Sari la conținut

Matura 0744301800 / 0744542680

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Matura 0744301800 / 0744542680
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Acum 2 ore, Giorgio1975 a spus:

Eu nu gasesc anuntul. Mai are anunt activ?

Îl scoate când nu lucrează.

+40 (744) 301 800

Poti sa ii lași un msj pe whatsapp și îți raspunde ea când vrea/poate.

Drept e ca a zis ca e ceva temporar și se lasă de “meserie” dar așa zic toate…

Spor!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara

Am ajuns, dupa o noua ne-sincronizare, la Diana. Asa s-a prezentat femeia.

Cronologic: dau SMS vinerea trecuta, sa intreb de servicii si preturi. Dupa o vreme, vazand ca nu raspunde, o sun. Nu raspunde, asa ca renunt si merg in alta parte.

Luni dimineata, pe la 7 jumate, vine SMS: "Finalizare 200". Mai vine un mesaj: "Servicii total". Cum ziceau unii colegi: raspunde cand nici nu te astepti! Si asta e nimic!

Astazi, o sun... nu foarte devreme. Nu raspunde. Incepeam sa ma gandesc la alternative, cand ma suna inapoi (cam dupa 15 min de la apelul meu)! Deci aviz amatorilor... Scrie si suna... probabil cand ii cade bine.

Vorbesc cu ea, stabilesc o intalnire mai de dupa-amiaza. Sta pe Gh. Lazar, iar intrarea e in spatele blocului, unde cum spunea un coleg, ai mai mari sanse sa gasesti parcare. Ajung la fatza locului, scriu mesaj si aflu toate info: scara, etaj, interfon. Etaj superior... dar este lift... in care eu, chiar singur, ma simt inghesuit.

Ajung sus, deschide si mie-mi place ce vad! Femeia arata ca pe la 40+, dar cred ca are peste 50. Cam la 1.55-1.60 inaltime, intr-un halat elegant, se ghicesc sanii, tunsa perie, cu ochelari si toata un zambet. Ca veni vorba, pozele de pe Publi sunt ale ei, iar eu le-am salvat in alta parte (daca dispare anuntul):

https://ibb.co/ZLV5nVB

https://ibb.co/XXf6mws

Sanii sunt siliconati, operatia nu cea mai reusita... dar (zice ea, iar eu nu am motiv sa n-o cred) a avut cancer mamar si au fost extirpati (cu multi ani in urma). Pentru aspect se da nota 7.5 (subiectiv, ca de obicei).

Stam la o vorba in sufragerie... din pacate, femeia e fumatoare... destul de inraita! Femeia vorbeste, vorbeste si iar vorbeste (rezumatul vietii, editie condensata)! Cum eu am fost insurat (demult) am un auz selectiv (model de LUX, imbunatatit) asa ca zic "Da", "Nu", "Chiar asa?!" cand se nimereste... dar am SUCCES!

Las banu', RON 200.00 pe masuta de cafea, vede si zice "Multumesc!" Ca veni vorba, cand am plecat, banii erau tot acolo.

Ma dezbrac, merg la dus. Apartamentul e in bloc vechi, dar e bine intretinut si curat. La baie e curat, ai gel, ai prosop... dar nu prea ai apa calda. Ea zice ca e vina Colterm! Asa ca, desi am asteptat, tot am cam tremurat la dus... deh, sunt obisnuit cu luxu'! 🤪

Inapoi in dormitor, unde reluam DFK, apoi ajungem in pat. Sunt curios sa ofer oral iar femeia e mai mult decat incantata sa primeasca (Nota: curata, fara gusturi sau mirosuri suspecte). Geme, se misca in fel si chip... o intorc pe burta si continui... aproape ca are orgasm. Ne oprim si trece ea la oral neprotejat, care e bun si se pare ca-i place si ei. Cer anal, asa ca punem guma si e din nou pe burta (ideea ei). Acum e acum: am avut parte de un sex anal FOARTE, FOARTE BUN! Cred ca i-a placut si ei sau se preface intr-un mare fel! Asa ca a simulat (sau chiar a avut) un orgasm intens. Eu m-am simtit tare bine, nici n-am avut intentia sa schimb pozitia, iar cand am ejaculat, a fost INTENS!

