Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2014 Postat Octombrie 17, 2014 Aici-s, astept la urgente! No, de abia acum intru... Dupa "n-spe" analize, au concluzionat: "Nu-i pneumonie; in schimb, e o raceala "banala" cu tulpini de gripa." Tratament: un pumn de medicamente, sirop, bai si ceaiuri fierbinti, masaj cu carmol si odihna - pe scurt, "imobilizat" la pat. .................. stau in pat si transpir de unul singur.............Mai trebuie sa aflam ce s-a servit la cina si cine a gatit-o, ce culoare are pijamaua, perna sau plapuma,etc.......
Lubric Reputație: 707 Postat Octombrie 17, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Octombrie 17, 2014 La cina am servit o cana cu ceai fierbinte, facut de mine si biscuiti cumparati de la Kaufland; pijamaua e albastra, perna e alba si plapuma e crem cu flori. Altceva?!?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2014 Postat Octombrie 17, 2014 Ar trebui sa schimbam titlul topicul in Jurnalul de peste zi a lui Lubric.
Vizitator alina2008 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2014 Postat Octombrie 17, 2014 Adi... Esti obosit?))
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2014 Postat Octombrie 17, 2014 No,ce-i Adi? Stii,ca lubricelul nu are nimic de ascuns Niciodata :laugh2 El e un om sincer,mereu :laugh2 Tzucu-i chelia aia sincera
zeppelin Reputație: 749 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Postat Octombrie 18, 2014 Neata!...iar n-am somn..., vad fluturasi de cateva zile! 2
Lubric Reputație: 707 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Octombrie 18, 2014 Neata! Zeppe, nu mai bea atata vin si-o sa-ti treaca "vedeniile" sau, daca nu, du-te si "zboara".
sedo Reputație: 23 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 18, 2014 Tot e bine... sa nu ajungi sa vezi voci si sa auzi culori (mi-s patit).
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2014 Postat Octombrie 18, 2014 Bai Zeppe,e toamna!Fluturasii se nasc primavara,asa ca ogoaie-te :laugh2
zeppelin Reputație: 749 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Postat Octombrie 18, 2014 Lubric nu de la prea mult vin... de la ,,zburat'' am vedenii...! Lara! erau fluturasi desenati... 1
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2014 Postat Octombrie 18, 2014 Care au prins viata,stiu
Lubric Reputație: 707 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Octombrie 18, 2014 Aflu si eu de ce, in versiunea mobila, vad doar userii care au postat fara nici o urma de text?!? Plm, si la mine apare la fel; doar cand dau "editare" imi apare textul si pot scrie in continuare... Pisicuts, ai soareci in camera serverului?
Flavius@ Reputație: 41 Postat Octombrie 19, 2014 Telefon: primaria din Salonta Oras:Romania-Salonta Telefon: primaria din Salonta Oras:Romania-Salonta Postat Octombrie 19, 2014 Neata fratilor
Lubric Reputație: 707 Postat Octombrie 19, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Octombrie 19, 2014 Neata bihoreanule!
Lubric Reputație: 707 Postat Octombrie 19, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Octombrie 19, 2014 Neata bihoreanule! Se pare ca au fugit soarecii si versiunea mobila e OK, din nou. Ma si speriasem ca poate as fi primit un ban(n) "cinstit". Zep, mi-am dat seama de unde ti-au aparut "futurasii", doar ca inca n-am vazut recenzia.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2014 Postat Octombrie 19, 2014 Lubric, pun pariu pe ce vrei ca nu stii cauza fluturasilor lui Zeppe.
zeppelin Reputație: 749 Postat Octombrie 19, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Postat Octombrie 19, 2014 Neata! Astazi iar bem vin... la Festival !
Lubric Reputație: 707 Postat Octombrie 19, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Octombrie 19, 2014 Lubric, pun pariu pe ce vrei ca nu stii cauza fluturasilor lui Zeppe. Daca-i dintr-un motiv care va priveste doar pe voi doi, nici nu vreau sa stiu. Daca-i din cauza fetei despre care mi-a povestit, zilele trecute, e OK - sa apara recenzia, zic.
zeppelin Reputație: 749 Postat Octombrie 19, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Postat Octombrie 19, 2014 O sa apara si recenzia...numa rabdare!Lubric ! ti-am spus sa stii tu de unde am ,,vedenii"
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2014 Postat Octombrie 19, 2014 Fata? Poate fetele? Daca-i din cauza fetei despre care mi-a povestit, zilele trecute, e OK - sa apara recenzia, zic. P.S.Tot ne bati la cap cu recenziile? Dar tu ce faci.........ti s-a stricat tastatura, ca am si obosit pana am gasit o recenzie scrisa de tine.
Lubric Reputație: 707 Postat Octombrie 19, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Octombrie 19, 2014 Vezi tu, daca am pe mana doar fonduri europene e mai greu de "ciuput" ca astia verifica fiecare Euro. In schimb, daca-s guvernamentale sunt usor de impartit. Dupa alegeri o sa gasesti recenzii de-o sa te saturi sa tot citesti.
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2014 Postat Octombrie 19, 2014 Vezi tu, daca am pe mana doar fonduri europene e mai greu de "ciuput" ca astia verifica fiecare Euro. In schimb, daca-s guvernamentale sunt usor de impartit. Dupa alegeri o sa gasesti recenzii de-o sa te saturi sa tot citesti. Lubricelu`,tzucu-ti chelia ta,nu abuza de vinul fiert,acum ca cica ai justificare sa-l bei
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum