Sari la conținut

Socializare / Chat

Lubric

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Surorilor si fratilor, ce-i cu linistea asta? V-a manca pisicuts(a) limba? :P S-a schimbat regulamentul si nu stiu eu?! :D

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am spune dar vantul asta nu ne lasa. :P. Bine ai venit Crissu.

• Oras:Bucuresti
Postat

De obicei nu, azi cu siguranta nu, ma arunc in pat in secunda urmatoare sunt obosita de pe drum...dar sunt la un telefon distanta

Postat

Un ardelean si un matematician in tren. Dupa un timp trec pe langa o stana. Ardeleanul 1, 2, 3, 4, 5,…425 de oi. Se uita si matematicianul, scoate un pix si o foaie calculeaza… nimic. Dupa o ora mai trec pe langa o stana.

Ardeleanul 1, 2, 3, 4, 5, 6,…281 de oi. Matematicianul scoate notebook-ul calculeaza, mathcad…programe, nimic.

Dupa inca cateva ore trec pe langa alta stana. Ardeleanul: 1, 2, 3, 4, 5,…892 de oi.

Matematicianul scoate mobilul suna un prieten, se conecteaza la internet cauta, da mail-uri, nimic.

– Domnule, nu va suparati, dar eu sunt matematician, membru al Academiei, cu diplome multe, comunic ari etc. si nu am putut numara. Cum faceti?

– No, d-apai simplu domnul meu, numeri picioarele si imparti la patru…

• Like 2
Vizitator
Postat

Concluzia: ardelenti sunt doar lenti in pat, adica fac totul cu mare migala pana ajunge si fata la orgasm :D dar mintea le zbarnie. :)

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Concluzia: ardelenti sunt doar lenti in pat, adica fac totul cu mare migala pana ajunge si fata la orgasm

Aveți grijă doar să nu vă zboare timpul alocat întrevederii door-to-door :laugh2

...și să nu ajungă fata la extraz :no2

• Like 4
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Si timpul merge mai incet pe aici.  :rax2

Vizitator
Postat

Hai sa ma exprim mai academic pentru tine ca vad ca nu intelegi: timpul trece mai incet pe aici.Capisci? :D

Vizitator
Postat

admiram ninsoarea......................:P

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...