Sari la conținut

Socializare / Chat

Lubric

Postări Recomandate

Vizitator uceniculrotaredom
Reputație: 0
Postat

de fapt voiam sa zic, pe topicul cu ,,Vizita.."  sau la sectiunea ei de pe Constanta?

Asa cum spune si Omulinvizibil. Ar fi mai util sa deschizi topic nou la sectiunea Oradea....poate si sper ca nu e ultima ei vizita pe la noi. (Amelia din Ct, in vizita la Or + nr ei...cam asa ceva )

• Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

Mai bine sa fie postate pe sectiunea Constanta... :D

Oricum ramane deschis acest thread pe care voi mai posta de fiecare data cand vi mai ajunge la Oradea. :)

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Toate esc. care au fost in vizita in alte orase, au thread si pe orasele respective. E mai bine si mai usor asa, ca nu toti stim in ce oras sa te ccautm.

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Invizibilule, n-ai sunat... inca. Eu sunt optimist. :D

Postat

Lubric, esti bun la deschis topice noi. Ce zici de unu "Perle Oradea" , pe urmele celui "de pe forum adunate" ?

Postat

Ucenicule, hai la "verificat", la o bere; am inteles ca vrei sa vii la intalnirea de Vineri. ;) :D

Pentru topic nou, te las pe tine. :P

Postat

N-am talent la deschideri.....nici cu berea nu ma descurc.

Azi prins in menghina....maine cand am liber am si ceva frumos planificat....sfarsitul de saptamana e cu familia. Sapt viitor berica, si mai vedem cu intalnirile cum o fi :)

Postat

Berea poate fi si-o cafea! :D Ce baiat "bun" esti... weekend placut in familie! :P

Postat

Berea poate fi si-o cafea! :D Ce baiat "bun" esti... weekend placut in familie! :P

Da! Sant cumine rau....rau de tot. De aia nu am eu inca recenzii scrise (ce scuze buna am gasit)

Postat

Daca ne intalnim iti aduc medicamente de "putut" de la un prieten. Ti le platesc din somajul meu. ;)

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

sa inteleg ca voi va intalniti la o bere vinerea? :) hmmm...

PS - recenziile ar trebui facute pe topicul de la Oradea, nu de la CTa...parerea mea...

PPS - sper sa apuc sa fac si eu una...

Postat

OK, invizibile! Ai nr numarul meu; suna-ma, cand esti disponibil, in orice zi pana la ora 16:00.

Postat

Daca ne intalnim iti aduc medicamente de "putut" de la un prieten. Ti le platesc din somajul meu. ;)

Nu folosesc astfel de pilule! (poate asta e baiul :D ) da chill frate, inteleg la ce te referi. Se pare ca umbla informatia intre voi ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...