Un nou dus, mai vorbim una-alta, ma imbrac si plec.

Sumar:

- femeii ii place sexu'! Da rau, nu asa!

- preturile le face dupa ureche

- te suna si trimite mesaje... cand nu te astepti

Concluzie: eu chiar cred ca e incepatoare, iar la varsta asta n-o mai scoleste nimeni in meserie!

Notele:

- locatie: 7.5 (daca era apa mai calda, dadeam si eu mai mult)

- femeia (atitudine): 8.5 (daca nu vorbea atat... sau poate pe alt subiect, dadeam si eu mai mult)

- ON: 9.0 - e bun, bun

- AP: 10+ - e chiar foarte bun

De recomandat? Da.

De re-vizitat? Da.

[EDIT]: cred ca am stat putzin mai mult de jumatate de ora. E drept ca tot ce-am comunicat cu ea preciza "finalizarea" nu timpul.

• Like 9
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
1 hour ago, danp123 said:

Am ajuns, dupa o noua ne-sincronizare, la Diana. Asa s-a prezentat femeia.

Cronologic: dau SMS vinerea trecuta, sa intreb de servicii si preturi. Dupa o vreme, vazand ca nu raspunde, o sun. Nu raspunde, asa ca renunt si merg in alta parte.

Luni dimineata, pe la 7 jumate, vine SMS: "Finalizare 200". Mai vine un mesaj: "Servicii total". Cum ziceau unii colegi: raspunde cand nici nu te astepti! Si asta e nimic!

Astazi, o sun... nu foarte devreme. Nu raspunde. Incepeam sa ma gandesc la alternative, cand ma suna inapoi (cam dupa 15 min de la apelul meu)! Deci aviz amatorilor... Scrie si suna... probabil cand ii cade bine.

Vorbesc cu ea, stabilesc o intalnire mai de dupa-amiaza. Sta pe Gh. Lazar, iar intrarea e in spatele blocului, unde cum spunea un coleg, ai mai mari sanse sa gasesti parcare. Ajung la fatza locului, scriu mesaj si aflu toate info: scara, etaj, interfon. Etaj superior... dar este lift... in care eu, chiar singur, ma simt inghesuit.

Ajung sus, deschide si mie-mi place ce vad! Femeia arata ca pe la 40+, dar cred ca are peste 50. Cam la 1.55-1.60 inaltime, intr-un halat elegant, se ghicesc sanii, tunsa perie, cu ochelari si toata un zambet. Ca veni vorba, pozele de pe Publi sunt ale ei, iar eu le-am salvat in alta parte (daca dispare anuntul):

https://ibb.co/ZLV5nVB

https://ibb.co/XXf6mws

Sanii sunt siliconati, operatia nu cea mai reusita... dar (zice ea, iar eu nu am motiv sa n-o cred) a avut cancer mamar si au fost extirpati (cu multi ani in urma). Pentru aspect se da nota 7.5 (subiectiv, ca de obicei).

Stam la o vorba in sufragerie... din pacate, femeia e fumatoare... destul de inraita! Femeia vorbeste, vorbeste si iar vorbeste (rezumatul vietii, editie condensata)! Cum eu am fost insurat (demult) am un auz selectiv (model de LUX, imbunatatit) asa ca zic "Da", "Nu", "Chiar asa?!" cand se nimereste... dar am SUCCES!

Las banu', RON 200.00 pe masuta de cafea, vede si zice "Multumesc!" Ca veni vorba, cand am plecat, banii erau tot acolo.

Ma dezbrac, merg la dus. Apartamentul e in bloc vechi, dar e bine intretinut si curat. La baie e curat, ai gel, ai prosop... dar nu prea ai apa calda. Ea zice ca e vina Colterm! Asa ca, desi am asteptat, tot am cam tremurat la dus... deh, sunt obisnuit cu luxu'! 🤪

Inapoi in dormitor, unde reluam DFK, apoi ajungem in pat. Sunt curios sa ofer oral iar femeia e mai mult decat incantata sa primeasca (Nota: curata, fara gusturi sau mirosuri suspecte). Geme, se misca in fel si chip... o intorc pe burta si continui... aproape ca are orgasm. Ne oprim si trece ea la oral neprotejat, care e bun si se pare ca-i place si ei. Cer anal, asa ca punem guma si e din nou pe burta (ideea ei). Acum e acum: am avut parte de un sex anal FOARTE, FOARTE BUN! Cred ca i-a placut si ei sau se preface intr-un mare fel! Asa ca a simulat (sau chiar a avut) un orgasm intens. Eu m-am simtit tare bine, nici n-am avut intentia sa schimb pozitia, iar cand am ejaculat, a fost INTENS!

