Sari la conținut

0752773792

Postări Recomandate

• Oras:Sb
Postat

Ok...dar a fost cineva? Eu am vazut o in video si e ok...dar am totusi niste dubii..e cam...ciudata

• Minus 1
Postat

Pai nu cred ca e normal sa...obligi pr cineva sa mearga sau sa com ca...n am recenzii! Fiecare face ce vrea...cum vrea...etc! Ca idee ma ocup rar de...sportul asta si doar in caz ca pare ceva mai deosebit. Asa ca...atunci cind o sa trimit eu...trimite ma si tu! Pina atunci...vb lui Ilie Dumitrescu..." doresc decit respect"

• Minus 2
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

Mie îmi pare tare ciudat ca tipa oferă doar sex normal. Eu unul nu ma declar mulțumit pt asta. Indiferent cum se comporta în pat

Postat

Hmmm, cred ca perioada asta in care a activat a fost o ultima escapada.De ce zic asta?

In una din zilele astea, una insorita, dar nu ieri, si nici acu o luna, am zarit-o pe doamna in Cluj, intr-o zona de terase. Era insotita de un domn.Un domn bine, ca sa zic asa. Bine financiar, nu comentez in rest.El avea un aer de, uitati ce mi-am cumparat. Ea foarte dornica sa ii faca pe plac si sa il faca sa se simta centrul atentiei. Nu cred si sper sa nu ma fi observat(oricum, nu cred ca m-ar fi recunoacut) dar pot sa spun ca, la domnul, cand a comandat la bar din apropierea unde eram stationat, am observat la incheietura un Cronograph Daytona si cred ca la incheietura ei era un Datejust(nu sunt foarte familiar cu modelele de dama si eram la o distanta totusi).

Eu zic ca pana cand nu se termina absorbtia de fonduri din exercitiul asta bugetar, nu o mai revedem.

• Confuz 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...