Sari la conținut

Socializare / Chat

Lubric

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

Acuma is si mai curios din moment ce i-ai zis sa nu-mi spuna. Sigur ai facut ceva prostie iar...Ce ti-am zis ultima oara cand ne-am vazut? zeppeline zeppeline

• Oras:Viest
Postat

Papi, iti ziceam pe topicul "1ubitei" sa ai grija cu certarea userilor noi si-a parazitilor pentru ca-ti poti lua warn si apoi, daca comentezi in legatura cu acest aspect, iti iei ban. Vezi exemplul meu! ;)

Postat

arda-te supa :)) nu stiam cine esti. De-aia nu mai pot eu. Exact pentru atata n-are cum sa-mi dea ban.

Postat

:P Da' arda-te pe tine! :P Sper ca pana de Craciun sa-ti iei o pereche de blugi si sa renunti la trening ca nu te prinde. :lol:

OK, treaba ta, eu te-am avertizat! :hihat Crede-ma multi useri cu state vechi si-au luat avertismente din cauza ca incercau sa tempereze parazitii si userii noi.

Postat

nu iau ma, m-am incapatanat, ori slabesc ori in trening raman tot restu vietii :))

Postat

:lol:

Mi dor de voi, ciocoflenderilor! :( Da', las' ca trece si luna Decembrie si vine cheful cel mare din Ianuarie. ;)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

................. vine cheful cel mare din Ianuarie. ;)

:aplaud

Vizitator
Postat

Inca nu,dar se va anunta din timp :)

Postat

Papi, e si asta un punct de vedere. :) Astept si parerea ei desi, sper ca i-am lasat o impresie buna si de data asta imi aduce o punguta cu nisip si-o sticluta cu apa de mare. ;)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

de ce esti rau papi?

Crisulico, de abia astept sa te reintalnesc! :kiss2

doar ca sa ma vezi?

:girly

La ce frig e acum pe mal...sigur ca da!

Vizitator
Postat

Crissu sa-i aduci o sticla cu apa de mare dar cu conditie. Sa o bea in fatza ta.:P

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...