Un nou dus, mai vorbim una-alta, ma imbrac si plec.

Sumar:

- femeii ii place sexu'! Da rau, nu asa!

- preturile le face dupa ureche

- te suna si trimite mesaje... cand nu te astepti

Concluzie: eu chiar cred ca e incepatoare, iar la varsta asta n-o mai scoleste nimeni in meserie!

Notele:

- locatie: 7.5 (daca era apa mai calda, dadeam si eu mai mult)

- femeia (atitudine): 8.5 (daca nu vorbea atat... sau poate pe alt subiect, dadeam si eu mai mult)

- ON: 9.0 - e bun, bun

- AP: 10+ - e chiar foarte bun

De recomandat? Da.

De re-vizitat? Da.

[EDIT]: cred ca am stat putzin mai mult de jumatate de ora. E drept ca tot ce-am comunicat cu ea preciza "finalizarea" nu timpul.

Multumesc Dane , eram indecis daca sa o vizitez sau nu , vb zilele astea cu ea , mi-a spus 500 de lei pt 2 ore , sedinta bdsm eram curios , a spus ca i place mult sa fie sclava (pt cui i place sa domine , e doar sclava , nu face si domniare ) , si da , tr mesaje cand are chef , gen ce faci stapane si cand ma faci sclava ta , in rest din mesaje parea de treaba , acum o voi vizita sigur ! Am in plan niste nebunii , mai ales ca e asa submisiva .

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj
La 18.08.2023 la 9:10, badnutzu a spus:

nu stiu sa iti zic pe ce site obscur am gasit-o...ceva de dating mai mult ca sigur. Ca am fost eu e doar o chestie de noroc dar sigur au mai fost si altii. Femeii ii place sexul, si normal il si cauta in mod activ. iar acum face si bani din asta.  E o progresie naturala a lucrurilor. 

P.S.: Nu stiam ca barbatii cauta situatii de genul, ca tipele cu care se intalnesc sa ajunga sa se prostitueze apoi 😅

sau poate am prins-o in perioada de 15 zile de Free Trial. 😁

Cind te ai intalnit cu ea?de mult? 

Link spre comentariu

I-am scris eu pe whatsapp (avea chiar poză de profil) chiar azi să văd dacă e disponibilă. Răspunsul ei: ”Bună. Nu mai lucrez!”. Am observat că am fost și blocat. Am trimis mesaj la ambele numere. Numărul de pe care mi-a răspuns la doar câteva minute: 0744542680.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
2 hours ago, cornel12 said:

a revenit in circuit? nu da nici un semn desi i-am scris acum cateva zile

A revenit. Am fost eu la ea recent. Nu mai scriu o recenzie... am una ceva mai sus pe pagina. Cam la fel a fost si de data asta.

Completare: fatza de data trecuta (octombrie), acum are o pisica, destul de jucausa.

[EDIT]: am uitat sa precizez ca de data asta apa a fost destul de calda la baie.

• Like 2
Link spre comentariu

• Membru Premium
Reputație: 2822

Stire de ultima ora...

Am vizitat-o zilele trecute si mi-a spus ca se lasa de "meserie"! A zis ca nu mai are anunt in Publi24 (am verificat, asa este!) si ca nu mai raspunde la telefon. Mirat, am intrebat-o cum de mi-a raspuns la mesaje... a zis ca o sa mai primeasca cativa clienti pe care i-a mai vazut deja si cu care "s-a simtit bine" - vorbele ei...

Nu stiu ce sa cred... multe zic ca se lasa!

Cat despre actiune, am stat doar o finalizare, cu anal inclus. Sexul a fost bun si am lasat RON 200.00. NU mai dau detalii , pentru cine e curios, am o recenzie ceva mai sus pe pagina. Desi nu stiu cui mai foloseste, daca nu mai primeste clienti (cel putzin nu clienti noi).

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...