Sari la conținut

Socializare / Chat

Lubric

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Neata......in sfarsit avem soare,, soare, soare. Acum sa vina....fetitele goale. :P

• Oras:oradea
Postat

Buna ziua! ...mi-o trecut nostalgiile...,dar sunt suparat pe voi..nu mi-ati dedicat o melodie!!!

Postat

buna dimineata oradea,

la constanta este o zi superba de primavara, cu soare cu tot! este inca totusi un pic racoare, iar eu unul de-abia astept prima zi autentica care marcheaza sosirea anotimpului verde. stiti voi, prima zi in care toate fetele si femeile renunta la vestimentatia iernii in favoarea fustelor scurte, cracilor goi si expusi, decolteurilor vizibile si a exultarii feminitatii. doamne cat imi place ziua aia!!! atunci incepe toata hormoneala romaneasca ptr care suntem vestiti in mai toata lumea.

un weekend superb va urez!

• Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
Postat

La fel si matale, conasule!

Hai cu micii si gratarele, neamule!! :)

Vizitator
Postat

Pescuit zici?  Si ce pescuiesti.........blonde, brunete sau roscate? :D

Postat

...si daca prinde ceva, nu crede-ti, stiti ca pescarii sunt laudarosi! Ne arati macar ceva poze sa te credem!

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Neata! :P

Bombo, trebuia sa-l iei pe Papi cu tine ca-i plac pestii. :D :lol:

• Like 1
  • Oras:Oradea
Postat

Adrian, nu zici tu prostii, adica locul acesta unde ma aflu este un han care are si o piscina exterioara pentru la vara (blonde bune si nebune). Deci la vara poate "tragem o pescuiala din piscina".

Hai ca atasez si o poza cu un ciortan de 2, 8 kg sa ma laud lui Zepe.

post-37482-0-81018700-1396104146_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Neata! :P

Bombo, trebuia sa-l iei pe Papi cu tine ca-i plac pestii. :D :lol:

Il iau dar vom avea nevoie si de o "momeala" pe masura.

Voluntare ???

Postat

Frumos peste... Doamne bine i-ar sta acoperit de sare si bagat la cuptor, iar langa niste mamaliga si mujdei. ;) Deja-mi ploua-n gura... :drool :drool

• Oras:Iasi
Postat

ce momeala bombo ?orce  momeala buna ati aduce cu voi cand isi deschide papi gura fug toti pestii  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator Crazy Lara
Postat

Cred,ca daca l-ati lua pe Papi la pescuit,el dupa maxim 1 ora,ar zice "Fut-o dumnezeu!" si ar veni acasa  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Mai ales,daca nu are semnal si net ;)

Postat

ce momeala bombo ?orce  momeala buna ati aduce cu voi cand isi deschide papi gura fug toti pestii  :laugh2  :laugh2  :laugh2

"Pestii" :fish12  ii lasam la apa, noi ne ocupam doar de sirene.  :animal_fish:

Postat

Cred,ca daca l-ati lua pe Papi la pescuit,el dupa maxim 1 ora,ar zice "Fut-o dumnezeu!" si ar veni acasa  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Mai ales,daca nu are semnal si net ;)

Este semnal, deci nu se v-a plictisi, de altfel ideea ar fi ca nici unul din noi sa nu se plictiseasca, doar de aceea am iesi la "pescuit" (soare, apa, ulei de soare pentru sirene, bere, si voie buna).

Vizitator Crazy Lara
Postat

Eh,asta nu mai e pescuit,smecherasilor!

Vizitator
Postat

Dar ce este? Vanatoare?:D

Postat

ba fratilo pt pescuitu sirenelor sau pt vanat  nu tresa mergeti pana la ....ai deajuns sa iesiti intr-un weekwnd in oras si daca aveti noroc vanati ceve sirene  sau in cel mai rau caz asteptati 1mai si mergeti la piscina ai mai aproape iar cu  semnalu ai 100%100   :D

Vizitator
Postat

Deci baieti..........undita pe un umar, pusca pe celalalt umar si hai sa iesim in oras, iar la sfarsitul zilei numaram cine a ,,adunat'' mai multe trofee. :D Asa ca Andreea, vezi pe unde si cum mergi in aceasta dupa-masa in oras. :P

Vizitator
Postat

Pariu? Te oferi tu ca si tu premiu? :D

Postat

eu sigur ca nu, nu se pun fetelele de forum ,laudativa cu altele  sa va vedem de ce sunteti in stare  

Vizitator
Postat

Deci nu vrei sa fii premiu? Mai discutam noi. :P

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...