Sari la conținut

Ema slim 0725142935 zona Popești Leordeni

Postări Recomandate

Salutare !

Proaspat iesit si ma bucur de un prosecco bun!

Recomand cu incredere, nu  pierdeti nimic , fata intelege cum sa se comporte cu un client, foarte populara, poti vorbi orice, o persoana foarte deschisa...

Ca si aspect: are grija de ea, curata, parfumata, cam multe tatuaje, dar  asta este moda acum, corp clepsidra, atentie nu este inalta aproximativ 160 cm, ai pe ce pune mana sani si fund (asta se vede al naibi de bine cand se arcuieste), parfumata fara alte mirosuri dubioase, buze injectate nu mari dar se simt la sarut, niste extensii par ,  in concluzie  se intretine

Incapere:  mica , pot spune ca nu miroase ciudat desi are o pisica, cearceaful sifonat dar e de inteles la ora care am fost eu,  am venit fara programare doar vorbind din scurt pe whattsap, de punctat ca poti face dus linistit si cu prosop curat, garsoniera mica dar cu ce iti trebuie pentru aceasta slujba

Acces: se face foarte simplu, in popesti leordeni cei drept dar este chiar la intrare ai acces rapid , nu ai cum sa nu nimeresti

Actiune:  m am bucurat de un numar, totul protejat la alegerea mea, sex oral binisor executat, sex normal doua pozitii ( clasic misionar si capra ), pasarica mica dar lubrifiata, multumit per total , nu am fost nici foarte pretentios la alte pozitii ca eram obosit, dar pot spune ca nu am fost grabit, ba din contra un plus mare ca are rabdare si nu comenteaza tinand cont ca am terminat cam greu pentru ce mi am propus eu

Inca ceva de punctat pentru cine este interesat, culmea in timpul actului nu mentine contactul vizual, ba din contra se fereste dar accepta sa fie sarutata si raspunde la sarut, mai ciudat asta pentru mine, dar ma ajutat sa stabilesc o conexiune

Concluzie personala:

nu am gasit nimic negativ ca sa fie evitata,  nu inteleg cum de nu am dat de ea pana acum, ca sta si foarte aproape de mine, dar de soarta

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Reputație: 1252
La 30.11.2023 la 16:10, Daniro1985 a spus:

Tocmai am fost și eu la domnișoara Ema. 

E drăguță la fata și are ochi frumoși verzi. Are cam 1.60 cm. E Bucureșteanca ❤️👌 Am optat pentru o ora, 300 de lei, all inclusiv cu finalizare orala, inclusiv un masaj executat perfect la spate. Are un fundulet de nota 10 și pasarica extrem de strâmtă. Accepta limbute. De doua ori era sa capitulez în prezervativ la NP. Sâni naturali, mici dar jucausi. Dacă avea silicoane nu o mai vizitam. 

Eu credeam ca e 300 ora plus 50 de lei finalizarea orala. Dar la o ora finalizarea orala e inclusa în cei 300 de lei. Eu am vrut sa ii dau 350 lei dar ea mi-a dat cei 50 de lei înapoi, de apreciat. Nu am încercat Fk dar cred ca se poate, întrebati pe whatsapp. Accepta orice poziție și la oral s-a oprit când am zis eu. Nu se grăbește, nu se uita la ceas. E curata.

Am fumat o țigare la început și una la sfârșitul acțiunii. Apartamentul e decent. Exact ce trebuie. Cam sus chiuveta la baie dar are și dus dacă simțiți nevoia de reîmprospătare. Singurul minus e ca la finalizarea orala s-a retras putin mai devreme decât trebuia. 

Ema e o fata ce emană energie pozitiva, este joviala și ai ce discuta cu ea. Sta cam departe în Popești Leordeni dar s-a meritat

PS: Nu saribnici un gard sa ajungi la ea la bloc iar pisică dormea liniștita undeva sus pe un suport :)))  

Am uitat sa dau o nota totala. Un 7.5 din punctul meu de vedere 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...