Sari la conținut

Socializare / Chat

Lubric

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ssssssstttttt.............vorbiti incet, pana ma dezmortesc :)

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Cool, stai linistit, Clujul e pe directia buna, spre Constanta. ;) Bucura-te ca n-o ia spre Debrecen ca putea fi si aia directie. :P Petrecerea a fost ca intotdeauna, super-mega-beton. :D

Uffff...m-am linistit! 

PS: Ma bucur ca petrecerea a fost OK!

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Buna dimineata Oradea! :hihat

• Oras:oradea
Postat

Buna dimineata! Ce faceti?, numarati bani sau faceti sex? daca ploua, amu fiti sinceri!!!

Vizitator fullspeed
Postat

Altii muncesc :D

• Oras:Oradea
Postat

Nu vine nimeni in locul meu la faculta "analiza econofico financiara" ? Daca nu va motiveaza scoala atunci poate v-ar motiva bunaciunile de pe aici.

• Oras:West City Limits
  • Oras:West City Limits
Postat

Nu vine nimeni in locul meu la faculta "analiza econofico financiara" ? Daca nu va motiveaza scoala atunci poate v-ar motiva bunaciunile de pe aici.

Hai mai ... pai nu fusesi motivat destul vineri seara bombo ? .... mah, da spune adevaru ... sti tu, ala care ne zbarleste paru !!!

In alta ordine de idei ... ieri as fi postat dar am plecat direct via TM unde am bagat ca migul la job ... dar cu gandul la chef si la cum m-am trezit ... perfect adica (Harry ... scuze daca am sforait in cele 2 ore dormite ... impreuna) ...  :laugh2

Pentru oradeni ... mai sunteti copii de gasca rau ... mai vin pe la voi garantat.

Vizitator Crazy Lara
Postat

Bombonel,dar si astazi la faculta?In loc sa sarbatoresti si sa dai de baut?  :no2

La multi ani! :*

Vizitator
Postat

La multi ani Bombonel !

Postat

Bastion, motivat am fost vineri, doar au avut grija fetele sa fim, una mai draguta ca cealalta. Legat de adevar, nu este nici un adevar de spus.

A fost o placere sa te cunosc, si ... legat de ce s-a discutat la cina, esti un om de nota 10, din toate punctele de vedere. Te mai asteptam cu mare drag.

Postat

Wow, econonie - suna atat de sexy! :D Ce mi-as dori sa mai traiesc inca o data anii studentiei... Ce vremuri! La multi ani, Bombo! Esti tanar asa ca-ti doresc sa te "suga" cat mai multe fete. :P

Bastion, ma bucur ca te-ai simtit bine la/cu noi. Te asteptam cu drag de fiecare data. :hihat

Postat

Multumesc Adrian,

Da Lara, si azi, doar sunt la ID si daca tot am dat 2800 ron pe an, nu vreau sa fie in van. Asta e ultimul an si am scapat, apoi investim in altceva.

Postat

Vezi ca, de Luni, intra in vigoare legea care interzice pilotilor consumul de vin. :D

Postat

Multumesc tuturor,

Sa spun cum zicea un bun coleg de-al meu:

" Va dau la toti de baut cand luati salarul". :-))

Postat

Adeun prietene, din pacate nu mai am sport in ultimul an, dar nah, recunosc ca mai arunc cu privirea la fetele ce fac ture.

Postat

buna seara ,oradeni.fiind nou dau la dimineata cafeau .sa ne cunoastem.

Postat

Buna sa-ti fie inima, conte, si bine ai venit printre noi. :hihat Bafta la fete si nu-ti fie frica sa socializezi cu noi; in ciuda "rautatilor", suntem oameni buni. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...