră 

• Inimioara 1
Postat

Păi femeia i a spus “mulțumesc pentru recenzie “ și l a rugat sa nu mai ia la misto alti recenzori , printre care sunt și eu , pe viitor tu și tot așa dacă se activau toți și îi rupea u topicul era mai OK ? 
Mie mi s a părut elegantă , caută mai încolo să vezi ce i a scris cu 2-3 pagini apoi uite te sus să vezi ce i a scris iar azi , eu nu văd vina la fata , de când i a răspuns la recenzie nu l a mai băgat în seamă  , mi se pare ceva suspect cu omul ăsta 

dar fiecare cum simte și consideră 

Da am observat ...nu îmi dau cu părerea de nimeni .și nici nu prea întru în discuții doar ca mi-a atras atenția ca este de ceva timp cearta asta sau discuție care este fără sens .cred ca toți am avut experiente plăcute și neplăcute

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
8 minutes ago, danidani8 said:

Da am observat ...nu îmi dau cu părerea de nimeni .și nici nu prea întru în discuții doar ca mi-a atras atenția ca este de ceva timp cearta asta sau discuție care este fără sens .cred ca toți am avut experiente plăcute și neplăcute

Ai dreptate , eu unu mă retrag pe astă seară 🥱

• Inimioara 1
Postat
Acum 3 ore, Glumd a spus:

Nu are dece bro vine acasa la constana iar ploiesti-ul sa fute iar intre ei cu aceleasi obosite care v-au fost bagate in cap si etablate de iubitii lor, probabil fix cea ce este si utilizatorul care a incercat sa o denigreze pe freya! Sincer sa fiu la mine fata dupa 2 vizite era in top 3-ul meu personal. Cred ca chiar daca il trata cu indiferenta este cea mai buna fata pe care a avut voie sa puna domnul „colegul vostru“ mana si ochii de mult, mult timp. Si daca are iubita pe piata clar la luat febra.

• Mersi 1
  • Haha 1
Postat
Acum 3 ore, scarlxxrd a spus:

Nu are dece bro vine acasa la constana iar ploiesti-ul sa fute iar intre ei cu aceleasi obosite care v-au fost bagate in cap si etablate de iubitii lor, probabil fix cea ce este si utilizatorul care a incercat sa o denigreze pe freya! Sincer sa fiu la mine fata dupa 2 vizite era in top 3-ul meu personal. Cred ca chiar daca il trata cu indiferenta este cea mai buna fata pe care a avut voie sa puna domnul „colegul vostru“ mana si ochii de mult, mult timp. Si daca are iubita pe piata clar la luat febra.

Voi n-aveti somn? 😂😂

Bai omule, are niste cosuri pe față de te sperii si voi o prezentați ca pe vreo prințesă neinteleasa...

Am mai vazut femei urâte , dar asta e rau de tot, zici ca e vrajitoare in plm.

• Minus 2
Postat

Acum 51 minute, caineleDDB a spus:

Voi n-aveti somn? 😂😂

Bai omule, are niste cosuri pe față de te sperii si voi o prezentați ca pe vreo prințesă neinteleasa...

Să ți fie rusine ca te ai născut de sex masculin , și faci de rușine bărbații adevărați 🥱🦋eu de 2-3 pete mai scap , da tu mental nu te mai vindeci 

și pentru cultura ta generală , 3-4 pete nu mi schimbă structura facială ca să mă pot numii “urata “ deci latră la alta poarta , asta se închide azi 🥱

• Haha 1
  • Inimioara 1
Reputație: 288
  • Oras:Constanta
  • Disponibila
  • Oras:Constanta
  • Disponibila
Postat
Acum 12 ore, Freya19 a spus:

@scarlxxrd 

@Ronaldin

@barosan1919

@sss1998

@Navigator195

@tacsifut

@action

@biggyy82

@eduard988

@futact

Hai să întrebăm câtva oameni dintr un oraș unde am stat mult în ultimul timp … dacă le am luat banii și mi am bătut joc de ei / de timpul lor , dacă i am tratat urat și altele , chiar sunt curioasă ❤️

O fată extraordinară! Am avut patru întâlniri cu ea și, cu siguranță, dacă nu ești mârlan și nu o tratezi ca pe "o bucată de carne", îți oferă mai mult decât ceea ce are în meniul afișat (asta dacă te duce capul și înțelegi dinamica întâlnirii).

• Mersi 2
Postat
Acum 4 minute, futact a spus:

O fată extraordinară! Am avut patru întâlniri cu ea și, cu siguranță, dacă nu ești mârlan și nu o tratezi ca pe "o bucată de carne", îți oferă mai mult decât ceea ce are în meniul afișat (asta dacă te duce capul și înțelegi dinamica întâlnirii).

Mulțumesc dragule 🦋❤️

Postat
2 hours ago, caineleDDB said:

Voi n-aveti somn? 😂😂

Un rând de aplauze , tocmai și a arătat coaiele cu o femeie , merită respect acest domn 😂

Da așa este , când nu te respecți tu pe tine , nu tinzi să respecți nici pe alții , când te vei uita în oglindă și vei vedea perfecțiune atunci să jignești femeile! 

O întrebare am și eu nu te supăra , de ce ai rămas dacă e așa “urata” “vrăjitoare “ cum o descrii 

sunt mega curios 😏

• Mersi 1

Reputație: 2257
Postat
Acum 13 ore, caineleDDB a spus:

Încotro? 

Te duci la dermatolog?

Ești un pește și nu ai ce face, nu-i merge munca la femeia ta și încerci să denigrezi alte fete? Foarte urat din partea ta 

• Mersi 1
  • Haha 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare